ASTROLOGIJA
Shutterstock
Astrologija, zodijak, astro, horoskop, mesec

Shutterstock, ilustracija

 Foto: Shutterstock, ilustracija

Ukratko rečeno, to znači da su usklađeni srž našeg identiteta (Sunce) i emocije (Mesec)", objašnjava Durgadas Allon Duriel.

PROČITAJTE I:

 

To nam daje veću jasnoću o nama samima, a kako Mesec počinje novi ciklus, na isto poziva i nas. Zato je ovo povoljno vreme za iniciranje nečega i određivanje namera, ali i za istraživanje vlastite senke, "koja je jasnija pod nebom osvetljenim samo zvezdama", što je naročito relevantno sada, kad je mlad Mesec u Škorpiji, "znaku najviše povezanim s njom".

Ovo je "ekstremno moćan" mlad Mesec, u gotovo egzaktnoj opoziciji sa Uranom, koji je retrogradan u Biku, što "stvara spontane i haotične promene", navodi se na "spiritualnoj društvenoj mreži" Spiritualify. Ta visokonabijena energija može uzrokovati nepredvidljivost, nestrpljivost, impulsivnost, pobunu, rizično ponašanje, nezgode, nemir, teskobu.

moda, devojka, žena, stil, posao, sreća, jesen

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Moguće je i da neko blizak postane nepouzdan, nepredvidljiv ili počne da provocira, ili da u vaš život iznenada uđe neko novi, uzrokuje štetu i nestane brzo kao što se i pojavio. Ovaj mlad Mesec može biti težak za veze jer bi se zbog povećane potrebe za ličnom slobodom i nezavisnošću, ali i zbog sebičnosti, partneri mogli udaljiti, neki čak i razdvojiti.

"Očekujte promenu koja će biti iznenadna kao grom iz vedra neba", upozorava Leslie Hale i dodaje da promena može uticati na veze, novac, prihod te niz drugih područja.

U takvoj situaciji, "ne računajte da će se išta odvijati u skladu sa očekivanjima ili pretpostavkama", ističe i astrologa Ren Tvedten, koja savetuje da napravimo i plan B za svoj plan B.

PREPORUČUJEMO:

 

S nepredvidljivom energijom ovog Meseca najbolje se nositi tako da budemo fleksibilni i spremni prilagoditi se promenljivim okolnostima, savetuju na mreži Spiritualify.

Jer, možda nas probudi da svet vidimo sa novog gledišta, pokrene u potpuno novom smeru, na put koji je bolji za nas. "Promene (ili potresi) koje dolaze s ovim mladim Mesecom mogu biti toliko potpune da se osećaju poput smrti, ali u tome nema ničega tužnog", naglašava Ren Tvedten, jer tako možemo postati "slobodniji i osnaženiji nego pre".

Posao, stres, rad, biznis, svađa, otkaz

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Škorpija više ceni kvalitet nego kvantitetu, zanima ga ono esencijalno, ona je minimalista – tako je ovo "dobro vreme da se rešite svega što vam nije potrebno".

 

Zbog izražene intuicije za ova 3 znaka horoskopa kažu da su vidoviti!

AUTOR: Index.hr/M.M. DATUM I VREME: 26.10.2019. 13:00 Da li ste među njima? Foto: Shutterstock, ilustracija Sledeća tri znaka imaju najizraženiju intuiciju koja ih gotovo nikad ne prevari, pa ćete njima teško nešto sakriti ili slagati. Škorpija Škorpije imaju izražen osećaj za maltene sve i tačno znaju šta ko misli iz samo jednog upućenog pogleda.

 

BONUS VIDEO:

Alo analiza otkriva koliko dece ćete imati