AVGUST DONOSI MOĆNE DAME, A OVAJ MESEC SE*SI AVANTURISTKINJE Horoskop za žene otkriva vašu sudbinu po MESECU u kom ste rođene!

Da li mesec rođenja utiče na osobine i sudbinu žene? Pročitajte...

Flert, klub, izlazak, par, muvanje, seks
 Foto: Shutterstock, ilustracija

Mesec vašeg rođenja je, najverovatnije, uticao na vaš karakter, još više nego znakovi zodijaka.

Nema sumnje da temperament, karakter, sudbina žene zavisi, ne samo od njenog vaspitanja i preživljenih životnih trenutaka. Rođenje, u određenom mesecu, može dosta ispričati o ženi:

 

Januar

U ovom mesecu dolaze na svet najstrpljivije i najizdržljivije žene. Često su one obdarene crtama stoičkog, muškog karaktera. One se, sigurno, neće žaliti i deliti otkrovenja. Radije će same, ponosno i samostalno, rešavati sve svoje probleme. Januarske žene ne vole skoro ništa se tiče čišćenja i sređivanja kuće, ali u kuhinji i pri pripemanju jela – itekako imaju talenta.

RIBE SU OLIČENJE VERNOSTI, DOK JE OVAJ ZNAK ROĐENI ŠVALER Astro prognoza otkriva koliko dugo će trajati vaša ljubav!

Februar

Februarske žene su uporne, tvrdoglave, osetljive i mogu biti osvetoljubive. Imaju poprilično složen karakter. Kod njih se dešavaju nervni lomovi, ali u isto vreme, prisutan je poprilično visok nivo samokontrole. One se ne boje poteškoća, odluke donose ekspeditivno, ne razmišljajući dugo, Zbog žurbe, nisu uvek tačne. Odlično manipulišu ljudima, i zato često imaju dobru karijeru.Veoma vole decu.

RAKOVI SU EMOTIVCI, A NA OVAJ ZNAK PARTNER NEMA ŠTA DA SE POŽALI U KREVETU Horoskop otkriva ko su NAJBOLJI ljubavnici Zodijaka!

Stres, problemi, žena, umor
Foto: Shutterstock

 

Mart

Martovske žene – najosetljivije žene. Veoma su osećajne i ranjive. Često pokazuju tvrdoglavost, što na kraju, ide na njihovu štetu. Umeju da budu nesigurne i često se smatraju nesrećnima. Ovim ženama je, zbog njihove stidljivosti, zaista teško da dođu do uspeha. Priroda im je podarila krhkost i šarm, zato one, tako često, privlače muškarce-zaštitnike.

SVAKO IMA SVOJE "BUBICE" Evo šta kažu zvezde, čime koji znak Zodijaka najviše nervira partnera!

 

April

April je mesec hrabrih, upornih i motivisanih žena. Savršenim dodatkom smatra se racionalnost i praktičnost. One uvek znaju šta žele, zato polako, ali sigurno postižu željeno. Ove žene nikako ne podnose nestabilnost. Emocije i osecanja su im uvek na prvom mestu, iza uma.

RAKOVI VOLE DUGO ISTEZANJE U KREVETU, A OVAJ ZNAK OBOŽAVA VRELU AKCIJU ČIM PROGLEDA Astrologija otkriva koja je vaša IDEALNA jutarnja rutina prema horoskopu!

Devojka, ljutnja, borba, bes
Foto: Shutterstock, ilustracija

Maj

U maju se rađaju samostalne i zahtevne, beskompromisne i odlučne žene. Ne opraštaju lako, nikome, može lako doći i do razvoda, mada će, kasnije, neminovno žaliti. To su tvrdoglave žene-lideri, zato je njima lakše zauzeti kancelariju šefa, nego pronaći muža. Za prioritet stavljaju sve materijalno.

VELIKI NEDELJNI HOROSKOP Vage da povedu računa o ISHRANI, a ovaj horoskopski znak će uživati u iznenadnom PRILIVU NOVCA i slavi!

Jun

Junske žene su veoma oprezne. Često su ranjive i nesigurne, ali pri tome, toliko su dobre da nikad neće biti osvetoljubive. Ne vole sukobe, imaju dobru intuiciju, koja im pomaže izbegavanju konflikata. Postupaju, prema raspoloženju.

REČENICA OD SEDAM REČI KOJA NAJBOLJE OPISUJE ASTRO ZLICU Horoskopski znak koji NIKAD neće imati sreće baš zbog OVE OSOBINE!

devojka, moda, naočare
Foto: Shutterstock, ilustracija

Jul

U ovom mesecu rađaju se skromne i stidljive žene. Često brinu i stalno se bave samoispitivanjem. Ceo njihov život je potčinjen raspoloženju. Skromne i romantične, u stanju su duboko osećati, ali nikad to ne pokazuju. Dom i porodica su, za ove žene, najvažnija životna stvar.

HOROSKOP NIKADA NE GREŠI 4 znaka koja više vole oralni seks od običnog!

Avgust

Najponosnije i najnezavisnije žene su rađaju u ovom mesecu. One su dobre i plemenite, ali veoma željne moći.Vole biti u centru pažnje, veoma cene nezavisnost. Imaju veliku harizmu, i uprkos mnoštvu zainteresovanih muškaraca, najviše vrednuju porodične odnose. Vrlo su iskrene i pristojne žene, zato su, često, podložne prevari.

SIGURNO STE BAR JEDNOM U ŽIVOTU IMALI POSLA S NJIM! Ovaj znak ponekad ima i bolesne sklonosti, dobro ga se pazite!

Flert, klub, izlazak, par, muvanje, seks
Foto: Shutterstock, ilustracija

Septembar

Septembarske dame – emotivne i temperamentne. Od drugih žena razlikuju se razboritošću i proračunljivošću. Izuzetno su samoljubive i pomalo škrte, zato se teško odvajaju od novca i vraćaju dugove. Vole biti u društvu, ali uvek traže sopstvenu korist. Veoma su ljubomorne, izuzetno su pedantne i znaju veoma dobro da kuvaju.

HOROSKOP ZA VIKEND Zavodljiva igra između Venere i Plutona doneće nam čaroliju u LJUBAVI!

Oktobar

U oktobru se rađaju veoma jednostavne u komunikaciji, odgovorne i oštroumne žene. Umereno su praktične, ali u isto vreme i velikodušne. Odluke donose veoma oprezno. Imaju dobru memoriju. Veoma su principijelne, i ne opraštaju izdaju, mada uvek pokušavaju sačuvati porodicu, u kojoj zauzimaju lidersku poziciju. Odlične su domaćice.

MODA I HOROSKOP Zvezda i na nebu i u klubu! Saznajte kako podznak definiše naš lični stil!

Mama, ćerka, devojčica, porodica
Foto: Shutterstock, ilustracija

Novembar

Proračunate i sebične zene. Veoma su jake ličnosti sa visokim nivoom intuicije. Njihovi supružnici će morati prihvatiti činjenicu da se njihovo mišljenje neće često uzimati u obzir. Čuvarne su i ekonomične. Veoma su strasne u ljubavi, erotične i temperamentne. One znaju voleti duboko i jako.

PRAVE KUGUARKE Horoskopski znakovi devojaka koje obožavaju mlađe muškarce!

Decembar

Decembarske žene su – emotivne žene sa eksplozivnim karakterom. Uporne i neustrašive, nezavisne i direktne, one će postizati uspeh prevazilazeći sve prepreke. Veoma su komunikativne, romantične, idealistične, dobre su prijateljice. Ne odlikuju se štedljivošću i veoma su temperamentne, tako da u porodičnom životu često imaju poteškoće.

devojka, leto, slatkiši, kolač, flert
Foto: Shutterstock, ilustracija

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Retrogradni Merkur donosi vrtoglave promene - do 1. avgusta nikako ne smete raditi OVE STVARI

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi