NE DOZVOLITE DA VAS OBMANU Ova 3 horoskopska znaka žive DVOSTRUKIM životom! Dobro se pazite NJIH!

Svaka osoba ima svoje tajne, ali određeni znaci zodijaka žive dvostrukim životom. Oni zapravo govore jedno, a misle drugo.

Numerologija, astrologa, horoskop
Foto: Shutterstock

U pitanju su Škorpije, Blizanci i Vage.

 

Škorpija

Škorpijama vlada Pluton, bog podzemlja, zbog čega su inače tajnovit i misteriozan znak horoskopa. Rođeni u ovom znaku često doživljavaju traume još od rane mladosti, zbog čega imaju jaku intuiciju i empatiju. Škorpija ima potrebu da se potpuno spoji sa drugom osobom i postane opsesivna, a njihova telesna želja neprestano se izražava kroz oči. Njima ne odgovaraju površni odnosi, već vole duboke veze, a ovu ih i "kradljivci duše". Kada su zaljubljene, Škorpije žele potpuno da kontrolišu stvari. Pogledajte OVDE vaš današnji horoskop.

Blizanac

Blizanci su je promenjljiv znak, koji se nalazi uvek na svim mestima, zbog svoje velike znatiželje. Imaju veliku potrebu sve da znaju i to da dele sa drugima. Blizanci se stalno menjaju i to je potpuno van njihove moći. Pogledajte OVDE koji znaci su najbolji ljubavnici.

Vaga

Vagom vlada šarmantna Venera, planeta ljubavi i lepote. Venera je planeta ljubavi i lepote, ali boginja ljubavi je takođe tašta, osvetoljubiva i sebična. Vage u svom životu zapravo žele ravnotežu, a izbegavaju sukobe i mnogo toga drže u sebi. U njima uvek gori vrući bes. Pogledajte OVDE koliko ste dobri u krevetu prema vašem horoskopskom znaku

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi