JEDNA STVAR ĆE GA POSEBNO OČARATI! Mesec rođenja otkriva šta ON voli najviše u SE*SU! Iznenadićete se...

Koliki libido imate zavisi od meseca u kome ste rođeni.

Seks, strast, odnos, veza, ljubav, flert
Foto: Shutterstock, ilustracija

Januar - Osobe rođene u ovom mesecu su poprilično konzervativne, ali kada im se neko zaista sviđa, izrazito su uporne. Imaju veoma prljavu mašta i prave su zveri u krevetu.

Februar - Ove osobe su jako sklone avanturama. Strastvene su, i veoma im je bitno da se sa partnerom slažu i emotivno. To povezivanje je kod njih dugotrajan proces i morate da budete strpljivi.

Mart - Osobe rođene u martu obožavaju da provode vreme u krevetu. Za njih je seks puno više od fizičkog ispoljavanja strasti, povezanost s partnerom im je jako bitna. OVDE saznajte KO je vaš idealan partner prema datumu rođenja! Jednu OSOBU obavezno izbegavajte!

April - Ove su osobe veoma nezavisne, pa kada se upuste u vezu sa nekim daju sebe u potpunosti. Seks sa ovim osobama je intenzivan i strastven, ali kada jednom prekinu vezu, tu je kraj. Oni možda u vezi izgaraju od strasti, ali brzo i ta strast nestane kao i privlačnost koju osećaju prema toj osobi.

Maj - Ovim osobama je najbitnije da im je seks lepo iskustvo. Zaljubljeni su u sam seks.

Jun- Ove izrazito znatiželjne osobe spremne su da isprobaju sve moguće poze koje postoje. Ako volite seks preko telefona, ovo je vaša srodna duša.

Seks, strast, odnos, veza, ljubav, flert, kondom, zaštita
 Foto: Shutterstock, ilustracija

Jul - Da bi se dogodio seks sa ovim osobama, one moraju da osećaju emocionalnu povezanost. Njima je potrebno da se sa partnerom osećaju sigurno. Odlični su ljubavnici.

Avgust - Ove su osobe razapete između dve krajnosti - ili su ekstremno sebične, ili su ekstremno velikodušne. Mrze kad im se govori šta da rade u krevetu i obožavaju da pokažu svoje seksualne veštine.

Septembar - Ovo su jako strastvene osobe, ali uvek kontrolišu svoje emocije, pa kada je seks u pitanju, potrebno je značajno vreme da se u potpunosti opuste.  OVDE pročitajte šta će vam doneti cvetni mesec!

Oktobar - Oni će vam nacrtati sve što vas sa njima očekuje. Uživaćete u celom procesu zavođenja i predigre i potrudiće se da to iskustvo potraje koliko god je potrebno. Ovim osobama možda nedostaje strasti, ali to sve nadoknađuju silnom pažnjom, šarmom i romantikom.

Novembar - Ove su osobe hodajuća definicija strastvenog seksa. One žele da poseduju svog partnera i da njihov partner poseduje njih.

Decembar - Osobe rođene u decembar su kreativne u krevetu. Obožavaju da izmišljaju priče, igrice i razne uloge za sebe i partnera. Seks s njima svaki put je zabavno iskustvo, ali je teško da se emocionalno povežete sa njima.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi