horoskop, nebo, priroda
shutterstock.com
horoskop, nebo, priroda

shutterstock.com

Foto: shutterstock.com

OVAN

POSAO: Odličan ste upravljač i moguće je unapredjenje u skorijem vremenskom periodu na bolju poslovnu poziciju. Iskoristite svoja poznanstva za svoj prosperitet. Otvoriće vam se neslućene mogućnosti za prezantaciju sopstvene ličnosti. A to vam je najlakši put do cilja.

LJUBAV: Ako ste u braku, partner je u nekoj vrsti lične krize, prilično je zatvoren i čudan. Imate problem kako da doprete do njega i pomognete mu da prebrodi krizu u koju je zapao već duže vreme.

ZDRAVLJE: Uzmite odmor i dajte sebi vremena za predah od poslovnih obaveza. Stalno ste se iscrpljivali, pa lako može doći do pada imuniteta.

BIK

POSAO: Pokušajte da ne rasipate energiju da biste druge impresionirali, jer efekti će biti slabi. Osetićete vidan pad vitalnosti i energije, pa pokušajte biti racionalni u trošenju sebe.

LJUBAV: Ulazite u povoljnije emotivno razdoblje. Emotivna kriza sa partnerom popušta možete popraviti odnos i bićete zadovoljniji i emotivno ispunjeniji nego u proteklom periodu.

ZDRAVLJE: Možete da očekujete nepovoljnu situaciju kada je u pitanji polje zdravlja. Posetite vašeg lekara radi redovne kontrole kako biste utvrdili kakvi su problemi u pitanju.

BLIZANCI

POSAO: Ceo dan vam se vrti oko posla i angažovani ste maksimalno u rešavanju poslovnih obaveza. Sve to vas prilično iscrpljuje pa ćete se boriti sa pojačanom nervozom i stresom.

LJUBAV: Raduje vas osoba iz vašeg okruženja. Moguće da je često srećete preko prijatelja ili pak živi negde u vašoj blizini. Često se srećete i veoma vam je simpatična. Verovatno ste već primetili da se toj osobi dopadate.

ZDRAVLJE: Osećate se jako dobro. Ne biste trebali da očekujete probleme na ovom polju.Imate mnogo energije u sebi i osećate se jako dobro u svojoj koži danas.

RAK

POSAO: Opterećuje vas lošija finansijska situacija i smatrate kako ste prilično oštećeni kada su u pitanju vaše sposobnosti i mogućnosti za zaradu. Sve to vas može oterati u drugu krajnost.

LJUBAV: Emotivni život ste stavili u drugi plan. Ako ste u braku, partner je prilično tih i tajanstven i to vam s vremena na vreme budi sumnju u iskrenost vašeg odnosa.

ZDRAVLJE: Problemi sa nervozom i stres se odražavaju i na vaše fizičko zdravlje.Potrebno vam je opuštanje, možda odlazak u neki spa centar.

horoskop, priroda

printscreen/instagram

Foto: printscreen/instagram

LAV

POSAO: Vredni ste i dobijate na samopouzdanju što sve skupa povećava vaše šanse za bolju poslovnu poziciju. Takođe, možete uspostaviti jako dobru i korisnu poslovnu saradnju sa inostranstvom.

LJUBAV: Ako ste slobodni opterećeni ste nekim lošim iskustvima iz prošlosti pa vam je teško da se fokusirate na neku novu vezu.Morate da uložite više energije kako bi se situacija bar donekle poboljšala.

ZDRAVLJE: Ne očekuju vas problemi. Pred vama je jako povoljan dan tokom kojeg ćete biti veoma zadovoljni situacijom. Imate mnogo energije u sebi i spremni ste na sve.

DEVICA

POSAO: Osećate pritisak obaveza sa svih strana koji vam stvara unutrašnju tenziju i osećaj odgovornosti koji vas opterećuje, ali se nekako lakše nosite sa situacijom u kojoj se nalazite.

LJUBAV: Imate puno nagomilanih problema u porodici i sa partnerom ali sada ćete puno lakše da se nosite sa teškoćama i donekle popravite narušene odnose.

ZDRAVLJE: Manji problemi sa vidom bi mogli da vas opterećuju tokom današnjeg dana. Pred vama je faza u kojoj su mogući problemi sa očima, pa se posavetujte sa oftamologom.

VAGA

POSAO: Poslovna situacija jako nestabilna i mogući su problemi sa autoritetima. Pokušajte da se distancirate i ne reagujete na zamerke nadredjenih pošto bilo kakva konfrotacija može ići samo na vašu štetu.

LJUBAV: Vas odnos prema partnerstvu se menja i to će pozitivno da se odrazi na vaše realne veze. Komunikativniji ste i otvoreni za promene. Partner će to umeti da ceni.

ZDRAVLJE: Sinusi su vam osetljivi ali nema značajnih promena na polju zdravlja kod vas. Potrudite se da date sve od sebe kako biste poboljšali svoje zdravlje i ojačali imunitet.

novembar, glumci, horoskop, devojka, frajer, momak

shutterstock.com

Foto: shutterstock.com

ŠKORPIJA

POSAO: Čitav dan vam je nestabilan u poslovnoj sferi i moguće su ne baš prijatne promene na radnom mestu. Situacija je haotična, promenljiva i bez stalnosti, pa vas prilično iscrpljuje psihički.

LJUBAV: Skloni ste prevarama ili lažima kada je vas emotivni život u pitanju, pa se čuvajte jer možete biti otkriveni. Ako ste slobodni, ne savetuje se nikakva akcija jer nećete bit srećne ruke.

ZDRAVLJE: Morate više računa povesti o zdravlju i više se odmarati. Moguće migrene i nesanica. Pokušajte sa čajevima za opuštanje.

STRELAC

POSAO: Moraćete da uložite više energije da bi ste uspeli da završite poslovne obaveze, a puno toga zavisi od drugih. Ukoliko se bavite privatnim poslom imate veće šanse za uspeh, a poslovna partnerstva su vam isplativa finansijski.

LJUBAV: Emotivna situacija je dobra, naročito ako ste u braku, a ako niste razmišljaćete o njemu. Bolji odnosi sa partnerom, poštovanje i podrške. Zajednička saradnja vas može zbližiti ili zajednički ciljevi.

ZDRAVLJE: Proverite štitnu žlezdu koja bi mogla d avam bude osetljiva i sklona problemima u narednom periodu. Potreban vam je pregled i savet od strane stručnjaka.

JARAC

POSAO: Moraćete da igrate na kartu saradnje i dogovora, a zaboraviti na želju da dominirate. Pošto puno toga ne zavisi od vas budite strpljivi i sačekajte vaših pet minuta slave.

LJUBAV: Vrlo ste posesivni i muči vas ljubomora ali krajem dana se menjate i postajete opušteniji u odnosu na partnera. Erotska strana veze je naglašena, ali potrudite se da partneru pokažete emocije i na drugačiji nacin.

ZDRAVLJE: Preporučuje vam se da što više spavate. Današnji dan vam nije dobro postavljen i moguće je da ćete imati neke probleme kada je u pitanju vaše polje zdravlja.

horoskop, priroda

shutterstock

Foto: shutterstock

VODOLIJA

POSAO: U prilici ste više nego pre da pokažete svoje sposobnosti i napredujete u poslovnom okruženju. Što je najbitnije došlo je vreme da spoznate šta je to što u stvari vi želite da radite, u čemu ste dobri.

LJUBAV: Zauzete Vodolije su malo nervozne, sklone da kritikuju svoje partnere. Niste ni primetili da ste baš preterali. Stišajte se jer vaša veza dosta trpi ovih dana i postoji mogućnost da dođe do nepotrebnih nesuglasica.

ZDRAVLJE: Manji problemi sa nesanicom su naglašeni kod vas. Moguće je da ste preterano napeti i da vas to ipak malo opterećuje. Prijala bi vam meditacija ili neki vid opuštanja.

RIBE

POSAO: Prilično ste angažovani i vredni na poslu, što će sasvim sigurno doneti rezultate. Imate naglašenu potrebu za saradnjom i partnerstvom u poslu što će rezultirati uspehom.

LJUBAV: Ako ste slobodni, uskoro to nećete biti. Moguće je poznanstvo preko posla ili pak poznanstvo sa osobom sa kojom ćete imati i nekakve poslovne dogovore ili ponude.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi zbog napetosti. Potrebna vam je masaža, kao i neko vreme koje ćete samo sebi uspeti da posvetite. Neophodno vam je da se od svega odmorite.