TRUDNICA OSTALA BEZ VIDA ZBOG POPULARNOG TRETMANA: Svaka druga Srpkinja radi to, nisu svesne koliko je OPASNO

Trudnica Stejsi Bel (22) izgubila je vid na dva dana zbog tretmana koji je u poslednje vreme popularan kod devojaka.

Trudnica, Foto: Shutterstock, ilustracija

 SEME OVOG VOĆA UBIJA RAK: Medicinski stručnjaci došli do neverovatnog otkrića

Stejsi već tri godine stavlja veštačke trepavice u istom salonu, međutim, zbog trudnoće je odlučila da ode u salon koji je udaljen nekoliko minuta od njene kuće. Kozmetičarka ju je upitala da li želi da odrade test na alergiju, međutim odbila je jer već tri godine stavlja veštačke trepavice i nikad nije imala nekih reakcija ili problema.

"Osećala sam se drugačije, nije mi bilo prijatno. U jednom trenutku mi je upao lepak u oko, kozmetičarka ga je brzo očistila, ali jako je bolelo", rekla je ona za"Mirror". Kada je ušla u kuću videla da su oči počele da joj otiču, krvare i bole.

"U početku sam ignorisala, međutim bol je postajao sve jači i jači. Bilo je prestrašno, mislila sam da ću oslepeti. Iz miunuta u minut bilo mi je sve lošije", ispričala je.

IMALA SAM 26 GODINA I SPAVALA SA PREKO 60 MUŠKARACA: Od svih sam krila svoju tajnu, a onda mi je ovo veče pretvorilo život u pakao

Odmah je posetila lekara koji joj je dao samo kapi za oči. Međutim, situacija je bila sve gora i gora.

"Izgubila sam vid, mutilo mi se pred očima, nisam mogla ni da ih otvorim, jednostavno ništa nisam videla. Uplašila sam se, nisam želela da oslepim. Imala sam danima jake glavobolje, bol u i ispod očiju, imala temperaturu, baš sam se uplašila, a ipak sam u drugom stanju. Opet sam morala da idem kod lekara", rekla je Stejsi.

ŠOKANTNA ISPOVEST DOKTORA: Pacijent mi je tražio da njegovoj ženi kažem da je hlamidiju dobio preko WC šolje a ne od ŠVALERACIJE!

Uplašena da će da izgubi vid, pozvala je salon u kome su joj stavili trepavice kako bi im saopštila da trpi stravičan bol. Međutim, oni nisu želeli da preuzmu odgovornost, iako im je rekla da za tri godine nikada nije imala problem, kao i da je problem u njihovom tretmanu.

 PROČITAJTE VESTI KOJE SMO IZDVOJILI ZA VAS - OVDE!

Povezane vesti

 • Korisnik: Zena
  08/08/2018 - 09:32
  Jadne zene, sta su sve prinudjene da rade kako njihovi muskarci ne bi balavili nad raznim starletama.
  • muskarac @Zena
   08/08/2018 - 23:14
   A vidim da si i ti jedna od takvih iskompleksiranih. Sve ste slicne. Da bi miskarac balavio nad tobom, ne treba ti sminka ili ostalo... vec moras malo i ti da balavis na njemu. Ako me kapiras.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi