VAGA ĆE PRIVUĆI NOVAC AKO NOSI BAKAR, A OVAJ ZNAK SAMO ŽUTO ZLATO Napravite svoju amajliju za sreću na osnovu vašeg horoskopskog znaka!

Ovna štite cirkon i zlato, Blzancima će pomoći tirkiz... pronađite i vi svoj talisman među kristalima, dragim kamenjem i plemenitim metalima...

Beli dijamant
Foto: Shutterstock

Ovan

Ovna, po svim zodijačkim pravilima, štite: cirkon, dijamant, zlato i rubin. U periodu kada idete na poslovne sastanke vaše šanse za uspeh i sreću bi mogli da uvećaju i tirkiz, oniks, akvamarin i topaz. Za ljubavne susrete isključivo birajte lapis lazuli, biser ili srebrni nakit. Trebalo bi da nosite uglavnom narukvice od srebra.

 

Bik

Vi volite nakit, iako kao Bikovi delujete "raskošno" i bez njega. Smaragd i žad vam najviše odgovaraju. Druge možete da uverite u ono što hoćete ukoliko nosite zagasite tonove crvenog nakita, mada i poneki granat, ali i rozenkvarc može "odigrati" svoje. Uvek je vreme za upadljive minđuše i za velike kopče u kosi sa puno štrasa.

ZADESIĆE VAS VELIKO ZLO! Ukoliko vam treba novac na pozajmicu, nikako ne smete to da činite na ovaj dan!

Blizanci

Vaša mladalačka priroda voli nežne tonove nakita. Topaz vam sasvim odgovara, ali ne bi bilo loše da koristite magičnu moć zelenkastog tirkiza za tajne ljubavne sastanke i onog sa više primesa plavih tonova za poslovne susrete. Bićete uverljiviji u naplati duga ili u zavođenju s ogrlicom od korala.

NIKAKO IH NE SMETE ČUVATI U SVOM DOMU Ovakve poklone ako dobijete odmah bacite ili spalite!

Posao, biznis, karijera, kancelarija, poslovna žena
Foto: Shutterstock, ilustracija

Rak

Odgovara vam srebrni nakit i nakit u plavim tonovima. Ipak, ako krećete na poslovni sastanak, zlatna narukvica će vam pre doneti više uspeha, posebno kombinovana sa slonovom kosti, ili kombinacija belog i žutog zlata. Ako nameravate da zavedete nekoga ko ima veze sa inostranstvom, stavite bilo koji komad nakita od malahita ili granata.

TALISMAN KOJI DONOSI IZOBILJE SVEGA DOBROG Poznata je kao snažna amajlija, a evo zašto morate imati potkovicu u vašem domu!

Lav

Zlatan nakit, dijamanti, rubini, to je vaš izbor! Ali planete u određenim periodima vam "određuju" da pojačate svoju intuiciju nakitom od bakra, srebra ili platine...

Detalji od zelenog turmalina i tirkiza ili prsten sa plavim safirom, može učiniti čudo, posebno u tajnim ljubavnim avanturama i posebno ako ste (neprimereno vašem znaku) u vezi sa Rakom ili Bikom.

 

Devica

Malahit i topaz vam sasvim odgovaraju. Međutim, kada je Saturn u vašem znaku, prsten sa kamenom od crnog oniksa ili sa granatom će privući poglede suprotnog pola.

Žuti safir ili prsten sa smaragdom mogu privući osobu koja vam se sviđa a koja često putuje, posebno na jug ili jugoistok od mesta u kojem živite.

DA LI IMATE TURSKO OKO U VAŠEM DOMU? Morate znati šta OVA najpoznatija amajlija privlači u vašu kuću!

Vaga

Ružičasti turmalin i aleksandrit vam daju energiju i potreban šarm, energetski vas pune. U trenutnom razdoblju svaki nakit sa zelenkastim i ružičastim tonovima pojačava vašu harizmatičnost. Ako idete na poslovne sastanke slobodno stavite na sebe prsten od crvenog spinala ili bakarnu narukvicu, a za večernje izlaske privezak sa tirkizom ili žadom. Može i imitacija.

