Kad Entoni Borden to ne jede, nemojte ni vi
Iako je u slast pojeo oči foke na Arktiku autor emisije "Bez rezervacije" (No Reservation) Antoni Borden u emisiji "Bon Apetit" konačno je obelodanio šta nikada ne jede.
Kako je rekao nikada više neće jesti fermentisnao meso ajkule sa Islanda, rektum namibijskog nosoroga i hranu u avionima.
- Ne znam čoveka koji je uživao u hrani iz aviona, čak i u onoj najboljoj. U avionima jedemo iz čiste dosade. Nikada ne jedem tokom leta i više volim da na odredište doputujem gladan", kaže Borden.
On tvrdi da ne jede čak ni na onim najdužim letovima Njujork-Tokio ili Njujork-Novi Zeland.
- Tada naručim samo sir i dosta alkohola - iskren je Borden, poznat i po svom hedonističkom životu.
Komentari (1)
Lana Schwartz
05.09.2016 15:54
Ok.neću ni ja više jesti fermentisano meso ajkule i rektum nosoroga.