Deka i unuka
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Penzioner iz Dubaija pozvao je policiju jer nije mogao da uspava unuku od silne buke i muzike iz komšiluka. 

Mekeler je prethodno doputovao u Dubai kod ćerke, a kako je ona bila na poslu, njemu je pripala čast da zabavlja unuku. Bilo je jutro a komšije nisu stajale sa žurkom, pa je on došao na njihova vrata.

Posle kraće rasprave došlo je do gurkanja, a penzioner nije ni slutio da će pravilnik ponašanja u Dubaiju biti takav da će baš on nadrljati jer je navodno povredio privatni prostor ulaskom u stan komšija.

- Gospodin je ušao kroz dvorište u njihov stan jer mu niko nije otvarao vrata. Gosti su vikali na njega, čak su ga i polili po glavi pićem dok je unuku držao u naručju - rekao je jedan neimenovani muškarac iz komšiluka za britanske medije.

Na kraju cele priče, komšije su bile do te mere bahate da su one tužile penzionera, što ga je sprečilo da na vreme uđe u avion i vrati se kući u Veliku Britaniju.  

- U Dubaiju je standardna praksa da se preventivno podnese policijski izveštaj kada postoji opasnost da neko bude prijavljen. Tužilaštvo teži da stane na stranu onoga ko podnese prvu policijsku prijavu, pa ako je neko u opasnosti da i sam bude prijavljen, brzo će podneti tužbu protiv stvarne žrtve. Ovako ljudi koji poznaju zakon u Dubaiju manipulišu sistemom u svoju korist - saopštili su nadležni.

Ako se od slučaja ne odustane, Ian će verovatno završiti u zatvoru zbog kršenja ljudskih prava.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading