Bojana Pavlović
Foto: Printscreen/Printscreen

Učesnica "Elite" Anđela Šparavalo nije u dobrim odnosima sa porodicom otkad je javno stupila u emotivnu vezu sa Bojanom Pavlović, a sada je otišla i korak dalje i iznela šokantne tvrdnje o rođenom ujaku, a na tu temu se oglasila i njena majka Aleksandra.

Aleksandra ne može da dođe sebi nakon ćerkine ispovesti u "Eliti", kada je u javnost iznela šokantne detalje ujaku koji, kako ona tvrdi, maltretira celu porodicu.

Njena majka, sa druge strane, ne može da veruje da je Anđela u stanju da, kako tvrdi, izmisli priče, zbog čega će je rođeni ujak tužiti.

- Celo jutro sam kod mojih roditelja, oni su tako potrešeni... Išla sam gore da molim Anđelinog ujaka, jer je dovela sebe u situaciju da je rođeni ujak tuži! To je moj brat! Jedino je istinito da je on razveden, ali ja ne želim da pričam o svojoj porodici. Ne znam šta ona više priča, treba joj psihijatar! Nije normalna! Pravi nasilje koje ne postoji! Bila sam sad kod mojih, molim brata da je ne tuži... On je zgranut.

Anđelina majka tvrdi i da je laž da je brinula o bolesnom, šlogiranom dedi.

- Priča da joj je deda šlogiran, a moj otac zdrav kao dren, on nema karton! Slušam i ne verujem! Ona kuvala čorbicu šlogiranom dedi... Deda nije šlogiran, a ona kuva čorbicu?! Ona ne zna ni jaje da isprži! Ona toliko laže, filmove pravi, neću u decu da vam se kunem! Ne zna ni da laže, priča da je sa četiri-pet godina pisala poruke, a telefon je dobila sa 13 godina. Sprda se sa nama, sa vama, sa svima, ovo je bolesno! Moj otac je iz Bratunca, kakvo Sarajevo, šta ona priča?! - navela je Aloeksandra, pa se dotakla i teme o imućnoj tetki:

- Tetka uopšte ne postoji! Ne znam kakve su to informacije?! Priča Slađi izmišljenu priču:"Tetka opasna, dolaze neki bilderi", tetka, bre, nikakva ne postoji, nikakva političarka! Nema Anđela nikoga moćnog, ne znam o kom ona priča! Priča da je ona radila na recepciji... Ona nema mesec dana radnog staža! Odande je dobila otkaz. Ona je, kao, zarađivala da bi dedu bolesnog hranila. Slušam je šta priča... Sve je bolesna laž, toliko je bolesno da ja nemam reči! On supom ispekao šlogiranog dedu?! Ja sam zgranuta, ne znam šta da vam kažem! Pritom, priča da nemamo vikendicu u Orašcu. Kakva crna vikendica, imamo samo voćnjak?! I to je slagala. Ona sve to radi da bi se dodvorila Bojani, kao tužna priča, da je Bojana ne ostavi, da bude uz nju, to je to, sto posto. Da je stvarno potresena, ne bi se posle toga smejala i cerekala. U Aranđelovcu su svi u šoku, ovo je mali grad, svi mi šalju poruke, ljudi gledaju i ne veruju

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading