Ostaviće prošlost iza sebe: Ovi horoskopski znakovi će preboleti bivšu ljubav
Foto: Shutterstock

Ovan 

Pripadnici ovog znaka su poznati po svojoj tvrdoglavosti, ali je primetno da su u poslednje vreme pronašli mir i sve im je baš potaman. Mesecima je Ovnove mučio prethodni odnos i nisu mogli da izbace bivšeg partnera iz glave, a onda se desilo čudo.

Ovnovi su poznati po tome da brzo preboljevaju partnere, ali im je poslednja ljubav zadala neočekivane muke. Međutim, tome konačno dolazi kraj, jer su planete blagonaklone prema vama.

Bik

Racionalni Bik će pokušati svim silama da spasi vezu, ako ništa drugo, barem zbog toga što ne voli promene. Ako ipak dođe do prekida, trebaće mu mnogo vremena da se oporavi.

Strah od promena u početku će ga kočiti da krene dalje, ali će mu konjukcija Venere i Marsa pomoći da shvati da je s raskidom dobio mnogo novih mogućnosti koje bi inače propustio.

Ukoliko ste rođeni u ovom zemljanom znaku i mislite da ne možete da pustite nikoga u svoje srce, setite se koliko ste vatreni i koliko vas je lako zavoleti, a ove dve čarobne planete daće vam "vetar u leđa".

Lav

Konjukcija Venere i Marsa se odvija upravo u znaku Lava, što znači da su osobama rođenim u ovom vatrenom znaku planete izuzetno naklonjene.

Lavovi se ne snalaze dobro u ulozi ostavljenog partnera. Iako su tužni zbog gubitka voljene osobe, veći je problem njihov povređeni ponos. Bivšem partneru neće dati do znanja da su povređeni, čak i kada im je srce slomljeno.

Ali, dragi Lavovi, nemojte da brinete - vaše slomljeno srce će ponovo postati celina. Naredni period je vaše vreme kada ćete ponovo zasijati. Konačno ćete imati priliku da popravite stvari na bolje, ali ćete ujedno sve proživljavati stresno, jer će vam Mars doneti energiju, ali će vas i iscrpljivati.

Bićete dominantni i egocentrični u svakodnevnim odnosima, ali će vam ta uloga i prijati.

Komentari (0)

Loading