Slede ozbiljni preokreti: Ova tri horoskopska znaka čeka brak u narednoj godini
Foto: Shutterstock

VAGA

Stvari vam možda ne idu tako dobro u poslednje vreme, ali izgleda da će se to promeniti 2022. Sledeće godine, uglavnom oko aprila ili maja, mnoge Vage će uspostaviti novu vezu ili će postojeću vezu ozvaničiti. Oni koji su u stabilnoj vezi, razmišljaće o braku i ovo je veoma dobra godina da čak i postanu roditelji!

DEVICA

Definitivno će 2022. za vas biti godina sa puno emocija. Romantika će dominirati i vodiće vas da pronađete svoju drugu polovinu (ako je još niste pronašli). Neki će upoznati ljubav svog života i verovatno će tokom godine doći do venčanja. Ako vam se nudi brak ili vanbračna zajednica, bilo bi dobro da kažete „da“, jer je do 10. maja ova godina za vas veoma povoljna na ovom polju.

JARAC

2022. je dobra godina za Jarčeve da formalizuju svoju vezu. Sa novom godinom bi trebalo da posvete više pažnje svom partneru i ozvaniče svoju vezu, jer im je nova godina naklonjena. Oni koji su slobodni, verovatno će naći ljubav tamo gde je ne očekuju. Možda je to osoba koja će se iznenada ponovo pojaviti u njihovom životu ili ona koju su toliko dugo čekali.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading