horoskop
shutterstock
horoskop

shutterstock

horoskop, Foto: shutterstock

Neki znakovi se jako privlače, međutim, postoje i oni sa kojima nikada ne bi terbalo da se upuštate u vezu!

Ovan

Za vas je najbolje da izbegavate Jarčeve. Kako ste predvodnik i pionir vaša energija je jaka i ne volite pravila. Pogotovo ako ih drugi donose što je za Jarca prirodno stanje. Jarac funkcioniše po pravilima ima svoj red rad i disciplinu. Rigidan je i vaša svojeglava energija to jednostavno ne može da trpi. Sukobi između vas su izvesni. Vi se ne osećate ni emotivno ni energetski. Jednostavno ova dva znaka se ne vide.

Bik

Nikako sa Vodolijom! Između vas postoji fizička privlačnost, ali u realnom životu vi nikako ne funkcionišete. Bik voli dom, tradiciju i svu svoju energiju tu daje. Vodolija ruši predrasude i tabue. Ona jednostavno ne voli da robuje pravilima što jedan Bik nikako ne može da prihvati. Bik stoji sa obe noge na zemlji dok Vodolija je nestalna. NJeno donošenje odluka je u trenutku dok će Bik više puta da razmisli pa će tek odna doneti konačnu odluku.

Blizanci

Nikako sa Škorpijom. Blizanci su otvoreni i društveni, vole flert i pomalo su nestali. Škorpija je dubok strstveni znak i pre nego što se upusti u vezu traži jaku potvrdu, na neki način sigurnost. To od vetropirnog i nestalnog Blizanca nikada neće dobiti. On nije ljubomoran dok Škorpija jeste. Privlačnost između vas postoji ali ne na duge staze. Blizanac će pobeći od ljubomorne Škorpije (u ovom slučaju njena ljubomora je opravdana).

Rak

kNikako sa Strelcem. Strelac ne može da razume potrebe jednog Raka. Strelac je slobodouman znak koga ne drži mesto. Rak traži nekoga s kim može da "svije gnezdo". Vezan je za dom i porodicu dok Strelca privlače daljine i putovanja. On nema dom , tamo gde se zatekne to naziva domom. Mogu se slagati po iskrenosti i čistim emocijama ali ih opet pokazuju na različiti način. Rak se povalči u sebe, traži zagljaj toplu reč.Strelac to daje ali na direktan i surovo iskren način što može da povredi Raka.

Lav

Nikako sa Ribama. Ribe su simbol sklada, ljubavi i sanjarenja. NJihova nežna i romantična priroda će privući dominantnog Lava. Uživaće u strasti, izlascima, ali kada se u Ribama probudi njihova "teška i mračna strana" kada uđu u svoje dubine, depresije kada počnu da da budu prevrtljive i nestalne Lav se istog trenutka okreće i odlazi. Takav mentalni sklop loše utiče na njegovu psihu koja je optimistična uvek okrenuta suncu i radosti.

Devica

Nikako sa Vagom. Devica je pragmatična, disciplinovana, njene misli su precizno posložene. Ona će od Vage da traži sve to navedeno. Tada Vaga ima utisak kao da je neko pritiska da uđe u šablon. NJima je za sve potrebno vreme, one prosto moraju da izvagaju. Tu je glavni problem-odnos prema vremenu. Vaga ga ima na pretek dok Devica smatra da je vreme "ograničeno". Sklad u emocijama postoji kao i seksualna privlačnost, ali nema podršku vremena.

horoskop, priroda
horoskop, priroda, Foto: shutterstock

Vaga

Nikako sa Devicom. Vaga je dipomata i jedan od najšarmantnijih znakova zodijaka ona ljubav/zivot gleda ponekad kroz "ružičaste naočare". Kod nje nema ustaljenog načina pokazivanja emocija i ljubavi. U trenutku onako lepršava ona daje sebe. Dok Devica voli i kroz emocije i ljubav red, rad i disciplinu. Jednostavno ,nacin na koji se Vaga daje to zbunjuje Devicu. Čim se kritički postavi Vaga gubi seksulanu želju.

Škorpija

Nikako sa Rakom. Po načinu na koji daju ljubav ova dva znaka se seksulano jako privlače.Takođe, imaju sličan stav prema domu, ljubavi, deci. Međutim, oštra, jaka i seksualna Škorpija ume da uplaši Raka. Ona brutalno pokazuje svoje nagone. To je previše za Raka i tada se on povlači u svoj "oklop" i Škorpija do njega ne može da dođe.

Strelac

Nikako sa Bikom. Strelac je veliki optimista i uvek je u potrazi na nekim zelenijim brežuljkom. U trenutku donosi odluke, otvoren je za nove stvari u životu, za nove ljude. Bik je zemljani znak koji je vezan za svoje korene, dok ih Strelac "nema". U početnoj fazi ljubavnog odnosa oni se privlače jer će Bika privući opuštenost Strelca. Ali, kada dođe do ozbiljnih životnih pitanja tada ova dva znaka ulaze u jak verbalni sukob i njihova ljubav prestaje.

Jarac

Nikako sa Ribama. Jarac ima odmerenost i pruža sigurnost što će Ribu svakako privući. Ona voli da ima čvrst oslonac u životu. Problem nastane kada Riba pokze svoju nestalnu stranu, kada postane prevrtljiva jednostavno je ne možete uhvatiti ni za glavu ni za rep. To Jarca frustira i uliva mu nesigurnost.

Vodolija

Nikako sa Lavom. Kada su u pitanju izlasci, zabava i koncerti ova dva znaka uživaju u međusobnom društvu. Oni se dopunjuju. Umeju da se prate. Tamo gde nastaje problem je odnos prema životu. Odnos Lava prema skupim stavrima je nešto što jedna humanitarna Vodolija nikada neće razumeti. NJegovo trošenje novca na luksuz Vodolija vidi kao bahato i sebično ponašanje. Taj stil života ona smatra jezivim. Takođe Lav nikada ne može da razume Vodoliju kako je mogla da da veću sumu novca u humanitarne svrhe.

Ribe

Nikako sa Ovnom. U početku je oduševljena njegovom jačinom i stavom. Odgovara joj što je predvodnik. Pažnja kojom je obasipa za nju je čista melodija. Ali kada Riba pokuša da malo "prizemni" Ovna i da sputava njegovu energiju tada nastaje sukob izmenju njih. Ovan će jako i impulsivno da odreaguje, Riba se povlači u svoj svet, tada se ova dva znaka razilaze.