Teško se zaljubljuju: Tri znaka Zodijaka koja se plaše da zavole
Foto: Shutterstock

Lav

Ljudi rođeni u znaku Lava veruju samo jednoj osobi: sebi. Premda se smatraju samouverenima i nemaju problema sa upoznavanjem novih ljudi, pripadnici ovog horoskopskog znaka često ustuknu kad osećanja uđu u igru. Strah od zloupotrebe poverenja i slomljenog srca prevelik je, zbog čega svoju fobiju od ljubavi mogu potisnuti isključivo sa osobom koja im daje mnogo sigurnosti i pokazuje puno predanosti.

Devica

Šta ako se on ili ona još uvek sastaju sa drugima? Šta ako njegovi osećaji nisu dovoljno jaki? Analitička Devica stoji sama sebi na putu prema zaljubljivanju. U glavi odigra sve scenarije, što je nažalost sprečava da posluša svoje srce. U strahu da će se drugi poigrati sa njenim osećajima, Devica oko sebe gradi zaštitni zid koji može srušiti samo iskrena i duhovna osoba.

Strelac

Potrebno je tek malo flerta i avanturistički opušteni Strelci odmah se "ulove". Ali, jao, odjednom postaje ozbiljno! Kad shvate da prema nekome razvijaju osećanja, pojavljuje se njihova strašna strana, a neretko sledi povlačenje. Strelci se mogu rešiti svoje fobije od ljubavi samo ako je potencijalni partner toliko neformalan i opušten da se i sa njim oseća krajnje bezbrižno i slobodno. To Stelcu uklanja strah od veze i ne mora se bojati za svoju slobodu.

Komentari (0)

Loading