NAJMOĆNIJE AMAJLIJE NA SVETU Simboli koji vas ŠTITE od svih nesreća, a privlače blagostanje u kuću!

Žena, sreća, uspeh, moda, devojka
Foto: Shutterstock, ilustracija

Škorpija

Crni biser, čak i uz crnu čipkanu haljinu, sjajno vam stoji. Delujete neodoljivo s nakitom od platine, hematita ili prstenom od rubina. Trenutno vam planete "nagoveštavaju" da treba da budete nešto nežniji u odabiru nakita, te bi dobro došla ogrlica od srebra sa prstenom od akvamarina. Muškarci bi se pre osmelili da vam priđu.

NAJSTARIJA NARODNA SRPSKA VEROVANJA Otkrivamo 12 starih PREDSKAZANJA o ljubavi, sreći, uspehu i bogatstvu!

Strelac

Smaragd i safir - vaše omiljeno drago kamenje, u ovom razdoblju može slobodno biti zamenjeno nakitom od slonove kosti. Savršeno bi vam odgovarala i imitacija ovog nakita, kao i prsten od citrina, posebno za poslovne razgovore, i donela bi vam sreću po pitanju novca. Za ljubavne susrete (ako ga imate) obavezno ponesite prsten s brilijantima.

NAPRAVITE SAMI SVOJU AMAJLIJU! Talismani ŠTITE od bolesti, nesreće, privlače novac... Neka uvek budu pored vas!

Prsten Dragi kamen Luksuz
Foto: Shutterstock

Jarac

Volite tirkiz, granat, oniks, ali za zavođenje koristite malahit ili žad, bilo koji detalj ili imitaciju ovog kamenja, u svakom slučaju, u zelenoj boji. Ona vam pomaže i kod kontakata sa strancima. Za ljubavne susrete slobodno koristite crveni turmalin ili veštački biser, delovaćete "pitomije" uz to. Za duge poslovne sastanke iskoristite komade s bilo kojom vrstom poludragog kamenja ljubičaste boje.

PRIVUCITE SVE ŠTO VAM NEDOSTAJE Treba vam samo OVA biljka ako biste da prizovete novac i sreću u kuću!

Vodolija

Vaš omiljeni nakit su glomazne narukvice, mogu i od alpake ili od tigrovog oka, poludragog kamenja i birate obično tirkiz. Slobodno ga nosite, čak i imitaciju, i to u vidu velikih privezaka, moguće u formi skarabeja. Orijentalne ogrlice u vidu srebrnih privezaka podići će vam moral i dobro raspoloženje. Za veče slobodno birajte korale, iako još nije leto.

OČI SU OGLEDALO DUŠE Saznajte koji su to znakovi koji ukazuju na to da ste upoznali dušu iz PROŠLOG ŽIVOTA!

ogrlica, lančić, žena
Foto: Shutterstock, ilustracija

Ribe

Vaša nežna priroda obično voli akvamarin, biser i ametist, i možete slobodno nositi taj nakit uz dosta srebrnih lančića i narukvica. Uglavnom bi trebalo da se orijentišete na ogrlice sa akcentom na zelenim tonovima, kao što je zeleni ili ljubičasti turmalin. Posebno obratite pažnju na cipele sa štrasom ili ukras u podignutoj kosi u tamnoljubičastoj boji.

Ovo su 4 znaka upozorenja koja vam šalje intuicija! Ne smete ih ignorisati!

AUTOR: Lovesensa/M.M. DATUM I VREME: 31.07.2019. 14:00 - 31.07.2019. 15:50 Ukoliko ste otvoreni i pažljivo osmatrate, uočićete znake i upozorenja koja vam šalje intuicija. Zahvaljujući ovim signalima moći ćete da napredujete. Foto: Shutterstock Pravi put i izbor pre svega je povezan sa našom dušom i nije bitno da li je dobar ili loš, bitno je da li je vašoj duši potreban.

 

BONUS VIDEO:

Alo analiza otkriva koliko dece ćete imati

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi