ŽENE KOJE SE SUROVO SVETE I NIKADA NE PRAŠTAJU Dame rođene u ovom znaku su najfatalnije u čitavom Zodijaku!

Ostavljaju dubok trag u svačijem životu.

moda, devojka, žena, stil, posao, sreća, jesen
 Foto: Shutterstock, ilustracija

Škorpija

Depresivan i jako misteriozan znak.

 

Često se krije iza maske zezatora, uspešan u poslovima koji zahtevaju dinamiku – marketing, profesionalni vozač, promoter… Jako ljubomoran, impulsivan i osvetoljubiv. U kombinaciji s Bikom 100% čista strast. Sklon razbijanju i destrukciji sebe i ostalih.

BIKOVIMA SAMO NOVAC JE U GLAVI, OVAJ ZNAK SVE PARE DA NA KRPICE Svako od nas ima svoje lude opsesije, ovo je lista onih najvećih za svaki znak!

košulja, žena, posao, biznis
Foto: Shutterstock, ilustracija

S njima znate na čemu ste, ili mislite da znate. Kada su najslađe i najljupkije, ne otkrivaju svoje misli, a u napadima besa, ako bacaju stvari, a često to rade iako drže do samokontrole, niste sigurni da su pokazale sve što osećaju. Moć, prvenstveno nad sobom, a zatim i nad drugima, njihov je moto.

LAVICE KREATIVNE, DEVICE OBOŽAVAJU DA ZVOCAJU Saznajte kakva ste majka po onome što nam zvezde kažu!

Flert, klub, izlazak, par, muvanje, seks
Foto: Shutterstock, ilustracija

Veći su i bolji komandanti od Ovnova i Lavova, jer bolje poznaju ljudsku psihu, njihova motivacija nije isticanje sebe nego kontrola situacije za opšte dobro, bez obzira na to da li se radi o poslu ili o porodici. Imaju dostojanstven stav i spremne su da se žrtvuju za druge ako su izrazito motivisane.

 

Tačno znaju šta hoće i uglavnom to i dobiju. To su one žene koje se pamte, koje ostavljaju dubok trag u svačijem životu. I ako su nežne plavuše ili strastvene crnke, one su uvek dominantne – zalude partnera toliko da ne može bez njih. Ako neko misli da ih prevari, sledi osveta, jer žena Škorpija ne prašta. Može da pati, ali to neće nikada pokazati, dugo se seća bivših ljubavi, ali se bori da raščisti s prošlošću. Partner žene Škorpije uvek je slabiji od nje, i kada je boljeg imovnog stanja i poznatiji. I ona ima načina da mu to da na znanje. Da bez nje ne može.

Mlad mesec u Vagi promeniće nam poglede na ljubav, ništa više neće biti kao pre!

AUTOR: Mogujatosama/M.M. DATUM I VREME: 30.09.2019. 14:00 Mlad Mesec je početak dvadesetosmodnevnog ciklusa, dok pun Mesec predstavlja njegov kraj. Foto: Shutterstock Ovi aspekti Meseca igraju važnu ulogu u životu ljudi i zato uvek treba da obratimo pažnju šta se i kada dešava. U subotu, 28.

 

BONUS VIDEO:

Saznajte za 2 minuta da li ćete se ikad udati!

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi