Uvek su u pravu: Ovo horoskopski znaci nikad ne greše
Foto: Pixbay

Ovi horoskopski znakovi imaju tendenciju da misle kako je njihovo mišljenje uvek ono najvažnije pa se vrlo često suprotstavljaju drugima. Oni su takvi po naravi, uvek su u pravu…

1. Devica

Device su pod vladavinom Merkura, planete intelekta i razmene informacija. Uvek iznose intrigantne činjenice i obasipaju vas svojom duhovitošću. Oni možda jesu gosti za poželeti kada je reč o podsticanju razgovora, ali ako se s njima uputite u dubokoumne razgovore mogli biste naići na prepreku.

Oni će vam apsolutno uvek predlagati nešto ili će vam davati uputstva o tome kako ste mogli nešto bolje da učinite. Na primer, ‘Da ste u tu vodu dodali sirće, vaše cveće ne bi uvenulo’ ili ‘Da ti pokažem bolji način za rezanje avokada’. Device vas vole i cene, ali one jednostavno uvek moraju da budu u pravu.

Iako bi neko drugi mogao mirno posmatrati kako kuvate, Devica vidi potencijalnu nesreću u načinu na koji držite nož i slično.

2. Lav 

Ponosnim Lavovima jedina stvar koja je gora od greške je priznati da greše. Vatreni znakovi ulivaju strast i moć u svako područje njihovih života.

Lavovi se vole zabavljati, vole dokazivati svoj talent drugima, a dokazuju ga i sebi. Ovi odani znakovi stoje uz svoje prijatelje, porodicu i naravno, uz vlastita mišljenja.

Kada Lav priča i kad shvati da ga neko čuje i razume on će biti ispunjen. On je vrlo verovatno najimpresivniji u prostoriji ali njegovo mišljenje se uvek mora čuti i ono najbitnije, uvek mora biti kako on kaže. Drugačije ne postoji.

3. Vodolija 

Kao vazdušni znakovi, one su duboki mislioci koji propituju verovanja i prakse koje drugi slede instinktivno. Kada razgovarate s Vodolijom uvek postoji ‘zašto’. Na primer, ‘Zašto su neke životinje kućni ljubimci, a druge večera?’, ‘Zašto društvo ceni nauku više od umetnosti?’ i slično. Vodolije žele da vide promene u svom svetu. Svako ko s njima ne deli inovativne ideje i mišljenja nije u pravu, a oni tako gube priliku za razumevanje drugih.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading