Novac pare štednja bogatstvo
Shutterstock
Nameštaj posteljina enterijer

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Feng šui element bogatstva je drvo, a znate da je drvo ojačano vodom, koja neguje drvo i zemlju i koja daje čvrstu osnovu za rast.

Postoji 8 koraka da dobro iskoristite elemente koji donose novac:

PROČITAJTE I:

 

1. Unesite zdrave, bujne zelene biljke, kao što su krasula, bambus i biljke koje pročišćavaju vazduh, ili bilo koja biljka koja je snažna i koja će napredovati u skladu s prirodnim osvetljenjem u toj zoni.

2. Karakteristika vode, ogledalo ili slika vode. Ako ste dovoljno maštoviti, možete instalirati i celu fontanu u zoni novca, to će biti sjajan feng šui.

Novac, devojka, briga, sreća, žena, računi

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Ogledala su odlična za područje novca, a možete jednostavno okačiti sliku sa vodopadom, jezerom i slično. Proverite da je voda čista i da teče.

3. Naglašavajte specifične oblike u ovom području. Svaki element je izražen u određenim oblicima, tako da možete doći do željene energije s oblicima kao što su: pravougaoni (drvo), kvadratni (zemlja), valoviti (voda). To mogu biti uzorci, okviri za slike, tkanine ili tapete. Ovi oblici će doneti dobru energiju u područje.

4. Slike šuma, parkova ili divljeg zelenila će doneti dobru energiju drveta, takođe, možete staviti slike sa zanimljivim formacijama zemljišta, od peščane plaže do planine i kanjona koji će predstavljati zemlju.

5. Odaberite najbolje feng šui boje kako biste ukrasili oblast novca, to mogu biti zidovi, tkanine ili dekor. Zelena, ljubičasta i crvena su najmoćnije za privlačenje obilja.

PREPORUČUJEMO:

 

6. Ukrasite područje slikama koje prikazuju ili simbolizuju obilje. Možete odabrati nešto moderno ili sliku koja za vas predstavlja obilje i raskoš.

7. Razmislite o klasičnim feng šui dekoracijama, samo budite sigurni da se slažu uz enterijer i da istinski idu uz vas. Ukoliko ste jedna od osoba koje vole istočnu mudrost, meditaciju ili jogu, možete u svoj dom doneti prosperitet i mir tako što ćete postaviti statuu Krišne, Šive, Bude… Osim što će doneti mir i spokoj u dom, ovi kipovi Božanstava se lepo slaže uz skoro sve enterijere.

Novac, devojka, briga, sreća, žena

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

8. Uvek držite energiju svežom i živom pomoću prirodnih mirisa, svežeg cveća (bambus, krasula, orhideja, ljubičica) i nekoliko sveća. Imajući to područje dobro osvetljeno i puštajući umirujuću muziku s vremena na vreme su odlični aktivatori dobre energije.

Napravite svoju amajliju za sreću na osnovu vašeg horoskopskog znaka!

AUTOR: Blic/M.M. DATUM I VREME: 05.09.2019. 13:00 Ovna štite cirkon i zlato, Blzancima će pomoći tirkiz... pronađite i vi svoj talisman među kristalima, dragim kamenjem i plemenitim metalima... Foto: Shutterstock Ovan Ovna, po svim zodijačkim pravilima, štite: cirkon, dijamant, zlato i rubin.

 

BONUS VIDEO:

Saznajte za 2 minuta da li ćete se ikad udati!