NEDELJNI HOROSKOP Škorpija na životnoj prekretnici, Jaracu će odnos sa partnerom biti opasno poljuljan, Device očekuju izlivi gneva
Foto: Shutterstock

OVAN

Posao

Naredni period vam na polju posla neće biti baš lak. Moguće je da ćete imati dosta dilema i nesigurnosti na ovom polju. Sada više nekako težite impulsivnim i burnim reakcijama, niste sasvim racionalni pa možete da pravite greške. Opšte je poznato da ste skloni tome da idete glavom kroz zid, a ovo je period u kojem vam takvo ponašanje neće biti baš isplativo. Nije povoljan momenat za početak novog posla ili za iniciranje bilo kakvih većih promena. Ukoliko želite da nadređenima i saradnicima predložite neke nove zamisli, ostavite to za kasniji period, jer vam aspekti nisu naklonjeni. Čak možete ući i u otvoren sukob. Potrudite se da budete više okrenuti konkretnim rešenjima za trenutne probleme i da se manje bavite krupnijim koracima, jer možete pogrešiti u proceni sada kada je u pitanju šira slika.

Ljubav

Na ljubavnom planu vas takođe očekuje nedelja u kojoj ćete imati dosta tenzije. Moguće je da sa voljenom osobom ne možete da nađete kompromis, jednim delom i zbog toga što deluje kao da to zapravo ne želite. Ovo je period u kojem možete da budete veoma skloni donošenju pogrešnih ljubavnih odluka, moguće su svađe oko sitnica, prilično razdražljivo i osetljivo ponašanje sa vaše strane može da bude uzrok mnogih problema u vezi ili braku. Ako ste slobodni, naredni period može da vam donese potrebu za ljubavlju, ali na pogrešan način iskazanu. Ako  težite tome da budete u centru pažnje u ovoj fazi možete da delujete na neki način prenapadno što može da dovede do problema zbog nerazumevanja okoline. Nije vam baš povoljan period za početak nove veze.Srećom, i sami niste preterano zainteresovani za novo prilagođavanje.

Zdravlje

Na polju zdravlja vam sledi faza koja donosi manje promene i nestabilnosti. Zbog velikog stresa kojem ste izloženi na svim poljima, možete da budete skloni manjim zdravstvenim problemima. Iz tog razloga je potrebno da na ovom polju pokažete spremnost da vodite više računa o sebi. Redovni lekarski pregledi bi za vas mogli da postanu zaista neminovnost, pa je vreme da se uputite na kontrolu, pogotovo ako postoje neke tegobe koje vas muče. Vama je teško da sebi priznate sopstvene slabosti, a i pred drugima volite da se postavite i da izgledate kao da ste jači od svega. Ipak, kada se zaista ne osećate dobro to sebi treba da priznate i da preduzmete neophodne korake kako bi se oporavili. Za početak uradite neophodne analize krvi i urina. Poboljšajte svoj imunitet unoseći više vitamina i minerala.

Savet

Ne zadržavaj ono što odlazi, a ne terajte od sebe ono što dolazi.

BIK

Posao

Vama naredni period može da donese pozitivno pokretanje na poslovnom polju. Imate dosta energije u sebi, motivisani ste i na neki način spremni da se okrenete ka manjim poslovnim promenama koje za vas mogu da budu učinkovite. Praktični ste, dobro umete da iskalkulišete svoj interes i spremni ste da se maksimalno posvetite poslovnom polju. Možete da očekujete da će vaš odnos sa saradnicima biti malo neizvestan, moguće su neke radnje iza vaših leđa, pa je to nešto o čemu tokom ove nedelje na poslu treba da povedete računa. Postoje neke intrige i spletke koje bi mogle da budu protiv vas. Pripazite se toga. Obratite pažnju na slatkorečive kolege, koji umeju da se smeškaju, ali vam ozbiljno rade iza leđa i narušavaju vam reputaciju. Potrudite se da uvek, u svakom trenutku budete oprezni i da ne iznosite svoje namere, zamisli pred drugima.

Ljubav

Na emotivnom planu ste spremni da se prepustite svojim emocijama i svojim potrebama. Intuicija vam je sada jako naglašena, pa možete nekako prirodno da osetite šta je vašem partneru potrebno. Moguće je da prepoznajete njegova duboka osećanja prema vama, čak i onda kada on nije spreman da vam ih potpuno otvoreno pokaže. Ukoliko ste bili skloni tome da idealizujete vašu vezu, ovo je period u kojem postajete realniji sa svojim očekivanjima i prizemniji. Nema razočarenja već samo malo menjate ugao gledanja. Ako ste slobodni, moguć je susret sa nekom osobom iz dalje prošlosti ili sa nekom osobom za koju vas vezuju uspomene. Postoji mogućnost obnavljanja odnosa. Moguća je i veza na daljinu ili neka ljubav na kraćem putovanju. Važno je da ste svesni šta ta veza može doneti, neka vam očekivanja ne mogu biti ispunjena.

Zdravlje

Na polju zdravlja vas očekuje period u kojem ćete imati šansu za poboljšanje i oporavak. Sve ukazuje na to da biste trebali da odmarate, da se oporavljate, da date sebi vremena da na polju zdravlja uspete da ostvarite napredak. Povoljan je period, ako ste bili podvrgnuti bilo kakvoj intervenciji ili tretmanu, ovo je faza u kojoj veoma lako možete da dođete do značajnig napretka po pitanju zdravstvenog stanja. Lako se regenerišete, oporavljate od bilo kakvih tegoba. Ako ste zdravi i nemate većih tegoba, ovo je period u kojem treba da se posvetite sebi, svojim unutrašnjim potrebama i da se potrudite da izbegavate stres i bilo kakvu napetost koja bi mogla da naruši vaš unutrašnji mir. Važno je da radite na tome da budete zadovoljni sobom i da se osećate dobro u svojoj koži. Praktikujte šetnju i bilo kakvu aktivnost.

Savet

Hvalisanje je početak sramote.

Foto: Shutterstock

 

BLIZANCI

Posao

Očekuje vas period u kojem će biti na neki način potrebno da krenete napred. Ako imate utisak da ste u proteklih mesec dana stagnirali, ovo je sada faza u kojoj se polako naziru neke promene. I te promene za vas mogu da budu sudbinski važne, maltene kardinalne. Samo ne žurite sa zaključcima i ne mešajte emocije u posao. Pustite da vas ove nedelje vodi intuicija. Moguće je da imate nekog pravog i iskrenog prijatelja i saradnika koji je uz vas i koji vam može dosta pomoći na polju posla. Uz adekvatnu podršku ćete lakše doći i do ostvarenja svojih ciljeva. Oslonite se na njegovo iskustvo, savete, kako bi lakše savladali neke poslove.Ostanite samo smireni i izbegavajte provokacije ove nedelje. Ne ulazite u raspravu sa drugim saradnicima, ne iznosite svoje stavove, jer nećete naići na njihovu podršku.

Ljubav

Na polju ljubavi vam sledi faza u kojoj možete da budete vidno nervozni. Iako partneru želite da prikažete da je sve u redu, ne možete da ne pokažete da postoje ipak neki problemi i nezadovoljstvo sa vaše strane. Moguće je da ste unutar sebe spakovali mnogo raznih emocija sa kojima ne umete na pravi način da izađete na kraj. Postoje neke lične nesigurnosti koje ste uneli u tu vezu u kojoj ste i važno je da zbog svojih ličnih problema ne opterećujete partnera dodatno. Poželjno je da partneru kažete ono što vas muči, kako biste zajedičkim snagama rešili problem. Ovo je period u kojem vam se nekako može pokazati da je pored vas osoba koja je spremna da vam da pruži iskrenu ljubav i posvećenost. Ako budete radili na prijateljskom odnosu vaša veza će se održati na duže staze. Ukoliko ste slobodni sada ste nesigurni pa ne ostvarujete lako nova poznanstva.

Zdravlje

Na polju zdravlja vam sledi period u kojem možete da budete skloni poteškoćama i promenama, problemima na nervnoj bazi. Maksimalno se potrudite da na ovom polju budete odgovorni prema sebi. Pre svega, potrudite se da radite na tome da ostanete smireni i u onim situacijama u kojima bi neko drugi na vašem mestu loše reagovao. Mnogo stresa i emotivnih problema može da vas vodi do toga da se zdravstveno stanje pogorša kod vas. Osetljiv vam je i nervni sistem. Potrudite se da pazite da ne dođe do nekih bolova, upala, problema sa glavoboljom, nervozom, problema sa zglobovima, krvotokom... sve su vam to sada osetljive tačke. Posavetujte se sa vašim lekarom ako vas nešto muči. Ne zanemarujte probleme, već se fokusirajte na njihovo rešavanje. Savetujem vam da se više posvetite aktivnostima, kao što su pešačenje i plivanje, radi održanja kondicije.

Savet

I najbolji soko neće ništa uloviti, ako mu ne dozvole da uzleti.

RAK

Posao

Nije vam ni malo jednostavan ovaj period. Na poslovnom polju biste mogli da donosite neke teške odluke koje vas prilično opterećuju. Pred vama je faza koja bi mogla da vam bude teža ukoliko niste spremni da prihvatite odgovornost za neke postupke iz prošlosti. Poželjno je da to konačno završite, kako se ne bi više osvrtali. Sada je vreme da budete spremni da na ovom polju ostvarite napredak kojem težite, ali to nije moguće realizovati bez nekih rizika. Ovde se sada postavlja pitanje hrabrosti, ali i pitanje dobre organizacije koju morate imati, ako nameravate da održite pozitivan poslovni status. Važno je i da radite na vašem odnosu i komunikaciji sa poslovnim okruženjem, kao i na vašem imidžu. Oduševićete saradnike, ali i poslovnu konkurenciju svojim idejama, što će vam pomoći da unapredite finansije, ali i svoj status, takođe.

Ljubav

Na polju ljubavi sada možete da težite tome da delujete veoma dominantno u odnosu na voljenu osobu. Moguće je da imate priliku da pokažete svoju jaču, impulsivniju i strastveniju stranu koja ne izlazi na videlo baš tako često. Očekuje vas period koji može da vam donese neku bitnu odluku i situaciju ili-ili. Od voljene osobe tražite dokaz ljubavi ili ste spremni da joj pokažete da očekujete da u nekom doglednom vremenskom periodu vaša veza napreduje i da se ostvarite jedno sa drugim u braku, osnivanju porodice i tome sl. Moguće je da u nekim svojim zahtevima možete da delujete malo strogo ili izričito. Ako ste slobodni, povoljan je period da preuzmete inicijativu oko novih poznanstava. Imaćete priliku da pokažete partneru interesovanje, a to ćete učiniti bez ustezanja, što će njega oduševiti, jer su simpatije obostrane.

Zdravlje

Na polju zdravlja vas očekuje nedelja u kojoj su moguće tegobe koje su na neki način povezane sa prirodom vašeg posla. Pa, ako mnogo stojite ili sedite, možete da imate neke probleme sa kičmom, leđima i ukočenošću. Ovo je period koji može da vam bude jako povoljan za vežbanje, za fizičku aktivnost, tako da je najvažnije da se maksimalno posvetite svom zdravlju. Očekuje vas period u kojem ćete imati dosta energije i biće vam važno i neophodno da svu tu snagu koju u sebi nosite na neki adekvatan način i potrošite. Maksimalno se posvetite vežbanju, redovnim treninzima i za kraći period ćete se vratiti u dobro formu, što će vam pomoći da se osećate jako dobro. Bilo koja vrsta aktivnosti će vam prijati. Ukoliko ste napravili dužu pauzu, najbolje da se opredelite za neke lakše vežbe ili plivanje.

Savet

Onaj čijim je srcem ovladala pohlepa, beskrajno je siromašan.

Shutterstock

 

LAV

Posao

Pred vama je težak period u kojem možete da imate utisak da je sudbina na neki način protiv vas i da vam se ne da da ostvarite sve ono što na polju posla planirate i želite. Pred vama je period u kojem ćete imati prilično stresne situacije na poslovnom polju. Budite spremni da uložite veliki napor da biste došli do cilja. Može se dogoditi da nećete uspeti odmah da realizujete poslove koje ste zamislili. Naoružajte se strpljenjem, ne donosite brze odluke. Ipak, ne mora da bude sve tako crno. Ako se na pravu stranu ili pravoj osobi obratite za pomoć možete da očekujete veoma dobre rezultate i promene koje će vam na polju posla biti značajne. Možete da očekujete da ćete generalno uspeti da rešite neke sitnije smetnje na poslu i da ćete do kraja nedelje ipak dobiti nov nalet pozitivne energije.

