Jako su emotivni: Ovi horoskopski znakovi se zaljubljuju u svoje najbolje prijatelje
Foto: Freepik

Ovi horoskopski znaci su uvek spremni za zabavu, stalno su uz prijatelje, prolaze s njima "sito i rešeto" - ne zovemo ih uzalud najboljim prijateljima. S njima osećamo bliskost, pa nije retkost da se prijateljstvo odednom pretvori u ljubav.

Ova četiri horoskopska znaka često se zaljube u svoje najbolje prijatelje…


Ovan

Impulsivna i temperamentna priroda ovnove često može učiniti da budu pomalo naporni i teški. Oni uz sebe žele partnera koji ih sto posto razume i podržava ih - usprkos njihovoj naravi.

Ovaj vatreni znak očekuje da ga najbolji prijatelj prihvata u potpunosti, sa svim prednostima i manama. Zbog toga se može desiti da se iz te lojalnosti razvije i jedno novo osećanje - ljubav.

Blizanci

Blizanci su vrlo aktivni i komunikativni, pa im treba neko ko ima ista ili slična interesovanja. Zbog toga se oni često zaljubljuju u svog najboljeg prijatelja. Druže sa sličnima sebi, njihovi prijatelji su uvek otvoreni za nove avanture i spremni su za beskrajnu zabavu, piše Miss7.

Strelac

Strelci vole svoju slobodu i najradije provode vreme sa svojim prijateljima. Da bi postali najbolji prijatelj strelca morate biti duhoviti, zanimljivi i spremni na iznenadnu akciju. Ova jednostavnost i lakoća jako impresionira strelca, pa se lako može dogoditi da se s vremenom zaljubi u svog najboljeg prijatelja.

Vodolija

Vodolije se smatraju bićima koja vole slobodu i osećaju se najprijatnije u vezi kada su na istoj talasnoj dužini s partnerom. Ko najbolje zadovoljava ovaj kriterijum? Najbolji prijatelj, naravno. U njegovom društvu vodolije mogu zaista biti takve kakave jesu. Upravo zbog toga, u potrazi za ljubavlju vodolije često razvijaju osećanja prema svom najboljem prijatelju.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading