Muškarac, laž, veza, brak, svađa, veza
Shutterstock, ilustracija
Muškarac, laž, veza, brak, svađa, veza

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Kada je u pitanju ljubav tu uvek postoje nedoumice i nedovršeni odgovori. Ukoliko još ne znate koji tip muškarca ne može odoleti specifičnim osobinama vašeg horoskopskog znaka, pročitajte to u nastavku.

PROČITAJTE JOŠ:

OVAN

Ne možete se odbraniti muškaraca koji u vama traže oslonac. Oni su pomalo neodlučni i očekuju da vi vodite glavnu rieč, što i za vas ionako nije problem jer u ljubavi volite preuzimati inicijativu. Smatraju vas superiornijima i zato vam se bez problema prepuštaju.

BIK

Obožavaju vas muškarci nežnije prirode. Oni nisu slabi, ali u stalnoj su potrazi za nekim tko će ih obasipati ljubavlju i pažnjom. Tu vi stupate na scenu. Na glasu ste kao jedan od najpredanijih i najodanijih znakova kada je u pitanju ljubav, ne bojite se obaveza i emocija te zato i ne čudi da ste odabir takvih muškaraca.

ljubav, veza, flert, devojka, muškarac,

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

BLIZANCI

Uvek nailazite na muškarce koji vole uzbuđenja i u potrazi su za novim životnim avanturama. Žele da u njihov život unesete svoju energiju i strast, a toga vam ne manjka. Vi ste dinamična žena otvorenog uma koja takođe voli voditi uzbudljiv život i zato tom tipu muškaraca možete pružiti sve što traži.

RAK

Vole vas emotivni, ali i pomalo manipulativni muškarci koji će napraviti sve što je u njihovoj moći kako bi zadobili vašu ljubav. Vašu urođenu empatiju i osetljivost iskoristiće za svoju prednost. Oni žele partnerku koja će se brinuti o njima. S obzirom na to da ste vi po prirodi brižan tip žene, to vam ne pada teško.

Zgodan muškarac, šmeker, zavodnik

Shutterstock

Foto: Shutterstock

LAV

Lavice imaju zvezdanu nit i najviše privlače muškarce koji se ne boje biti u njihovoj seni. Njih ludo privlači vaša dominantna ličnost i nezavisnost. Sjajna kombinacija, s obzirom na to da bi vi volite muškarce koji su sigurni u sebe i ne boje se vaše individualnosti.

DEVICA

Obožavaju vas muškarci koji umesto uzbuđenja i haosa preferiraju red i mir. Često ih muče neki veći životni problemi i u potrazi su za emotivnim utočištem koje im vi možete pružiti. Na prvu vide da ste razboriti, racionalni i predani pa u vama odmah vide svoju sigurnu luku.

Konac, crveno, ljubav, magija

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

VAGA

Pažnjom vas obasipaju muškarci koji u ženi traže - sve. Ljubav, prijateljstvo, potporu, strast. Oni ne žele nekog društvenog, srdačnog, pravednog i veselog poput vas.

ŠKORPIJA

Prvo će vas pronaći muškarac kojem u životu nedostaje strasti, ali ne samo one "fizičke". Kao da znaju da im nijedan drugi horoskopski znak ne može pružiti toliko životnog uzbuđenja. U sve što radite unosite svoju dozu strasti, a uz to ste neustrašivi, samouvereni i spremni uraditi sve za svog muškarca.

Seks, strast, odnos, veza, ljubav, flert, par

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

STRELAC

Nitko ne voli avanturizam poput strelaca i to se vidi u njihovoj energičnom nastupu. Možda baš zato privlačite muškarce kojima je pomalo dosadno u životu i traže nekoga ko će ih "probuditi". Osećaju da će uz vas njihov život postati jedna velika avantura jer vi jednostavno ne podnosite monotoniju i izbegavate mirne kućne večeri ispred TV-a.

JARAC

Vi ste organizovana, disciplinovana, pouzdana i odlučna žena. Upravo to vole muškarci koji još nisu stvorili stabilnost u svom životu i nadaju se da ćete im vi pomoći u tome. Uz vas se osećaju sigurno i spremni su napraviti potrebne promene koje će im omogućiti život o kakvom sanjaju.

NAJČITANIJE ASTRO VESTI:

VODOLIJA

Najprivlačniji ste neobičnim, luckastim i otkačenim muškarcima koji znaju da ih nećete osuđivati zbog njihove posebne i drugačije osobnosti. Vi cenite individualnost, slobodoumni ste, ekscentrični i originalni te volite ljude s istim osobinama.

RIBA

Obožavaju vas kreativci. Možda su već ostvareni, a možda skupljaju hrabrost kako bi svetu pokazali svoje talente, a vi ste tip osobe koji im može pomoći da njihova talent izađe na videlo. S obzirom na to da ste po prirodi maštoviti, sigurno biste uživali u njihovu kreativnom procesu.

Muškarac, momak, telefon, dopisivanje

Profimedia

Foto: Profimedia

BONUS VIDEO

Počela je paklena godina četvorke! Spremite se za mučne promene!

 

Veliki mesečni horoskop za decembar! Bikovima se vraća stara ljubav, Vage konačno shvataju svoje greške!

Pogledajte šta vam spremaju zvezde... Šta vas očekuje na polju ljubavi, karijere i zdravlja u decembru, pročitajte u nastavku... Ovan Ugrabite svaku priliku koja vam se pruži ovog meseca. Decembar će početi burno i pomalo napeto i neće vam davati mnogo vremena za razmišljanje.