''OVO JE ŠOK ZA SVE, NIKADA NE BI POMISLILI DA BI ONE MOGLE NEKOG DA UBIJU'' Komšije o osumnjičenoj majci i ćerkama za brutalno ubistvo muškarca u Smederevu
Foto: Printscreen/Instagram/192_rs

Kako je MUP potvrdio, za zločin su osumnjičene tri žene - njegova snaha i njene dve ćerke. Sumnja se da su one juče nakon rasprave deveru odnosno stricu zadale više udaraca po glavi i telu, i stezale ga za vrat usled čega je preminuo, saopštila je PU Smederevo.

U ŠVAJCARSKOJ UHAPŠENI SRBI PROVALNICI Sa ortakom Italijanom obili kuću, pa ukrali skupoceni nakit - evo šta ih je odalo

Meštani Savske ulice, u kojoj se se desio stravičan zločin, još ne mogu da se oporave od šoka šta se desilo u njihovom kraju.

''Nismo se družili sa njima smo, bili smo samo na "dobar dan". Nikad ne bi pomislili da bi majka i ćerke mogle nekog da ubiju. Čuli smo da su se svađali oko kuće i zemljišta, koje se nalazi na odličnoj lokaciji i ima lep pogled na Dunav. Sama kuća ne vredi mnogo, ali je zemljište skupo. Vasa je doskora živeo i radio u Kanadi, a onda se vratio u svoj deo kuće. Nije imao porodicu'', ispričali su danas za Informer stanovnici ove male smederevske ulice.

''OVO JE ŠOK ZA SVE, NIKADA NE BI POMISLILI DA BI ONE MOGLE NEKOG DA UBIJU'' Komšije o osumnjičenoj majci i ćerkama za brutalno ubistvo muškarca u Smederevu

Alo/ Dejan Briza

 

Kako navode, Vasa je rođen i živeo je u Savskoj ulici, do odlaska u Kanadu.

''Sa bratom je gradio kuću, a kada se vratio iz Kanade, uselio se u svoj deo. Objekat je jedna celina, ali im je dvorište razdvojeno ogradom i svako je imao zaseban ulaz. Vasa je svoj deo, koji se nalazi u dvorištu renovirao, a majka i ćerke su u delu kuće do ulice. Nismo iz njihove kuće čuli neku dreku ili galamu, ali dosta nas radi, pa i ne ćujemo šta se dešava'', navode komšije ubijenih penzionera.

Kažu da je policija juče do kasno i vršila uviđaj, ali o detaljima nerado govore.

''Ovo je šok za sve nas. Majka i ćerke su delovale normalno, a sada se dogodio zločin koji je sve poremetio'', dodaje jedna komšinica.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading