NAJPOŽELJNIJI ZNAK ZODIJAKA On je san SVAKE ŽENE! Muškarac u ovom znaku je ALFA MUŽJAK, strast sa njim je ZAGARANTOVANA

Verovali ili ne, sa horoskopskim procenama lako se proceni i koji muškarac će biti dobar za brak.

Džordž Kluni
Džordž Kluni, Foto: profimedia

Postoje velike su šanse da će pripadnici ova tri horoskopska znaka učiniti svoju suprugu srećnom, proverite da li je vaš muškarac jedan od njih.

 

Lav

Pripadnik ovog znaka je suprug koji zahteva puno pažnje, a daje li mu se on može biti najbolji suprug na svetu. On mora znati da je suprugi prioritet tako da mu ona dokazuje koliko ga voli i želi. Kao partner nije rigorozan i podosta je empatičan, a obično s njim stvari ostaju onakvima celi život kako ih već na samom početku postavite. Zapravo je pravo dete koje se voli zabavljati, pa želi ženu koja u sebi ima dozu sponatanosti i zaigranosti.

Gaće muškarac zavodnik penis bokserice seks
Foto: Shutterstock

 

Riba

Pripadnik ovog znaka je kao stvoren za supruga - sposoban je posvetiti se ženi koju voli i dati joj svu ljubav svijeta ne strahujući ugrožava li to njegovu muškost i čini li ga "papkom". Rado provodi vreme s porodicom, a jedan je od onih za koje je najmanje verojatno da će prevariti. Ipak, jednak angažman traži i s druge strane - želi ženu koja mu zna pokazati koliko joj je stalo u svakodnevnom životu.Svađe ne trpi i vrlo je miroljubivo nastrojen, a ako ga nešto muči najčešće skuplja frustracije dok ne "pukne".

Bik

Pripadnik ovog znaka se obično ženi tek nakon što ima sve preduslove - posao, određene godine, rešeno stambeno pitanje, a zasnivanje porodice ga može pre naterati u brak. On je odan suprug posvećen porodici a obično je nežan i dobroćudne naravi. Nije baš angažiran u kućanim poslovima, no to nadoknađuje napornim radom na poslu. Traži ženu s visokim libidom, jer je vrlo strastven. U braku se često udeblja, pa ga treba podsticati na kretanje i dijetu. On je ono što se kaže "pravi ulov". Alfa mužijak za poželeti.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi