Ne znaju za bonton: Ovo su najnekulturniji horoskopski znaci
Foto: Freepik

Jarac

Jarac nije nepristojan, već ambiciozan, usmeren i fokusiran, a često se toliko zaokupi poslom i karijerom da o pristojnosti i ne stigne da misli.

Manjak vremena je pravi razlog što vam Jarac neće pridržati vrata ili poslati dugu i osećajnu poruku, ali znajte da su mu namere dobre i da je uvek tu kad vam treba pomoć.

Ovan

Ovnovi su previše nestrpljivi i impulsivni da bi bili i pristojni. Često tako i kažu nešto pre nego uopšte promisle, a to je glavni razlog zašto deluju nepromišljeno ili čak nepristojno.

Kao i Jarac, i Ovan ima „puno posla“ i ne može da čeka da se neko odluči šta mu od njega treba – njemu fale ljudi koji rade, a ne koji misle, jer takve i ne shvata.

Vodolija

Vodolija ponekad može da izgleda zamišljeno i distancirano, a radije neće da sudeluje u nečijoj tuđoj drami i problemu. Ovaj znak može biti krajnje nepredvidljiv, a ako nečim ne želi da se bavi, to će ponekad pokazati i na malo grub način.

Vodolije stalno smišljaju kako da reše neke probleme, pa ponekad jednostavno nemaju energije da brinu i o tome jesu li u nekoj situaciji „dovoljno pristojni“ ili ne.

Lav

Lavu se mnogo toga u životu događa pa mora odabrati čime će se baviti i šta su mu prioriteti – a uljudnost nije na vrhu tog spiska.

Zbog previše obaveza, Lavovi ne mogu da gube vreme. Ako se raštrka na više polja umesto da se usmeri na jedno, neće napraviti ništa.

Devica

Device ne razmišljaju previše o uljudnosti i lepom ponašanju, a po prirodi su nagle, što se ponekad tumači kao nepristojnost. One ne žele nikoga da povrede, ali se mogu „zaplesti“ u vlastita obećanja, da na kraju ni same ne znaju šta su kome obećale.

Ponekad zbog svog perfekcionizma žele sve što pre, što može izgledati kao da ne mare previše. Ipak, ako im se na nešto pristojno ukaže, Device će dati sve od sebe da to i poprave.

Komentari (0)

Loading