ONI DONOSE NAJBOLJE ODLUKE ZBOG SVOG DARA Saznajte koja tri horoskopska znaka imaju ubedljivo najizraženiju intuiciju!

Za izraženu intuiciju je potrebno nekoliko pokazatelja u horoskopu.

Devojka, moda, sreća
Foto: Shutterstock, ilustracija

Uglavnom je to veza između Ascedenta, dvanaestog polja, Plutona i Neptuna. Ono što je takođe važno jeste da li osoba radi na tome da prati taj unutrašnji osećaj i shvati ga na pravi način.

 

Dešava se svima da osete nešto, ali prosto ne pridaju značaj ili predosećaj povežu sa nečim što njima odgovara, što svakako umanjuje sposobnosti koje imaju. Intuicija je nešto što nam pomaže da donesemo pravu odluku, ali uzalud svako upozorenje ako sama osoba nije dostigla zadovoljavajući nivo zrelosti na duhovnom planu.

NJIHOVE VEZE OSUĐENE SU NA PROPAST Ovo su najgori astrološki parovi! Brakovi su im kao iz pakla!

telefon, poruke, dopisivanje, žena, devojka, muvanje
Foto: Shutterstock, ilustracija

Ribe mogu sanjati neke stvari koje se kasnije obistine ili im ukažu na važan događaj i one nekako najlakše prepoznaju znakove. Dosta ljudi koji su rođeni u ovom znaku su veliki duhovnici. Kod njih je taj unutrašnji mir izuzetno važan i ako ga ne nađu, često se odaju porocima i tako beže od stvarnosti. Ipak, ako se ozbiljno posvete sebi, mogu dostići prosvetljenje. Njihov moto je - ja osećam - i uglavnom se rukovode time šta su predosetili, što je zapravo intuicija.

 


Škorpije imaju tu sposobnost da iz pogleda pročitaju šta neko misli. One imaju istančan osećaj za sve i duboko proživljavaju svaki događaj te su iz tog razloga sposobne da predosete šta će uslediti. Ovaj znak tačno oseća vibracije koje dolaze bilo od osobe ili kroz neki događaj. Uvek predosećaju samo što nekad ignorišu poruke i svesno se prepuštaju riziku. Ovaj znak voli opasnost i uzbuđenje pa baš iz tog razloga njegovi pripadnici neće uvek da poslušaju sebe, jer su željni akcije. Ovo je posebno izraženo u ljubavi.

HOROSKOP ZA 6. OKTOBAR Ozbiljna upala muči vas danima! Ne ignorišite bolove, što pre posetite lekara!

moda, devojka, žena, stil, posao, sreća, jesen
Foto: Shutterstock, ilustracija

Strelac je znak koji se takođe može okarakterisati kao izrazito produhovljen samo je pitanje da li radi na sebi i kom tipu znaka pripada. Ukoliko su postigli taj unutrašnji sklad, oni mogu ozbiljno da porade na svojoj intuiciji i da je prate, što ih može zaštititi u nekim nezgodnim situacijama. Ovaj znak ima ogromne kapacitete samo ih, nažalost, ne iskoriste svi. Imaju tu sreću da im intuicija nepogrešivo ukazuje na opasnosti ali i dobre prilke, međutim, neće uspeti da protumače ništa ukoliko nisu razvili kod sebe osećaj unutrašnjeg zadovoljstva.

Dame rođene u ovom znaku su najfatalnije u čitavom Zodijaku!

AUTOR: Superžena/M.M. DATUM I VREME: 04.10.2019. 08:40 Ostavljaju dubok trag u svačijem životu. Foto: Shutterstock, ilustracija Škorpija Depresivan i jako misteriozan znak. Često se krije iza maske zezatora, uspešan u poslovima koji zahtevaju dinamiku - marketing, profesionalni vozač, promoter... Jako ljubomoran, impulsivan i osvetoljubiv. U kombinaciji s Bikom 100% čista strast.

 

BONUS VIDEO:

Saznajte za 2 minuta da li ćete se ikad udati!

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi