RIZIKUJU ŽIVOTE SVIH VOZAČA! Hrvati smislili OPASAN način da zaštite kola od grada, stručnjaci pobesneli: Ovo mora da se prekine!

Nakon što je prošlog vikenda grupa vozača u svojim automobilima potpuno blokirala auto-put u blizini Rijeke kako bi svoje automobile od grada sklonili ispod nadvožnjaka u javnosti se pokrenula rasprava o takvom događajima koji su postali sve učestaliji.

kiša. pljusak, grad
kiša. pljusak, grad, Foto: Alo!

Nekim vozačima sasvim je normalno zaštititi auto od štete koja bi mogla iznositi nekoliko stotina evra i pritom rizikovati svoj i tuđe živote, ali većina oštro osuđuje sebične vozače koji tako postupaju. Može li se zaustavljanje u takvim uslovima ikako opravdati i koliko je to opasno odgovara stručnjak.

Goran Husinec, stalni sudski veštak za saobraćaj je takođe primetio da je zaustavljanje ispod nadvožnjaka za vreme grada u zadnje vreme 'postalo moda'.

OVO BOLI! Zaplenili mu auto od 250.000 $ samo 10 minuta pošto je izašao iz prodajnog salona!

Navedena radnja je izuzetno opasna jer vozila iza zbog smanjene vidljivosti i leda na putevima mogu vrlo lako naleteti na zaustavljena vozila i tako izazvati lančani sudar ogromnih razmera po intenzitetu i broju vozila sličan lančanom sudaru u magli, kaže Husinec.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi