horoskop,
pixabay
horoskop,

pixabay

Foto: pixabay

Pun Mesec biće u znaku Raka ― emocije će biti intezivirane. Više ćete brinuti o sebi, povezaćete se sa bliskim ljudima i srce će početi da vapi za ljubavi.

Predlažemo vam 3 stvari koje treba i 3 koje ne treba da uradite za vreme punog Meseca:

1. DA ― Istražite svoju mističnu stranu

Pun mesec u intuitivnom Raku označava sjajno vreme da zaronite u svoju duhovnu praksu i potražite kosmički savet za novu godinu. Meditirajte, koristite energiju kristala i povežite se sa mističnom energijoim. Slušajte podsvesno šta vam šapuće u vama, razvijajte intuiciju i verujte u put napretka.

2. NE ― Odbacujte svoje emocije

Pun Mesec izaziva puno emocija, ali ne ignorišite ih, ne potiskujte i ne odbacujte,. Svaka od njih je govor vaše duše i prihvatite je, analizirajte šta želi da vam poruči. Teške emocije nam pomažu da rastemo i pronađemo bolje verzije sebe.

3. DA ― Uradite novogodišnji Mesečev ritual

Decembarski pun Mesec idealan je za kreiranje novih namera i želja. Meditirajte uz sveće i izgovorite svoje želje u formi afirmacije - verujte da će se mnoge od njih zaista ostvariti.

4. NE ― Bežite od kritika

Pun Mesec u Raku od 30. decembra čini da se osećate emotivno ranjivo, ali nemojte bežati oid kritika. Ukoliko dobijete od drugih neki savet ili kritiku, usvojite je i razmotrite. To ne znači da treba dozvoliti drugima da vas sputavaju, već da ste spremni da prihvatite i tuđe mišljenje.

Pun mesec

Shutterstock

Foto: Shutterstock

5. DA ― Dom je tamo gde je srce

Rak vlada čestvrom kućom u astrologiji. To je kuća porodice i doma, pa ćete se tokom punog Meseca najviše i fokusirati na ova dva polja. Budite tamo gde se vaše srce najviše oseća voljeno i ispunjeno. 

6. NE ― Zatvarajte srce pred mogućnostima

I pun Mesec i Sunce uspostaviće čvrste veze sa Uranom - planetom velikih buenja. Ova lunarna energija moe doneti nepredvidive puteve koje treba da istražujete. Držite se svojih novih ideja, prepustite se talasu inspiracijei započnite nove životne avanture.