Restoran Babroga
Promo
Restoran Babroga

Promo

Restoran Babroga, Foto: Promo

Novootvoreni restoran “Babaroga” u najluđoj noći pripremio je nesvakidašnji program uz bend “Grupa građana”. Samo nekoliko dana kasnije, 4.1. svi posetioci će imati prilike da uživaju uz fenomenalnog Dejana Petrovića i njegov “Big bend”.

Restoran Babroga

Promo

Restoran Babroga, Foto: Promo

-Ono što razlikuje naš restoran od svih drugih restorana u gradu je hrana. Po tome smo najpoznatiji. Tu je naravno i savršeno uređen enterijer, privatni parking itd, ali pre svega hrana. U Babarogi ćete osetiti toplo srpsko gostoprimstvo, autentične arome u otvorenoj kuhinji, do ručno rađenih recepata a sve uz pažljivo birane sveže namernice. U novogodišnjoj noći smo pripremili za vas bogatu ponudu gastronomskih specijaliteta uz odličan izbor pića. Celokupno osoblje biće posvećeno i priuštiće vam nezaboravno iskustvo i provod za pamćenje- kaže za “Alo!” menadžer ovog restorana Dušica Zveržhanovski i dodaje da osim najbogatije ponude nude i najjeftiniji provod po ceni od samo 50 evra.

Specijaliteti restorana Babaroga

Promo

Specijaliteti restorana Babaroga, Foto: Promo

Restoran Babaroga nalazi se u Sevrnom bulevaru br.2 a svoje rezervacije možete izvršiti na njihovom oficijelnom sajtu: www.restoranbabaroga.com.