NJIMA VREME NE MOŽE NIŠTA Sreća ih prati u zrelijim godinama! Znakovi koji će starost dočekati u izobilju!

Ovi horoskopski znakovi zbog svojih karakternih crta do uspeha dolaze u zrelim godinama

Žena, posao, sastanak
Foto: Shutterstock, ilustracija

Ovim znacima Zodijaka ostvarenje ambicija ne dolazi u mladosti, već u zrelim godinama.

Uspeh na poslovnom i privatnom planu je nešto čemu svi težimo. Međutim, neko do njega dolazi brzo, bukvalno preko noći, dok nekim osobama treba dosta vremena da dođu do zacrtanog cilja.

 

Ovi horoskopski znakovi zbog svojih karakternih crta do uspeha dolaze u zrelim godinama.

Rak

Ovaj horoskopski znak teži ravnoteži između poslovnog i privatnog života. Njegova ambicija je zbog toga namerno „usporena“ – naročito kad pronađu partnera ili žele da osnuju porodicu. Oni daju sve od sebe da svojim bližnjima pruže siguran život, pa pažljivo streme ka samostalnom biznisu kako bi bili sigurni da neže krenuti u pogrešnom smeru.

ZAUZIMAJU SE ZA SEBE BEZ OBZIRA NA SVE Znak koji ima potencijale da postane bogat preko noći!

Posao, moda, leto
 Foto: Shutterstock

Bik

Oni streme balansu između posla, odmora i zabave. Ne žele da rizikuju odnosno da „izgore“ od posla samo kako bi postali na brzinu uspešni.
Radije idu korak po korak i raduju se malim uspesima. Čak i ako nešto duže traje, izgradiće stabilnu karijeru. Škorpija Ovaj znak Zodijaka sve do tančina planira u karijeri. Ne povlače spontano poslovne odluke, nego se maksimalno koncentrišu na posao.

NESPOSOBAN ZA LJUBAV I SITNE PAŽNJE Muškarci u ovom znaku obožavaju da "švrljaju" sa strane!

Ribe

Isprobavaju različite stvari pre nego što shvate šta im je zapravo cilj. Na njihovu odluku utiče i mišljenje drugih jer im je teško da se poouzdaju u svoju intuiciju. Međutim, kad otkriju šta zaista žele, onda ih na tom putu niko ne može zaustavti.

Mlad Mesec ove nedelje ekstremno je moćan! Vodite računa, karma će naplatiti svoje!

AUTOR: Žena/M.M. DATUM I VREME: 29.10.2019. 16:09 Na samom početku sledeće nedelje, u ranim jutarnjim časovima ponedeljka, pojavio se mlad Mesec u Škorpiji. "Mlad Mesec se događa kada su Sunce i Mesec u konjunkciji, zauzimajući isti stepen astrološkog znaka. Foto: Shutterstock, ilustracija Ukratko rečeno, to znači da su usklađeni srž našeg identiteta (Sunce) i emocije (Mesec)", objašnjava Durgadas Allon Duriel.

 

BONUS VIDEO:

Alo analiza otkriva koliko dece ćete imati

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi