Ne prijaju im vremenske promene: Ovi horoskopski znaci su prave meteoropate
Foto: Pixbay

Ako vas boli glava ili se osećate kao da vas je "udario brzi voz" kada se menja vreme, moguće je da patite od meteoropatije.

Ovan

Ovan je u najvećem riziku od meteoropatije, a zbog prirodne sklonosti ka glavoboljama i migrenama, može da računa da će mu prelazni period napraviti "pakao"! Dobra vest je da Ovnovima vežbanje pomaže da se otarase neprijatnih simptoma, tako da bacite se na vežbe ili čak šetnju, prijaće vam!

Bik

Bikovi su skloni bolovima u vratu i ramenima, glavobolje ih ne "kače" toliko, ali mogu da se dogode tokom perioda nestabilnih vremenskih uslova. Biku će pomoći rastezanje, ali i pažnja pri odabiru položaja za spavanje!

Blizanci

Ključno je da u ovom periodu Blizanci vode računa o ishrani, jer često umeju da zanemare taj deo brige o sebi. Kada su meteoropatski simptomi u pitanju, Blizanci mogu da "računaju" na bolove u zglobovima i leđima.

Lav

Inače vatreni i puni samopouzdanja, Lavovi će teško podneti periode nestabilnog vremena, zbog čega im se mogu javiti i promene raspoloženja, pa čak i simptomi depresije. Izbegavajte preterani stres ako ste rođeni u ovom znaku, jer on pogoršava simptome meteoropatije.

Strelac

Strelčevi su često veoma fizički aktivni, zbog čega mogu sebi lako da pomognu u trenucima kada ih meteoropatija napadne. Bolovi u glavi, migrene ili ukočenost leđa su simptomi na koje bi trebalo da obrate pažnju.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading