Horoskop
Shutterstock
Horoskop

Shutterstock

 Foto: Shutterstock

OVAN

Posao

Potrudite se da donosite racionalnije odluke kada je u pitanju vaše polje posla jer na ovom planu možete da budete skloni brzopletim reakcijama. Naredni period vam nije povoljan i može da vam donese dosta tenzije ako ne budete bili spremni da se postavite na pravi način kada je u pitanju vaše poslovno polje. Važno je da pravite planove unapred. Možete da očekujete da ćete imati podršku poslovnih saradnika i da ćete na neki način uspeti da rešite sitne probleme koji vas brinu. Potrudite se da na poslovnom polju ipak poštujete fer igru i da ne odustajete od principa koje ste imali ranije. Očekuje vas nedelja u kojoj ćete imati neke izazove.

Ljubav

Na ljubavnom polju vam sledi jako dobar period da napravite prvi korak ka promenama. Možete da očekujete da ćete u narednoj fazi imati priliku da menjate dosta toga na ovom planu i da ćete moći da se posvetite svojim željama. Manji problemi u komunikaciji sa voljenom osobom mogu nastati ali ne treba da se brinete jer rešenje i kompromis u vašoj situaciji ipak može da se nađe sve dok ste spremni da pokažete da želite isto. Važno je i da voljenoj osobi stavite do znanja da ste spremni da produbite vaš odnos i da razgovarate o potrebama koje imate i vi i ona. Naredna faza vam može doneti neki dodatni užitak u vezi. Ako ste slobodni, jako vam je povoljan perid da osvojite osobu koja vam se dopada i da napravite promene na ljubavnom planu.

Zdravlje

Na polju zdravlja vas očekuje generalno povoljna nedelja. Možete da očekujete da ćete u sebi imati veliku dozu energije i da ćete se generalno dobro osećati. Sudbina je na vašoj strani, spremni ste da život živite punim plućima i zadovoljni ste okolnostima u kojima se nalazite. Ova nedelja vam je povoljna da sa ljudima do kojih vam je stalo obnovite odnose, da se družite sa prijateljima i da provodite vreme sa onima koje volite. Očekuje vas period u kojemk ćete na polju zdravlja imati sasvim stabilnu situaciju. Maksimalno se potrudite daa iskoristite pozitivnu energiju koja vam je data i uživajte u svakom danu. Vitalni ste, nasmejani i nemate sada skoro pa ni jedan razlog za brigu!

BIK

Posao

Moguće je da će za vas da nastupi doba konfuzije kada je u pitanju posao i da vam neće biti baš lako da na ovom polju ostvarite sve ono što želite. Imate dosta nekih promenljivih okolnosti i nije vam lako da se na pravi način organizujete u svemu tome. Moguće je da nekada na poslu delujete odsutno ili dekocentrisano i da vas to dosta koči. Pred vama je period u kojem ćete imati pasivnu fazu. Ne osećate da možete mnogo toga da promenite. Potrebno je vreme da vam se neke nove ideje iskristališu. Do tada se čuvajte mogućih zabluda, ne pozajmljujte novac, ne rizikujte i pazite na neke moguće manje gubitke.

Ljubav

Očekuje vas period u kojem ćete na polju ljubavi imati promenljivu situaciju sa voljenom osobom. Moguće je da bi unutar sebe imate želju i potrebu da se vaš odnos definiše sa jedne strane, a sa druge strane ni sami niste sigurni da li ste spremni za nešto sasvim ozbiljno. Pred vama je period koji može da vam donese manje emotivne smetnje i poteškoće ako ste u braku, možete doći do faze kada se udaljavate od partnera i prestajete na neki način da delite sa njim nove informacije, već se nekako zatvarate u sebe i nastaje problem u komunikaciji. Slobodni pripadnici ovog znaka u narednom periodu mogu da budu skloni manjim problemima sa nepoverenjem prema suprotnom polu. Moguće je da jedan deo vas još živi u prošlosti.

Zdravlje

Na ovom polju možete da budete osetljivi u toku narednog perioda. Maksimalno se potrudite da na polju zdravlja budete oprezni tokom ove nedelje. Idite na redovne lekarske kontrole i izbegavajte bilo kakve rizike kada je u pitanju vaše zdravlje. U narednom periodu su kod vas mogući problemi koji su vezani za kičmu, leđa, ukočenost, nervni sistem ali isto tako možete da budete i skloni tegobama vezanim za nizak pritisak, mogući su problemi i sa nesvesticom, vrtoglavicom, moguća je česta malaksalost koja bi takođe mogla da vas prati. Potrudite se da pijete dovoljno vode, da odmarate da se ne zamarate previše i ako vas bilo šta muči obavezno se posavetujte sa vašim lekarom.

BLIZANCI

Posao

Stresna i naporna nedelja je pred vama pa je važno da se potrudite da na neki način pripremite čelične živce kako biste mogli da prevaziđete sve poslovne poteškoće koje su pred vama. Moguće je da ćete imati utisak da vam je nad glavom preveliki pritisak, a da vi sami nemate dovoljno energije da se izborite za to. Očekuje vas period koji vam donosi nke realne poslovne probleme za koje ćete morati da izdvojite svoju energiju i svoje vreme kako bi ih rešili. Maksimalno se potrudite da zadržite smirnost čak i u onim situacijama koje vas intezivno provociraju i u vama izazivaju afekat. Nemojte da reagujete na prvu loptu.

Zodijak, horoskop, blizanci

Foto: Shutterstock

Foto: Shutterstock

Ljubav

Na polju ljubavi nastupa faza u kojoj ćete imati puno pitanja a malo odgovora. Moguće je da će vam u ovoj fazi pre svega prijati da budete malo sami, da se udaljite od partnera i da istražite svoje emocije i svoje potrebe. Moguće je da ćete sada radije provoditi više vremena sa društvom nego sa voljenom osobom i da će vam generalno biti važnije neke druge stvari. Ako ste u braku ovo je period u kojem možete da razmišljate o razvou ili udaljavanju od partnera. moguće je i da ste sada podložni nekim manjim hirovima na ovom polju. Ako ste slobodni, povoljan vamk je period za nova poznanstva ali i za neke neobavezne veze koje bi mogle daa vas zabavljaju na kraći vremenski period. Nije vam sada povoljna faza za početak bilo kakve dugotrajnije ljubavne priče.

Zdravlje

Na polju zdravlja vam nije baš dobar period pa treba da budete oprezni. Postoji sada kod va snaglašena sklonost ka manjim problemima vezanim za jetru, žuč, pankreas i krvotok. Ove slabe tačke mogu sada da vam budu naglašene isto kao i kolena i zglobovi. Ukoliko vas nešto muči obavezno se posavetujte sa vašim lekarom. Što se tiče holesterola takođe možete da imate manje poteškoće pa se maksimalno potrudite da vodite računa o svojoj ishrani i o unosu masnoća i soli. Naredni period može da vam donese i neke manje probleme vezane za ukočenost, umor ili lošu probavu pa i o tome treba da vodite računa. Generalno treba da se potrudite da živite zdravije i da pazite na svoje navike.

RAK

Posao

Moguće je da ćete u narednom periodu imat potrebu da se posvetite vašem polju finansija. Možete da očekujete da ćete imati pozitivnu priliku da se materijalno i novčano pokrenete i da se posvetite svojim interesima na ovom planu. Očekuje vas faza u kojoj ćete biti prilično posvećeni svom poslu ali i period u kojem možete da rešite neka važna imovinska pitanja koja su vezana za nasledstvo, kredite ili nešto slično. Očekuje vas faza koja može da vam donese i priliku za neku značajnu pozajmicu ili za ulaganje u nov posao koji može da vam donese veće prihode kasnije. U svakom slučaju pred vama je povoljan period.

Ljubav

Vaše emotivne želje raastu i vi ste spremni sada da pokažete paartneru vašu veliku transformaciju. Moguće je da ćete u vašem odnosu postati opušteniji, iskreniji, strastveniji i da ste spremni da više vremena posvetite vašem partneru ali i svojim najdubljim emotivnim i erotskim potrebama. Pred vama je period u kojem ćete se osećati drugačije, dobićete neku novu energiju i moguće je da ćete biti spremni za neku vrstu ljubavnog eksperimentisanja i promena. Možete da očekujete da ćete biti veoma zadovoljni i da ćete uspeti da ostvarite značajan napredak u vašoj vezi. Ako ste slobodni, sledi vam povoljan period da pokažete osećanja prema osobi za koju ste zainteresovani.

Zdravlje

Na polju zdravlja vam sledi period u kojem možete da budete skloni nekim manjim problemima i tegobama. Potrudite se da na vreme reagujete ako imate bilo kakve smetnje- pravac lekar!

Očekuje vas faza u kojoj možete da budete skloni infekcijama i upalama bešike i urogenitalnog trakta pa o tome treba da povedete najviše računa. Vama je generalno tokom života donji deo stomaka slaba tačka pa se sada pogotovo potrudite da pazite na zdravlje u tom delu tela. Iditena redovne ginekološke kontrole i ako ste primetili bilo kakve smetnje nemojte da ih ignorišete nego se posavetujte oko svega sa vašim lekarom. Sledi vam period u kojem ćete imati sklonost i ka pesku ili kamenu u mokraćnim putevima pa i o tome povedite računa.

LAV

Posao

Ovo je dobar period u kojem treba da se posvetite svojim poslovnim planovima i njihovoj realizaciji. Ako planirate sklapanje novog poslovnog partnerstva i ako ste spremni da na ovom polju napravite adekvatne korake, možete da očekujete da ćete uspeti da ostvarite značajne pomake. Sudbina je na vašoj strani i pred vama je period u kojem možete da budete veoma zadovoljni okolnostima. Potpisivanje novog ugovora ili bilo koji nov poslovni dogovor sada može da vam bude jako uspešan. Pokažite spremnost da na ovom planu napredujete i da uradite sve što je potrebno kako bi svoje ciljeve ostvarili.

Zodijak, horoskop, lav

Foto: Shutterstock

 Foto: Shutterstock

Ljubav

I za ljubav vas očekuje jako povoljna nedelja. Možete da se nadate jako lepim trenucima sa osobom do koje vam je stalo i možete da očekujete da će vaš odnos u narednom periodu krenuti da se razvija na bolje. Spremni ste za ozbiljnije promene, za zbližavanje, osećate da među vama postoje jake vibracije i spremni ste da uložite maksimum svoje energije, topline i emocija kako bi vam odnos sa partnerom uspeo. Možete da očekujete da ćete vas dvoje na duže staze kao par napredovati. Ako ste u braku vreme je da se još jednom na neki način uverite da ste odabrali pravu osobu za sebe. Ako ste slobodni, idealan je period ne samo za novo poznanstvo već i za početak veze koja bi trajala i bila značajna na duže staze u budućnosti.

Zdravlje

Na polju zdravlja vas očekuje period u kojem možete da imate samo neke manje tegobe vezane za vid ili oči. Posetite oftamologa ako primetite da na ovim poljima imate bilo kakve tegobe. Vreme je da odete na redovnu kontrolu i da utvrdite kakvu dioptriju imate. Generalno možete povremeno imati i manje tegobe vezane za glavu, malaksalost i umor ali te probleme ćete uspeti da prevaziđete. Nije va, loše postavljena ova nedelja kada je u pitanju vaše polje zdravlja, pa bi svaka sitna smetnja koja vam se eventualno pojavi- mogla lako da se reši i otkloni. Potrudite se da slušate potrebe svog tela, da redovno spavate i da maksimalno vodite računa o sebi. Izbegavajte veće naprezanje i menjajte loše navike.

DEVICA

Posao

Moguće je da ćete tokom ove nedelje imati dosta poslovnih briga i problema i da ćete na neki način imati utisak da se okolnosti na ovom polju okreću protiv vas. Ipak, čak i kada vam se čini da su okolnosti haotične, da je sve nepredvidivo oko vas potrebno je da u sebi zadržite dovoljno smirenosti kako biste na poslovnom polju mogli da ostvarite sve ono što želite. Težak period će proći a na kraju svega će vama biti najvažnije šta ste iz svega ovoga naučili. Potrudite se da budete spremni na upornost i posvećenost dugotrajnom ostvarenju ciljeva. Ako ne budete odustali na prvim preprekama kasnije možete napredovati.

Ljubav

Na ljubavnom polju vas očekuje period u kojem možete da imate na neki način napetu situaciju. Moguće je da zbog vašeg posla, obaveza i svakodnevnog stresa kojem ste na neki način izloženi dolazite u situaciju u kojoj vaš odnos sa voljenom osobom trpi i ispašta. Trebali biste da nađete neki način da razdvojite privatno od poslovnog i da budete spremni da pokažete voljenoj osobi da ipak možete da nađete vremena za nju. Pred vama je period u kojem možete da budete spremni da ostvarite pozitivne promene, u slučaju da ste slobodni. Nalazite zanimljivo poznanstvo u vašem bliskom okruženju i spremni ste da se posvetite tom odnosu. Povoljan vam je period za upoznavanje i početak emotivnog odnosa.

Zdravlje

Kada je u pitanju zdravlje, očekuje vas faza u kojoj ćete na neki način biti skloni manjim problemima. Moguće je da ste zbog stresa kojem ste izloženi podložni tegobama na zdravstvenom planu. Maksimalno se potrudite da vodite računa o sebi ove nedelje. Povećajte unos vitamina i radite na tome da jačate svoj imuni sistem. Veoma je važno da se maksimalno posvetite svom zdravlju i da se potrudite da idete na redovne lekarske kontrole. Očekuje vas period u kojem ćete na ovom polju biti podložni manjim poteškoćama pa se potrudite da vodite računa o svemu. Izbegavajte stres, trudite se da vam ishrana bude pravilna i redovna i posvetite se sebi. Oko svega što vas muči se na vreme posavetujte sa lekarom.

VAGA

Posao

Očekuje vas perod u kojem ćete na poslovnom polju imati pasivno stanje. Tokom ove nedelje vam se ne spremaju veće promene i generalno možete da budete prilično rasterećeni. Što se posla tiče pred vama je period u kojem ćete imati manje obaveze koje možete da razrešite i završite veoma lako. Povoljna vam je faza za godišnji odmor ili za mogućnost da uzmete slobodne dane kako biste mogli da regenerišete i oporavite svoju energiju i kako biste se vratili sebi. Ovaj period vaam generalno nije povoljan za neki nov poslovni početak ili za nove odluke. Posvetite se neko vreme privatnom životu a posao možete ostaviti po strani ove nedelje.

Zodijak, horoskop, vaga

Foto: Shutterstock

Foto: Shutterstock

Ljubav

Kada je u pitanju ljubav, pred vama je nedelja u kojoj ćete se topiti od emocija. Možete da očekujete da ćete biti veoma zadovoljni okolnostima na ovom planu i da ćete biti spremni da se posvetite vašem partneru maksimalno- kao i on vama. Povoljan je period za romantiku, izlaske, nežnosti i lepe trenutke. Moguć je početak duge veze ako ste slobodni, a ako već imate partnera možete da očekujete da ćete sa njim uspeti da ostvarite vema pozitivnu emotivnu situaciju koja će vas voditi do nekih bitnih odluka. Moguće je da ćete razmišljati i o deci. Pred vama je faza tokom koje treba da se posvetite svojim osećanjima, da budete iskreni sa voljenom osobom i da uživate u svemu što imate.

Zdravlje

Kada je u pitanju zdravlje očekuje vas nedelja kojoj možete da budete skloni manjim problemima. Potrudite se da maksimalno budete usmereni na stvaranje zdravih navika. Ove nedelje treba da odmarate, da se ne forsirate previše. Posvetite se sebi. Ako ste imali bilo kakve hormonalne promene ili probleme maksimalno se potrudite da o tome povedete računa. Idite na redovne lekarske kontrole i redovno posećujte ginekologa. Potrudite se da vodite računa i o zdravlju vašeg srčanog sistema pogotovo ako ste već do sada imali probleme sa oscilacijama vezanim za krvni pritisak. Tokom ove nedelje možete da rešite neke zdravstvene probleme ako se tome budete i posvetili. Važno je da sami sebi budete na prvom mestu.

ŠKORPIJA

Posao

Kada je u pitanju posao očekuje vas period u kojem ćete biti maksimalno aktivni i posvećeni svojim ciljevima. Vi ste sada u periodu u kojem hvatate zalet i kada ste spremni da se posvetite vašem poslu. Očekuje vas faza u kojoj biste trebali da poradite na organizaciji poslovnih dešavanja, novih sastanaka, novih projekata pogotovo ako svoj posao radite od kuće. očekuje vas period u kojem ćete biti malo nesigurni u neke svoje odluke ali ako budete rešili da preduzmete neke manje rizike, možete da očekujete da ćete na duže staze kasnije biti zadovoljni. Nemojte mnogo da oklevate, slušajte svoju intuiciju i budite spremni na konkretnu akciju!

Ljubav

Pred vama je period u kojem biste mogli da očekujete nove, pozitivne promene na polju ljubavi. Očekuje vas faza koja može da vam donese pozitivne preokrete na ovom planu. Možete da očekujete da ćete u narednom periodu biti spremni da svom partneru pokažete da želite da mu pružite sigurnost i da se na neki način žrtvujete za vašu vezu. Povoljan je period za početak zajedničkog života, kao i za mogućnost da uđete u brak. Očekuje vas faza koja vam donosi priliku da partnera upoznate sa porodicom i da stvorite jednu toplu i prijatnu atmosferu u svom domu. Ako ste slobodni, očekuje vas novo ljubavno poznanstvo kojim možete da budete veoma zadovoljni na duže staze u budućnosti.

Zdravlje

Na polju zdravlja vam sledi period u kojem ćete biti spremni da se posvetite sebi. Naredni period vam je povoljan za promenu režima ishrane, za početak dijete itd. Možete da očekujete da ćete uspeti da se rešite problema koje ste imali ranije vezano za višak kilograma. Posetite nutricionistu i krente sa dobrim promenama, a rezultate svog truda možete da primetite i brže nego što očekujete. Pred vama je faza koja može da vam bude veoma povoljna za to da se otarasite starih i loših navika koje su vam mogle doneti probleme. Sada je vreme da se okrenete sebi, svom novom stilu i zadovoljstvu životom. Naredni period vam može doneti dosta dobrih promena ako ste spremni da radite na sebi.

STRELAC

Posao

Očekuje vas period koji može da vam donese manja otežanja kada je u pitanju polje posla. Moguće je da postoje neke stvari i odluke iz prošlosti sa kojima treba da se suočite kako bi na poslovnom polju mogli da ostvarite veći napredak. Pred vama je period koji vam donosi dosta različitih komplikacija. Moguće je da ćete uspeti da razrešite kočnice koje imate preko poznanstava i kontakata od ranije. Povoljno je vreme da se organizujete oko novih dogovora i poslovnih sastanaka koje vam mogu doneti određene promene. Potrudite se da na ovom polju budete spremni na neke iznenadne preokrete koji će se na kraju pokazati kao da su povoljni po vas.

Zodijak, horoskop, strelac

Foto: Shutterstock

Foto: Shutterstock

Ljubav

Na emotivnom planu vas očekuje period koji je povoljan za promene i nova poznanstva. Osećate se sada jako dobro u svojoj koži i spremni ste da sklapate nova poznantva. Imate mnogo samopouzdanja i zadovoljni ste svojom emotivnom situacijom. Možete da očekujete da ćete u narednom periodu uspeti da ostvarite poznanstvo sa osobom koja će vam biti veoma interesantna, iako vam ovaj period zapravo nije baš povoljan za početak ozbiljne veze. Ako ste već u vezi ili braku, važno je da budete usmereni na bolju komunikaciju sa voljenom osobom i da na neki način pokažete spremnost da se vašom vezom pozabavite i da rešite probleme iz prošlosti. Pokažite partneru da vam je vaš odnos prioritet i da ste spremni na kompromise.

Zdravlje

Kada je u pitanju zdravlje očekuje vas faza u kojoj nećete biti skloni većim problemima. Možete da očekujete da ćete imati dosta pozitivne energije oko sebe i da ćete generalno biti dobro rspoloženi. Sudbina vam je naklonjena i osećate se dobro. Imate puno energije i preporučuje vam se bavljenje nekim sportom kako biste uspeli da dođete do još bolje forme i kondicije koja će za vas biti i te kako značajna. Vama je potrebno da budete aktivni da biste bili sasvim u dodiru sa sobom i svim mogućnostima koje energetski vaše telo poseduje. Možete da očekujete jednu dobru nedelju tokom koje nećete imati ni jedan razlog da budete zabrinuti oko zdravlja. Uživate u pozitivnom periodu i posvetite se onima koje volite.

JARAC

Posao

Povedite računa da na polju posla ne budete sami sebi prepreka da napredujete. Nekada su vaši negativni ciljevi problem koji može da vas koči. Važno je da se potrudite da prevaziđete unutrašnje blokade i strahove koje imate i da pokažete da ste spremni da na ovom polju ipak napravite neki manji rizik. Bilo kakav nov potez, smislen i racionalan, može da vam se isplati. Ova nedelja vam je inače jako dobro postavljena za polje finansija, pa možete da očekujete da ćete imati priliku da na ovom planu napravite napredak, iskorak ili da dođete do nekog dobitka koji bi vam bio značajan. Potrudite se da na poslu budete spremni da sagledate širu sliku.

Ljubav

Kada je u pitanju ljubav, pred vama je povoljna nedelja. Možete da očekujete miran period tokom kojeg ćete biti u prilici da stabilizujete odnos sa voljenom osobom. Imate utisak da znate na čemu ste i sviđa vam se to što u partnera možete da imate dovoljno poverenja. Pred vama je povoljan period u kojem ne biste trebali da imate brige ili stresove oko ljubavi. Slobodni pripadnici ovog znaka mogu da očekuju zanimljiv susret ili flert sa nekom osobom sa vašeg posla. Sledi vam vaza koja donosi flert na radnom mestu ili negde u blizini posla. Potrudite se da budete spremni da otvorenije pokažete svoje simpatije kako bi sebi mogli da stvorite novu priliku za ljubav i početak veze.

Zdravlje

Kada je u pitanju zdravlje, sledi vama faza koja može da vam donese manje probleme sa osetljivim grlom. Posavetujte se sa vašim lekarom na vreme oko svega što vas muči. Potrudite se maksimalno da vodite računa o jačanju imuniteta i da se posvetite više svojim potrebama. Očekuje vas faza koja može da vam donese i manje probleme sa organima za varenje pa treba da povedete računa takođe. Naredna faza donosi i manje probleme sa štitnom žlezdom, hormonima i vratnim predelom koji može da vam bude osetljiv. Trudite se da vodite računa o tome da živite zdravo i budite posvećeni sebi. Izbegavajte stresne situacije i više pazite na svoju ishranu. Važno je da budete posvećeni svom zdravlju.

VODOLIJA

Posao

Tokom ovog perioda možete da očekujete da ćete uspeti da ostvarite manje poslovne planove koje ste imali. Ipak, s obzirom na to da ste sada osetljiviji i podložni nekim manjim problemima sa koncentracijom tako da je važno da se maksimalno trudite da budete posvećeniji poslu. Nije vreme za velike promene. Nemojte da donosite poslovne odluke na bazi bilo kakvih strahova i osećanja već se maksimalno potrudite da budete racionalni kada je u pitanju posao. Moguće je da ćete biti skloni nekim manjim greškama na ovom polju. Nepredvidivi ste sada i sebi i drugima pa nije povoljna faza da pravite veće promene na poslu.

Zodijak, horoskop, vodolija

Foto: Shutterstock

Foto: Shutterstock

Ljubav

Kada je u pitanju ljubav, možete da očekujete da ćete biti veoma osetljivi, na neki način ste gladni emocija, pažnje, potrebno vam je da sa partnerom provedete što više vremena i da budete posvećeniji jedno drugome. Sada se nalazite u periodu koji može da vam donese potrebu da partneru pokažete svoju ranjivu stranu. Moguće je da na polju ljubavi sada imate veća očekivanja na neki način i da želite više. Povremeno možete da pokažete i da ste nesigurni u sebe, što se partneru neće baš dopasti. Ako ste slobodni, tokom ovog perioda želite da vam se desi neko novo poznanstvo ali pored svoje želje na neki način možete da budete malo pasivni pri pokušajima da ostvarite kontakte sa suprotnim polom.

Zdravlje

Očekuje vas nedelja u kojoj se možete osećati oslabljeno. Imate manjak energije i nije vam uvek lako da na ovom polju ostvarite stabilnu situaciju. Moguće je da vam se vraćaju problemi koje ste na polju zdravlja imali u prošlosti. Sada je vreme da svoje navike menjate i da se posvetite tome da na polju zdravlja ostvarite poboljšanje. Osetljive tačke će vam biti vezane za glavu, oči, pritisak ali i za probleme sa stomakom takođe. Nmoguće je da ćete imati i veoma promenljivo raspoloženje u toku ove nedelje pa da ćete i zbog toga biti skloni tegobama i problemima. Nije vam uvek lako da na ovom polju ostvarite stabilnost. Posavetujte se sa vašim lekarom oko svega što vas muči.

RIBE

Posao

Nemojte da očekujete velike poslove ove nedelje. Trenutna faza vam nije povoljna za nove prjekte ili za važne odluke na poslovnom planu pa se potrudite da neko vreme budete uzdržani od velikih planova. Moguće je da ćete imati neka ograničenja i da nećete moći da ostvarite sve planove koje imate. Pred vama je period koji vam donosi poslovne preokrete i promene ukoliko se bavite nekim poslom koji je povezan sa inostranstvom. U tom slučaju bi mogli da očekujete pozitivne pomake i priliku da dođe do nekog proširenja ili do poboljšanja poslovnih okolnosti. U svakom slučaju ova nedelja može da bude povoljna ako ste spremni da se posvetite i nekom kreativnom radu ili poslu vezanom za umetnost.

Ljubav

Na polju ljubavi vas očekuje period koji može da vam donese malo veće dileme. Moguće je da ćete imati manje probleme sa voljenom osobom zbog neiskrenosti ili nepoverenja. Imate neke nesuglasice iz prošlosti koje nisu rešene do kraja a isto tako može da se desi i mešanje sa strane. Nemojteda dopustiteda glasine sa strane i tračevi na bilo koji način ugroze vašu ljubav. Povoljan period vam je nastupio ako imate vezu na daljinu. Sa voljenom osobom možete da poboljšate odnos. Ako ste slobodni, sada ste na neki način malo stidljivi i povučeni pa vam nije baš lako da ostvarite nova poznanstva iako duboko u sebi želite ljubav i emocije. Potrebno je da radite i na tome da podignete svoje samopouzdanje kako bi u ljubavi bil srećniji.

Zdravlje

Kada je u pitanju zdravlje, sledi vam period u kojem možete da budete iscrpljeni. Moguća je malaksalost, umor pa o tome treba da vodite računa. Izbegavajte bilo kakvo naprezanje u narednom periodu i potrudite se da nađete dovoljno vremena za odmor. Važno je da se odmarate, opuštate, da vodite računa o svojim potrebama. Prijaće vam boravak i šetnja pored vode, plivanje, meditacija. U narednom periodu su mogući kod vas manji problemi sa cirkulacijom i venama i o tome treba da vodite računa takođe. Maksimalno se potrudite da živite zdravo i da pazite na svoje zdravlje. Slušajte lekarske savete i vodite računa o sebi. Izbegavajte dodir sa bilo kakvim faktorima rizika na ovom polju.

Komentari (1)

Skorpijon

03.08.2020 12:39

Ako ste slobodni,očekuje vas novo ljubavno poznanstvo kojim možete da budete veoma zadovoljni na duže staze u budućnosti.Ovo vec citam godino dana,a uvjek isto,vise nista ne verujem u horoskop.Pozdrav,Austrija!