NEBO JE IZABRALO MILJENIKE: Ova 3 znaka u avgustu će imati najviše sreće!
Foto: Shutterstock

Leto nam svima donosi puno uzbuđenja i dobrog raspoloženja, a mesec koji je pred nama biće posebno dobar za tri horoskopska znaka. U avgustu ih čeka ne samo sreća, već i odlazak pred oltar.

Rak

Glavni problem Rakova leži u njihovom strahu od rizika. Međutim, u avgustu će ih zadesiti neočekivane promene, a najviše će rizikovati mlađi predstavnici ovog horoskopskog znaka. Ako pažljivo odaberu, ostvariće zacrtan cilj i uspeh im je zagarantovan. Slobodni Rakovi neće imati vremena za dosadu, očekuju ih zanimljiva poznanstva, avanture i iznenađenja.

Škorpija

Sve što se u avgustu traži od Škorpije jeste da se ne predaju. Potrebno je samo da donesu nekoliko važnih odluka – i njihov život će se dramatično promeniti. Slobodne Škorpije očekuju velika i pozitivna iznenađenja u ovom mesecu. Velika je verovatnoća da će pronaći srodnu dušu ili se čak venčati.

Blizanci

Ljudi rođeni u ovom znaku živeće bezbrižno i lagodno. Privući će ih pozicije na kojima će moći da ostanu u senci, a istovremeno da dobro zarade. U avgustu Blizance očekuju veoma prijatna i neočekivane dešavanja – venčanje, porođaj, selidba, profitabilni projekti. Sve ovo, kažu astrolozi, je znak da okreću novi list i započinju nov život.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading