Vode glavnu reč: Žene rođene u ovim horoskopskim znakovima su najdominantnije
Foto: Shutterstock

Ovan

Žene s ovim znakom vrlo su otvorene kada je reč o tome šta žele i ne ustručavaju se da daju ljudima do znanja što očekuju od njih. Kao rezultat toga, Ovan je jednostavno znak s najvećim stepenom dominacije. Ove žene nikad ne ostaju u pozadini i stalno same preuzimaju situaciju.

Lav

Žena Lav dobro je poznata po tome što je rođeni vođa i često je dominantna u svom društvenom krugu. Pripadnice ovog znaka mogu biti agresivne i arogantne. Neće prestati da pričaju o tome da znaju što je najbolje za vas. Kada postanu fiksirane na nešto, mogu da postanu agresivne. Ona samo preuzima uzde ne razmišljajući o osećanjima druge strane. Takođe, uspevaju da navedu druge da slede njihov primer svojim stavom.

Škorpija

Žene rođene u ovom znaku su neverovatno strastvene, ali ono što mnogi ne znaju o njima je da su zloglasne po tome što imaju stav – “nikad ne oprosti i ne zaboravi”. Osim toga, dominantne su i žestoko štite partnere. Ove žene kada uspostave dominaciju doživljavaju sadistički uzlet. Škorpija će ostvariti svoje ciljeve uprkos svim izazovima. One mrze da budu pod kontrolom drugih i uvek vole da budu glavne.

Komentari (0)

Loading