Seks, par, flert, strast, muvanje
Shutterstock, ilustracija
Seks, par, flert, strast, muvanje

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Prema horoskopskom znaku moguće je zaključiti kakve seksualne fantazije neko ima, koliko je strastven, šta mu je najdraže u krevetu...

 

Proverite zato šta vam najviše leži i šta vaš partner zapravo priželjkuje.

Ovan

Bik

Ljudi rođeni u ovom znaku su veliki gurmani, pa često fantaziraju o tome kako bi hranu poslagali po partnerovom telu i polako grickali, lizali... Skloni su afrodizijacima kao što su indijski orasi, vino, školjke... Posebno uživaju u oralnom seksu. Što se njih tiče, seks bi mogao trajati satima jer u njemu uživaju polako, kao i u finoj hrani.

Seksi, seks, kućna pomoćnica, čišćenje

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Blizanci

Oni nisu previše izbirljivi kad je seks u pitanju – vole sve. Ipak, ono o čemu dame u ovom znaku potajno maštaju je hvatanje ukoštac s dva muškarca, od kojih je jedan crnac. Blizanci vole da eksperimentišu s pozama i seksualnim pomagalima, a skloni su i seksu na neobičnim lokacijama.

Rak

Lav

Lavice uzbuđuje pomisao da imaju svog seksualnog roba, muškarca koji bi se prema njima odnosio kao prema boginji, a u krevetu im ispunjavao svaku želju. Maštu im golica i pomisao na seks u prirodi, daleko od pogleda, ali uz mali rizik da ih neko vidi. Lavovi posebno uživaju dok gledaju partnera kako se skida, samo za njihove oči.

Seksi, seks, kućna pomoćnica, čišćenje

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Devica

Osobe rođene u ovom znaku su pomalo zatvorene i ne puštaju tako lako nekoga u svoj krevet, ali kada to urade, tada se svi zidovi koje su izgradile oko sebe ruše. Vole da fantaziraju o igranju uloga, recimo, robinja–gospodar. Tada rado koriste svilene marame koje vežu sebi i partneru preko očiju ili im posluže za vezivanje za krevet.

Vaga

Vage su razigrane i senzualne u krevetu, a tokom seksa vole malo vulgarnih reči i dozu grubosti. Uživaju i u poigravanju nečijom zadnjicom, da je grickaju, lupkaju... Najveća maštarija im je seks s partnerom koji je vrlo elegantan i glamurozan, na nekom prefinjenom mestu koje odiše luksuzom.

Škorpija

Strelac

Strelci su pravi seksualni avanturisti koje uzbuđuje pomisao da bi mogli biti razotkriveni. Zato često maštaju o seksu na prometnim javnim mestima, u automobilu negde pokraj puta, u liftu koji samo što ne stane i otvore se vrata... Zapravo, fantaziraju i o tome da imaju seks pred drugima. 

Seks Zavođenje u automobilu na zadnjem sedištu

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Jarac

Vrlo su strastveni u krevetu i skloni tome da istražuju, što ih i jako uzbuđuje. Maštaju o sado-mazo igricama u kojima su oni dominantni. Rado će isprobati neku novu erotsku igračku ili konzumirati sredstva koja garantuju urnebesni seks.

Vodolija

Ribe

Ribe često umeju da padnu pod partnerov uticaj, kako u svemu, tako i u seksualnim aktivnostima. Ipak, imaju one i svoju maštariju – snimanje sopstvenog seksa i gledanje tih snimaka. Deo tela koji ih najviše uzbuđuje su stopala, vole da grickaju partnerova, ali uživaju i kada partner to radi njima.

Seks

Shutterstock

Foto: Shutterstock