Prasnu u sekundi! Ova 4 znaka ne umeju da kontrolišu stres i nervozu!

Alo.rs/S.Ć. | astro 2021-04-09 12:46:34 2021-04-09 12:46:34

Baš ne umeju da se priberu kada su stresne situacije prisutne

Shutterstock

Zodijak kaže da jedni znakovi bolje podnose stres od drugih, jedni ostaju smireni tokom napetih situacija, dok drugi ne znaju da drže emocije pod kontrolom i brzo eksplodiraju. Evo koja četiri znaka baš ne umeju da se priberu kada su stresne situacije prisutne.

Ovan

Ovaj horoskopski znak je možda jedan od najnestrpljivijih i najimpulsivnijih u zodijaku. Kada se nađu u stresnim situacijama veoma često ne znaju da se kontrolišu i eksplodiraju. Ljudi koji se nalaze u njihovoj okolini bi trebalo da budu veoma pažljivi sa njima.

Škorpija

Ovom znaku su stres, nervoza i bes jedan od sastavnih delova života. Svakodnevno nailaze na problematične situacije, koje veoma brzo prerastu i pravu borbu. Lako ekrplodiraju i imaju ishitrene reakcije nakon kojih se smire. Njihov senzibilitet je takav da odmah reaguju na prvu i da moraju prvo da naprave haos, a tek onda izbroje do 10. Kako se stresna situacija bliži, tako se količina stresa i nervoze povećava kod Škorpija.

Rak

Verovali ili ne, Rak spada u ovu grupu nervoznih znakova. Koliko god se činili emotivni, mirni i saosećajni, sa druge strane mogu biti veoma neurotični, pogotovo kada ne dobiju ono što žele. Rakovi spadaju u najnezrelije znake zodijaka zbog svoje detinjaste prirode.

Blizanci

Znak koji zauzima visoko prvo mesto jeste Blizanac. On je stalno pod stresom, i najmanja sitnica ga može izbaciti iz takta i iznervirati. Od svih znakova zodijaka Bliznaci najmanje znaju da se kontrolišu i da "iskuliraju" kada se nađu u neprijatnoj situaciji ili kada im nešto nije po volji.

PROČITAJTE JOŠ:

Expand player
Pogledajte više