Žena plač tužna stres plakanje tragedija
Shutterstock
Žena plač tužna stres plakanje tragedija

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Kada astrolozi govore o sreći u nekom periodu, oni vide dobar položaj Jupitera. Za tri znaka ova planeta neće biti u najboljem položaju, pa bi posebno trebalo da se čuvaju i paze šta odlučuju u 2020. godini!

PROČITAJTE JOŠ:

RAK

Prema lošoj sreći prednjačiće rođeni u znaku Raka. Naime, Jupiter će se Raku nalaziti suprotno od Saturna, pa astrolozi savetuju što manje rizika i upozoravaju da bi puno toga moglo da pođe po zlu.

VAGA

Loš položaj Jupitera u 2020. zadesiće i Vage, koje će imati problema tokom cele godine, a pogotovo ljubavnih. U ljubavi će loša sreća svoje vrhunce imati u drugoj polovini godine.

devojka, žena, kluba, zamišljena, tužna

Shutterstock

Foto: Shutterstock

OVAN

Astrolozi kažu da u 2020. Ovna čeka puno teških izazova. Moraćete da ulažete puno napora u sve, moguće su prevare i zamke, treba da izbegavate finansijska ulaganja, predviđaju astrolozi sajta WeMystic. Takođe ćete morati dva puta da razmislite pre putovanja, jer postoji mogućnost manje ili veće nesreće.

Žena tužna žena zabrinuta žena

Profimedia

Foto: Profimedia

BONUS VIDEO

Počela je paklena godina četvorke! Spremite se za mučne promene!

 

Njima privlačite pažnju! Prema horoskopu, ovi muškarci će učiniti sve da vas osvoje!

AUTOR: Zadovoljna/A.B. DATUM I VREME: 22.11.2019. 10:40 Odmah će vas primetiti! Kada je u pitanju ljubav tu uvek postoje nedoumice i nedovršeni odgovori. Ukoliko još ne znate koji tip muškarca ne može odoleti specifičnim osobinama vašeg horoskopskog znaka, pročitajte to u nastavku. OVAN Ne možete se odbraniti muškaraca koji u vama traže oslonac.