Retrogradni Uran: Evo kakve promene očekuju horoskopske znakove
Foto: Shutterstock

Uran je planeta revolucija, originalnosti i neočekivanih promena. Ova planeta se jedina okreće oko svoje ose i na taj neobičan način obilazi Sunce, pa je i njegov uticaj na ljude specifičan. Tamo gde se on nalazi u natalnoj karti, nalazi se područje nemira, novog i neistraženog, originalnosti i napretka, objašnjavaju astrolozi.

Retrogradni Uran počinje danas, 19. avgusta i trajaće sve do 18. januara 2022. godine. Ova retrogradnost je više suptilna nego stresna, ali je ipak period u kom ćete morati da donesete neke teške, ali i važne odluke.

Uran je tu da pomogne u procesuiranju životnih promena, a svaki znak moći će da izvuče maksimum u toku ovog astrološkog fenomena.

Pogledajte kako će ovaj retrogradni Uran da utiče na vaš horoskopski znak:

Ovan

Vaš odnos prema novcu i materijalnim dobrima se menja. Možda ste nedavno doživeli neke neočekivane promene u svojoj finansijskoj situaciji ili pristupu resursima.

Iskoristite ovu retrogradnost da ostvarite uspeh tako što ćete ostati otvoreni za iznenadna saznanja o tome šta vam je zaista važno.

Bik

Kao pragmatičan zemaljski znak, cenite stabilnost i predvidljivost čvrste rutine. Ali pošto Uran donosi buntovnu iskru, ova retrogradnost će vam pomoći da "razdrmate" svoj život.

Radite na tome da prihvatite svoju autentičnost, čak i ako to znači kršenje nekih pravila i izlazak iz uobičajenih okvira.

Blizanci

Ova retrogradnost osvetljava vašu duhovnu stranu, zato nađite vremena da razmislite o svemu što intuitivno osećate. Obratite posebnu pažnju na svoje snove i ostanite otvoreni za vizije, jer može doći do neočekivanih spoznaja koje vam dolaze kroz suptilno područje vaše podsvesti.

Ovo je vreme kada vašoj duši treba da date prostora za istraživanje.

Rak

Vaš odnos prema prijateljima i vaša uloga u društvenom okruženju su se u poslednje vreme promenili - i ova retrogradnost je važno vreme da razmislite o tome kako stvari stoje.

Možda ćete se povezati sa novim ljudima koji vam na kraju mogu doneti uzbudljive mogućnosti ili ćete otkriti da ste se odvojili od starog društva. Prihvatite promene u kolektivnoj energiji.

Lav

Sa Uranom koji prolazi kroz vaš sektor karijere, verovatno ste se suočili sa mnogim neočekivanim razvojem događaja i naglim promenama na poslu.

Ova retrogradnost traži od vas da razmislite o okolnostima i izborima koji su vas odveli do profesionalnog položaja i da ih iskoristite za lični napredak. Vreme je da budete inovativni.

Devica

Kao zemaljski znak, poznati ste po tome što ste praktični, ali ova retrogradnost traži od vas da rizikujete i budete otvoreni za isprobavanje novih stvari, čak i ako vas to odvede sa utabanog puta.

Putovanje u poslednji čas ili iznenadna prilika mogli bi biti upravo ono što vam je potrebno da vam "razdrma" život.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading