GOCA TRŽAN POSLE TRI DECENIJE PREKINULA TIŠINU "Reći ću vam kakva je zaista Ivana Peters" 20:55 Vip 1
"ODLUČILI SMO DA SE RASTANEMO" Goca Tržan nakon mnogo godina otkrila istinu: "Oboje smo krivi" 22:40 Vip 0
"NISMO ZNALI ŠTA POTPISUJEMO" Goca Tržan o priči da joj je bivši oduzeo prava na albume, evo šta je prava istina! 13:20 Vip 0
POTRESNA ISPOVEST GOCE TRŽAN TERA SUZE NA OČI: "Živeli smo u malom stanu, svi smo nosili iste patike" 18:40 Vip 0
GOCA TRŽAN PREVARENA Pevačica je dobila uznemirujuću poruku, odmah se oglasila i otkrila užasnu stvar 16:15 Vip 0
OTKRIVENE DUGO ČUVANE TAJNE BRAKA GOCE TRŽAN I RAŠE NOVAKOVIĆA Pevačica pokušavala da sakrije krizu, a sada je sve na površinI 22:45 Vip 0
MILJANA SPREMNA DA UNIŠTI IVANA! Umešala i Gocu Tržan, hitno ide na sud: "Plaćao si Leni, platićeš i Željku!" 00:30 Vip 0
"ZBOG SLAVE JE ZNAO DA POLETI" Goca Tržan otkrila istinu o Tošetu Proeskom, ovo niko nije očekivao! 10:00 Vip 0
ĆERKA GOCE TRŽAN IZAZVALA HAOS NA MREŽAMA! Skinula se u kupaći, pevačica odmah reagovala (FOTO) 23:20 Vip 0
EVO KAKO SE RASPALA GRUPA TAP 011 Goca Tržan prva probila led: "Nismo pričali godinu dana, bila je loša energija!" 08:40 Vip 0
''TO BI MI BILA RANA..." Goca Tržan progovorila o bolnoj temi koja uvek izazove reakcije javnosti 16:00 Vip 0
ISPLIVAO JELOVNIK GOCE TRŽAN! Evo na koji način je smršala 10 kilograma, ove namirnice prave veliku razliku u ishrani 14:27 Vip 0
"SAMO ČEKAM DA ČUJEM JELENU KARLEUŠU" Pevačica pobesnela nakon ove situacije: "Nadam se da ima dovoljno svesti" 07:20 Vip 0
"NE ODUZIMAJ MI MOJE DETE, MOLIM TE" Sve o svađi Goce Tržan i njenog supruga, Raša moli samo za jedno: "Ona mi je sve što imam" 08:40 Vip 0
"IZ NAŠE KUĆE MOGU DA GA IZNESU JEDINO U KOVČEGU" Goca Tržan konačno otkrila pravo stanje u odnosu sa Rašom 15:45 Vip 0
GOCA TRŽAN UHVAĆENA U KRAĐI! Nastao haos u prodavnici, otkriveni svi detalji: "Zovite policiju, neću da imam posla s njom" 16:15 Vip 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
SNIMAK IZ UGLA RUSKIH SNAJPERISTA Ranili Ukrajinca, eksplodirala municija, a onda je počela MASOVNA PREDAJA 10:45 Vesti 0