evro, evri, novac
Alo!/ Dejan Briza
Zvezde, Nebo, Zvezda PAdalica, pun mesec

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Vreme punog Meseca na nebu idealno je za privlačenje dobrih stvari u život, a posebno obilja i finansijske blagodati. Ne obraćajte pažnju na negativne strane tog perioda, poput nesanice i nekih neravnoteža na zdravstvenom planu, već pažnju usmerite na ono pozitivno, pa će vam se pozitivno i vratiti.

Prema nekim teorijama, svetlost koja puni Mesec isijava čista energija, a ako živite u harmoniji sami sa sobom, u to doba imate priliku da privučete još više pozitivnih vibracija. U tom periodu pazite o čemu razmišljate, jer bi vam se to moglo i ostvariti!

PROČITAJTE I:

 

Najpoznatiji ritual sa novčanicom

Jedan od načina da privučete novac pomoću energije punog Meseca jeste da uzmete novčanicu, po mogućnosti crvene boje, podignuti je prema Mesecu i lagano mašete njome - od nekoliko sekundi do nekoliko minuta, u zavisnosti od toga koliko vam treba da se koncentrišete i u isto vreme vizualizujete da vam se novac množi. Potom tu novčanicu stavite u novčanik i drugi dan je obavezno potrošite. Kažu da vredi pokušati...

Novac, pare, zarada, par, flert, muvanje, finansije

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Važno je i kako slažete novčanice u novčanik


Nije nimalo svejedno jesu li novčanice uredno složene ili zgužvane i nemarno nagurane.

Naime, neuredan novčanik blokira protok pozitivne energije, a samim tim unosi nered u vaše finansije. Zato, ako želite da privučete obilje u život, neka vam novčanik bude uredan, a novčanice pažljivo složene.

Novac, pare, dinari

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Novac morate da poštujete ako želite da vam i dalje dolazi. Postoji još nešto na šta bi trebalo da pripazite, a to je da nikada u novčaniku ne nosite neplaćene račune, pa čak ni one koje ste platili.

PREPORUČUJEMO:

 

To, naime privlači energiju plaćanja u vaš život i stalno ćete morati da dajete novac za nešto. U novčaniku držite samo novac i bankovne kartice, sve ostalo nosite u nečemu drugom.

Takođe, važno je da u njemu imate uvek malo više novca od planiranog, jer to priziva još bolje finansije u vaš život.

Ukoliko imate hvatač snova u vašem domu, što pre morate da uradite sledeću stvar!

AUTOR: Lovesensa/M.M. DATUM I VREME: 14.10.2019. 10:45 - 14.10.2019. 11:33 Nećete verovati šta sve donosi amajlija koju skoro svi imamo u kući... Foto: Shutterstock, ilustracija Prema verovaju Indijanaca, svako ko iznad svog kreveta drži okačen hvatač snova, imaće predivne i najlepše snove i svake noći spavaće mirno i spokojno, piše Lovesensa.

 

BONUS VIDEO:

Saznajte za 2 minuta da li ćete se ikad udati!