Ljubav

Na ljubavnom planu sada možete da budete na neki način kontradiktorni u svom ponašanju, stavovima i pokazivanju emocija. Ponekad delujete partneru kao da imate neke kočnice i kao da se previše povlačite u sebe, tajanstveni ste i misteriozni povremeno, a nekada delujete previše napadno, hiperaktivno i odlazite u drugu krajnost i kojoj izgledate kao da pucate od samopouzdanja. Moguće je da se voljena osoba nekada pita koliko vas zapravo poznaje. Suština je da vi u ovom periodu najverovatnije ni sami ne znate šta želite na ljubavnom planu i da zato možete da stvarate na neki način komplikovanu atmosferu na ovom polju. Pokušajte otvoreno da porazgovarate sa partnerom, objasnite mu vaše raspoloženje u određenom trenu. Pokušajte zajedno da nađete rešenje. Ako ste slobodni, nije povoljan period za početak ozbiljne veze.

Zdravlje

Očekuje vas faza koja može da vam donese probleme na polju zdravlja. Naglašena vam je osetljivost, promenljivo vam je stanje, pa može da bude raznih nestabilnosti. Javite se vašem lekaru, ako primetite da vas bilo šta muči ili ako imate bilo kakve sumnjive simptome. Ovo je period u kojem treba da pokažete da ste spremni da uradite redovne pretrage. Moguće je da ćete biti skloni problemima sa venama, srcem, krvotokom, štitnom žlezdom, ali su mogući i problemi povezani sa jetrom. Generalno je osetljiv period naglašen kod vas, pa bi moglo da dođe do komplikacija na ovom polju. Izbegavajte forsiranje i naprezanje bilo koje vrste tokom ove nedelje. Vodite računa o tome da svakodnevno jačate svoj imuni sistem, kroz povećan unos vitamina i minerala, ponajviše kroz sveže voće i povrće. Naravno, ne dozvolite da dođe do dehidratacije.

Savet

Ne izgubi strpljenje ni onda kada se čini da je sve gotovo.

DEVICA

Posao

Ukoliko vas brinu finansije, tokom ove nedelje ćete imati neka nova razrešenja. Možete da očekujete da će da vam se ukaže neka nova prilika za zaradu kojom možete generalno da budete veoma zadovoljni. Potrudite se da pokažete da ste spremni da na polju posla pokažete strpljenje, jer vam ova faza nije povoljna za nove odluke i možete da imate neke probleme, ako budete reagovali brzopleto. Očekuje vas nedelja tokom koje su moguće nove ponude, ali sa vaše strane može da zavlada neka atmosfera nepoverenja prema novim saradnicima, sa razlogom. Načuli ste da pojedinci koji se smeškaju, zdušno vam rade iza leđa. Sada ste postali nepoverljivi prema svima. Stoga ćete neke ideje zadržati za sebe, kao i određena saznanja. Još niste spremni na nove poslovne rizike i prvo želite da se u neke stvari uverite.

Ljubav

Kada je u pitanju emotivno polje možete da počnete da pokazujete nesigurnost u odnosu sa partnerom. Moguće je da će se to najviše odražavati kroz vašu kritičnost, sitničavost ili kroz manje opaske koje mogu da budu vezane za ljubomoru. Tokom ove nedelje ste skloni sujeti, iako vam generalno to nije blisko. Moguće je da osećate da neko ili nešto želi da ugrozi vaš odnos sa voljenom osobom i želite da pokažete da ste spremni da odbranite ono što ste zajedno stekli i napravili. Najmudrije je da pokušate da razgovarate na tu temu sa partnerom, koji takođe mora da se uključi u dešavanje. Ako ste slobodni, ovaj period može da vam donese neke avanture na bazi strasti, mogućnost za tajnu vezu ili nešto slično ali nije baš povoljan momenat za stabilnu vezu. Moguće je da ćete vi biti malo otvoreniji ili agresivniji u ljubavnoj ponudi sada.

Zdravlje

Na polju zdravlja možete imati manje probleme tokom ove nedelje. Vi ste poznati po tome da generalno vodite računa o sebi i svom zdravlju, trudite se da poštujete pravila zdravog života, mere prevencije i zdrave navike, ali niste ni vi savršeni. Dosta tegoba na ovom polju može da vam dolazi psihosomatskim putem,  tako da je kod vas za dobro zdravstveno stanje, jako važan i unutrašnji mir i balans koji imate u sebi ili ga pak, nemate. U ovom periodu višak energije i izlivi nervoze mogu da naškode vašem zdravlju - zato bi bilo dobro da se potrudite da počnete da se bavite nekim sportom. Makar i rekreativno, prijaće vam da neđete neki hobi ili bilo kakav vid treninga u kojem ćete moći da trošite svoju energiju na pravi način. Važno je da svu negativnost izbacite iz sebe, radi održanja zdravlja.

Savet

Kad umireš od žeđi, kasno je razmišljati o kopanju bunara.

Foto: Pexels

 

VAGA

Posao

Pred vama je period koji može da bude povoljan za vaše polje posla. Sada vam nije teško da ostvarite stabilnost i generalno da sprovedete u delo planove koje imate. Možete da budete dovoljno posvećeni svojim ciljevima i dovoljno aktivni u sprovođenju svojih poslovnih planova. Možete da očekujete da ćete u narednom periodu imati novu ponudu za posao ili priliku da potpišete neki nov ugovor koji može da vam znači. Potrudite se maksimalno da budete spremni da na ovom polju budete odmereni, da kalkulišete i da najpre verujete sebi pa tek onda drugima. Važno je da ne padate sada previše pod bilo čiji uticaj. Svakako morate da budete oprezni, jer postoji mogućnost da ono što vam je rečeno pri razgovoru za posao, ne bude realizovano u stvarnosti. Ne dozvolite sebi da se razočarate i sve uzmite sa jednom dozom rezerve.

Ljubav

Na ljubavnom polju ste spremni da svedete neke račune i da jasnije definišete u kom smeru biste trebali da krenete zajedno sa voljenom osobom. Pred vama je period koji može da vam donese manje trzavice i promene u odnosu, ali na kraju se sve rešava na  najbolji mogući način. Uvidećete da je vašem partneru veoma iskreno stalo do vas i da vaša veza može u budućnosti da napreduje. Moguće je da ćete biti zadovoljni i inicijativom koju on pokazuje u odnosu sa vama i da vam zbog toga još lakše može biti da prema njemu budete otvoreni i da mu se prepustite. Ukoliko ste slobodni, očekuje vas povoljan period za nova poznanstva. Bićete primećeni od strane suprotnog pola i spremni da se sada malo više posvetite svojim osećanjima. Okruženi ste osobama suprotnog pola, koji su privučeni vašim šarmom, pozitivnom energijom.

Zdravlje

Na polju zdravlja vas očekuje solidna nedelja. Ne biste trebali da budete preterano zabrinuti zbog bilo kakvih problema u narednom periodu. Povoljna je faza da se pozabavite rešavanjem nekih hroničnih tegoba ili problema koje imate od ranije a vezani su za bubrege, sve organe za izbacivanje tečnosti odnosno za urogenitalni trakt. Pred vama je period u kojem ćete imati više snage i energije u sebi, bićete stabilniji, bolje raspoloženi i spremni da budete aktivni kako bi se bolje osećali u svojoj koži. Generalno vam je sudbina naklonjena tokom ove nedelje pa ne biste trebali da očekujete veće promene ili probleme. Stanje može da bude stabilno, a vi se u svojoj koži osećate prilično dobro. Prevetive radi, budite što aktivniji, u svojim aktivnostima. Šetnja i boravak na svežem vazduhu vam izuzetno prijaju.

Savet

Kada se ljubav ohladi, sve mane se vide.

ŠKORPIJA

Posao

Tokom ovog perioda će neke vaše slabe tačke da budu veoma naglašene. Na primer, moguće je da ćete biti prilično sujetni na polju posla i da ćete početi da težite nekom dokazivanju, koje može da vas odvede u konflikte ili neki vid manje destrukcije na polju posla. Zbog toga treba da budete prilično oprezni kako ne bi pravili veće greške. Time možete da navučete na sebe gnev saradnika, jer će vašu sujetu tumačiti kroz jedan vid razmetanja. Pokušajte da svoje neslaganje sa datom situacijom prikažete kroz blagu sugestiju. Time ćete osvojiti simpatije. Promena posla je moguća imate šanse za prelazak na drugo radno mesto ali gledajte da nigde ne ostavljate sasvim zatvorena vrata sebi i da ipak malo makar poradite na diplomatiji. Vi idete po principu što na um to na drum ali sada to može malo da vam se obije o glavu.

Ljubav

U ljubavi možete da budete malo nestrpljivi da vam se neke promene ostvare. Tokom ove nedelje sa voljenom osobom ne možete baš lako da ostvarite sve ono što biste hteli, pa vas takva atmosfera na neki način malo frustrira. Ipak, dolazi period u kojem treba da pokažete spremnost da makar u vašoj zajedničkoj rutini i svakodnevnici menjate neke stvari koje vam smetaju. Povoljan je period da bolje upoznate partnera i njegove sitne navike, da se jedno sa drugim više zbližite i da sagledate da li možete da prihvatite njegove mane i on vaše. Važno je da na početku nijedno od vas ne bude previše zahtevno, već da pokušate da se prilagodite navikama onog drugog. Ako ste slobodni, moguće je da ćete preko posla sresti osobu koja će u vama da probudi emocije al i požudu. Vama nije nikakav problem da napravite prvi korak.

Zdravlje

Na polju zdravlja se borite sa nekim problemima koje imate i iz te borbe možete da izađete kao pobednik. Pred vama je period u kojem možete da budete prilično oslabljeni po pitanju imuniteta pa možete da budete skloni raznim upalama ili bakterijama. Vodite računa o sebi, proverite krvnu sliku, jačajte imunitet, idite redovno kod lekara. Poštujte pravila zdravog života i mere prevencije. Vaš organizam je generalno jak i imate veliku moć regeneracije, pa možete da rešite manje probleme sa zdravljem prilično brzo. Važno je da se tokom ove nedelje ne forsirate, da izbegavate stres i da maksimalno budete usmereni na svoje potrebe. Redovna fizička aktivnost u nekom umerenijem tempu će vam takođe prijati. Družite se sa osobama koje vam prijaju, koje vas teraju na smeh, razdraganost. Opustite se u prirodi!

Savet

Volite svoje prijatelje, jer vam oni ukazuju na greške.

Foto: privatna arhiva

 

STRELAC

Posao

Iako imate dosta poteškoća na polju posla i morate da se vraćate unazad kako biste neke poslove iz prošlosti rešili, na kraju ćete biti veoma uspešni u tome. Možete da očekujete da ćete uz pomoć svoje intuicije, ali i velike unutrašnje snage koju imate, uspeti da ostvarite pozitivne promene na polju posla. Pred vama je period u kojem bi faktor sreće mogao ponovo da vas posluži, iako ste možda stekli utisak da ne možete lako da preokrenete sreću na svoju stranu. Ipak vi jeste dete sreće i sudbina vam je naklonjena tako da i u najtežim situacijama uvek možete da pronađete izlaz. Očekuje vas rešenje neke situacije koja vas je dugo opterećivala, a da do sada niste imali prilike da je zavrsite. Sada je pored faktora sreće važan i vaš tvrud, a to vam svakako ne manjka. Budite istrajni u svojim  namerama.

Ljubav

Kada su u pitanju osećanja, voleli biste da u isto vreme ostanete i uzdržani, ali i da preuzmete inicijativu. Vama taktiziranje nije jača strana i generalno reagujete po impulsima, radite ono što u datom trenutku osećate da je ispravno. Sada možete da imate neke nedoumice u vezi voljene osobe i može da vas muči nepoverenje i ljubomora, pa težite tome da pokušavate da na neki način kontrolišete partnera. Ipak, nije moguće daa sve bude baš tako kako ste vi zamislili. Prava ljubav podrazumeva i mogućnost da voljenoj osobi ostavite dovoljno slobode da sama bira šta želi. Kako biste sebi prekratili muke, otvoreno porazgovarajte sa partnerom, iznesite mu svoja osećanja, a li i porive koje imate u određenim trenucima. Ako ste slobodni, tokom ovog perioda se vraćate na staro, neka bivša ljubav ponovo može da uđe u vaš život ove nedelje.

Zdravlje

Na polju zdravlja ste veoma jaki i generalno se osećate dobro. Ova nedelja vam je povoljna. Imate puno energije u sebi. Ako ste u prethodnom periodu imali tegobe ili probleme sada ih rešavate prilično lako i niste opterećeni bilo kakvim brigama. Povoljan je period da budete aktivni i da se bavite nekom vrstom rekreacije ili sportom. Prijaće vam boravak u prirodi. Generalno možete da očekujete jednu dobru nedelju u kojoj je sve na vašoj strani, pa većih problema neće biti. Važno je da se oduprete negativnim mislima i da unutar sebe nađete optimizam koji ste vremenom donekle izgubili. Rešićete sve ono što vas muči i na kraju ćete biti zadovoljni ishodom situacije na svim poljima. To će vas ujedno izvući iz melanholije i loših misli. Budite kategorični prema sebi, ne dozvolite da drugi utiču na vas!

Savet

Ko nikada ne greši, nikada ništa ne postigne.

JARAC

Posao

Nije vam povoljna naredna nedelja. Imaćete utisak da vam se vraćaju problemi iz prošlosti. Na neki način možete sada da budete skloni tome i da sami sebi namećete neki vid problema na poslu, a da ne primećujete da zapravo sabotirate sami sebe. Neke krute stavove treba da menjate i treba da pokažete da ste spremni da učite na lekcijama koje ste u prošlosti imali. Pred vama je period koji vam donosi razmatranje većih promena na polju privatnog posla. Ako ste ranije donosili pogrešne odluke, sada bi to moglo da vam dođe na naplatu, pa treba da budete spremni na to da bi mogle da vam se pojave neke posledice. Budite dosledni i odgovorni u onome što radite. Trudite se da ispoštujete rokove, ako želite, očekujete ozbiljnost od saradnika. Budite verni sebi i svojim idejama, ne dozvolite da vas drugi pokolebaju.

Ljubav

U ljubavi se osećate loše ako osetite da nad partnerom gubite kontrolu ili da vam je veza ili brak na bilo koji način poljuljan. Moguće je da sada više nego ikada osećate jaku potrebu za stabilnošću, ali vam je jako teško i da to ostvarite. Imate iskrena osećanja koja su vam naglašena i koja vas spajaju na ovom polju. Moguće je da niste sigurni na koji način da se postavite. Pogrešan prstup je da blokirate i negirate svoja osećanja. Morate da pregazite ponos da bi u ljubavi bili srećni, a to je za vas jedan od najtežih zadataka. U ljubavi nema pobednika, svakako da, ako vam je stalo,  partneru saopštite svoja očekivanja i osećanja. Ne treba da razmišljate na koji način će on to da prihvati, shvati. Ako ste slobodni, moguće je da se uzdržavate od toga da priđete osobi koja vam se dopada iako unutar sebe gorite za njom. Sada se nalazite na nekoj vrsti emotivne klackalice.

Zdravlje

Na polju zdravlja vam takođe vlada nedelja koja nije baš sjajna. Moguće je da ćete biti skloni problemima koji vam se vraćaju od ranije, ali i da će vam stomak i organi za varenje biti veoma osetljivi. Na nervnoj bazi bi mogli da budete skloni problemima na polju zdravlja, pa je zato jako važno da ipak maksimalno poradite na tome da budete smireni unutar sebe. Često vam se dešava da imate jako naglašenu nervozu stomaka. To izaziva i gubitak apetita. Bilo koja stresna situacija ili frustracija sada kod vas može da rezltuje lošim varenjem. Pogotovo se potrudite da izbegavate brzu hranu, masnu hranu, prezačinjena jela. Bazirajte svoju ishranu na prirodnijim namirnicama i na svežem voću, povrću, mesu koje je dobar izvor proteina, ali spremljeno na zdrav način. Posavetujte se sa nutricionistom.

Savet

Nisu retki prijatelji, već prijateljstva.

Foto: Pixabay

 

VODOLIJA

Posao

Vama je naglašena veoma povoljna faza za polje posla tokom ove nedelje. Lako i brzo dolazite do novih ideja i do novih rešenja. Poslušajte ideje i savete mladih novih saradnika, koji razmišljaju na potpuno drugačiji, savremeniji način, a koji može doneti veliki uspeh. Sve ono što vam je bilo u fazi zastoja već neko vreme se kod vas sada polako pokreće. Konačno uspevate da realizujete ono što ste već neko vreme priželjkivali. Možete da očekujete da ćete biti zadovoljni, jer vam dobre vesti dolaze. Pred vama je period koji vam donosi mogućnost za nova poznanstva i nove poslovne kontakte, nove poslovne sastanke i komunikaciju, koja bi mogla pozitivno da vas pokrene kada je u pitanju poslovno polje. Sudbina vam je naklonjena, pa treba sada da iskoristite na najbolji mogući način sve informacije koje budu došle do vas.

Ljubav

Na ljubavnom polju takođe osećate da je došlo vreme da se prave neke promene koje mogu da budu za vas veoma značajne. Potrudite se maksimalno da na ovom polju pokažete dozu odgovornosti koja je neophodna kako bi partner ozbiljno shvatio vaše namere. Ako sada uložite makar minimalan trud i napor u vašu komunikaciju sa voljenom osobom, možete da budete veoma zadovoljni ishodom koji će uslediti. Pred vama je period koji je povoljan da pravite zajedničke planove. Moguće je da ćete oko nekih sitnica i pomoći vašem partneru. Ako ste slobodni, novo poznanstvo vam dolazi i iako na početku možete da budete malo stidljivi, spremni ste da se postepeno otvarate i da pokazujete svoje interesovanje sve otvorenije. Savladajte svoj strah, budite otvoreniji, time ćete postići veći uspeh, ali i interesovanje kod suprotnog pola.

Zdravlje

Na polju zdravlja možete da budete skloni manjim problemima tokom narednog perioda. Maksimalno se potrudite na ovom polju budete posvećeni svojim navikama. Ako ste pušač, razmislite o tome da ostavite cigarete kako bi na vreme uspeli da smanjite moguću štetu vezanu za vaše disajne puteve.  Izbegavajte zadimljene, neprovetrene prostorije, jer vam duvanski dim vrlo smeta. Poštujte mere prevencije i pridržavajte se zdravih navika. Umerena aktivnost će vam prijati, ali ne treba da se forsirate ove nedelje. Sada možete psihički da budete u jako dobrom balansu sami sa sobom, pa je zato jako važno da na ovom polju radite na sebi. Imaćete nalete pozitivne energije i dobrog raspoloženja koji će vas pratiti. Uz pozitivan stav lakše prevazilazite sve probleme. U zadnje vreme ste zanemarili negu zuba i usne duplje. Odvojite više vremena za higijenu na dnevnom nivou.

Savet

Kada vino tone, reči plivaju.

RIBE

Posao

Polje finansija vam se pokreće u narednom periodu i možete da budete zadovoljni primanjima na ovom polju. Možete da očekujete da ćete uspeti da ostvarite manje poslovne promene kojima težite. Iako vam ne idu sve okolnosti na ruku, očekuje vas faza u kojoj ćete ipak uspeti da izvučete maksimum iz date situacije. Vi ste osoba koja je nepokolebljiva u svojim nastojanjima, gotovo uvek uspevate da ostvarite voje ciljeve. Očekuje vas period koji može da vam donese šansu da dosta toga menjate na bolje, uz dovoljno rada, truda, discipline kao i uz dovoljno inicijative. Vi sada treba da budete aktivni na polju posla i da se ne plašite da pokrenete nove projekte kako bi na polju posla uspeli da ostvarite pomak. Naravno, pred sobom imate već razrađen plan, ali i rezervni, takođe, ako nešto pođe naopako.

Ljubav

Na polju ljubavi vam sledi faza u kojoj možete da budete malo skloni tome da zanemarite partnera ili da se od njega udaljite. Ne ide sve onako kako ste želeli i planirali sa voljenom osobom. Nekada možete da budete skloni tome da se distancirate da biste jednostavno izbegli bilo kakvo sukobljavanje i veće svađe koje mogu da pogode vaš odnos. Niste zadovoljni sada svojom situacijom na ljubavnom polju, ali se često možete osećati i kao da iz te situacije na neki način nemate izlaz. Dajte sebi vremena da razmislite o tome koje su za vas ispravne odluke. Nije sada momenat za prekid veze, jer bi kasnije mogli da se pokajete. Ako ste slobodni, veoma ste opterećeni poslom i praktično i niste usmereni na ostvarenje bilo kakvih novih poznanstava. Sada vam ljubav nije prioritet, odgovara vam samoća, kao i brojna druženja i nova poznanstva.

Zdravlje

Niste preterano zadovoljni svojim zdravljem u ovom periodu. Moguće je da ćete na neki način osetiti opštu oslabljenost organizma. Važno je da dovoljno odmarate ove nedelje i da se zdravo hranite, da date svom telu sve ono što mu je potrebno, kako bi na pravi način obnovili svoje izvore energije. Pred vama je period u kojem ćete biti skloni tegobama, pa je važno da o svakoj sitnici vodite računa. Pazite takođe i na zube koji mogu da vam budu sada više osetljiva tačka nego što je to pre bio slučaj. Budite spremni da menjate navike u ishrani. Važan je i dovoljan unos tečnosti, odnosno vode. Izbegavajte veće naprezanje ove nedelje i kada osetite da vam je potrebno i da vam to prija - osamite se i malo se odmorite od svih ljudi koji vas opterećuju njihovim problemima. Važno je da nakupite opet izgubljenu pozitivnu energiju.

Savet

 Zlatni snovi čine da se ljudi bude gladni.                                                                          

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentari (1)

Loading
SKORPION - AUSTRIA

02.05.2022 10:42

Ne pravim ja vise nikomu prvi korak da vam bude jednom JASNO!