RASKRINKANA SANJA MARINKOVIĆ! Otkriveno šta radi pred svaku emisiju, koleginica javno ispričala sve: "Ti si bolesnica" 18:35 Vip 0
"NE ODUZIMAJ MI MOJE DETE, MOLIM TE" Sve o svađi Goce Tržan i njenog supruga, Raša moli samo za jedno: "Ona mi je sve što imam" 12:20 Vip 0
"MOJA VEČNA BRIGO I STREPNJO, VEČNOST JE PREKRATKA..." Goca Tržan izazvala reku suza, emotivne reči kidaju dušu 17:40 Vip 0
''PRVI PUT JE DOŠLA NENAJAVLJENA'' Goca Tržan o svekrvi Zorici, evo kako izgleda majke Raše Novakovića (FOTO) 11:59 Vip 0
NAKON 13 GODINA BRAKA DONELI KONAČNU ODLUKU! Evo šta se dešava u odnosu Goce Tržan i Raše Novakovića, ovo su detalji 15:10 Vip 0
GOCA TRŽAN UHVAĆENA U KRAĐI! Nastao haos u prodavnici, ovo su detalji: "Zovite policiju, neću da imam posla s njom" 17:30 Vip 0
"ODLUČILI SMO DA SE RASTANEMO" Goca Tržan progovorila nakon mnogo godina: "Udavio se pored mene, oboje smo krivi" 13:20 Vip 0
NAPADNUTA GOCA TRŽAN Pevačicu urnišu zbog ovog postupka, odbila da deci ispuni želju: "Radim za pare" 11:45 Vip 0
"SAMO ČEKAM DA ČUJEM JELENU KARLEUŠU" Pevačica pobesnela nakon ove situacije: "Nadam se da ima dovoljno svesti" 17:55 Vip 0
''DOŠLO MI JE DA SE UBIJEM 100 PUTA'' Šok izjava Goce Tržan uoči rođendana Lene Marinković 16:00 Vip 0
GOCA PRIREDILA MUZIČKO IZNENAĐENJE ZA ĆERKU Jedna od naših najpopularnijih pevačica se pojavila na proslavi punoletstva! (FOTO/VIDEO) 16:30 Vip 0
ČESTITAO ROĐENDAN ĆERKI, A UDARIO NA NJENU MAJKU Ivan Marinković izrekao niz užasnih tvrdnji na račun Goce Tržan! 14:30 Vip 0
"NE MOGU I NEĆU DA GA RAZUMEM" Ćerka Goce Tržan progovorila o Ivanu Marinkoviću, htela da promeni prezime! 13:50 Vip 0
OVAKO SE RAŠA PONAŠAO NA PUNOLETSTVU PASTORKE Goca uhvatila mikrofon i zapevala ćerki Leni, a o njegovoj reakciji svi pričaju 09:01 Vip 1
EVO KAKO JE IVAN MARINKOVIĆ OBELEŽIO PUNOLETSTVO ĆERKE Dok je Lena sa majkom slavila u skupocenom restoranu, otac joj je uradio ovo 07:45 Vip 0
"TREBA DA JE BUDE SRAMOTA I DA SE STIDI" Marija Kulić izrešetala Gocu Tržan: "Volela bih da se Željko i Lena upoznaju" 22:15 Vip 0
ĆERKA GOCE TRŽAN PROSLAVLJA PUNOLETSTVO Pevačica otkrila ko će od poznatih večeras zapevati na rođendanu! (FOTO/VIDEO) 20:45 Vip 0
SLAVLJE U DOMU GOCE I RAŠE, 18 GODINA ČEKALI Ćerka Lena najsrećnija, pevačica potvrdila radosne vesti 17:00 Vip 0
''MAJKA ŽENSKOG DETETA DA OVAKO PRIČA?!' Goca Tržan zbog jedne izjave o muškarcima razbesnela javnost: "Šta je, bre, tu ružno?" 11:20 Vip 0
RASKRINKANA SANJA MARINKOVIĆ! Otkriveno šta radi pred svaku emisiju, koleginica javno ispričala sve: "Ti si bolesnica" 13:00 Vip 0
“Crna ruka” i krvava šaka svakih 27 godina: Saša Borojević U RINGU razotkriva sve teorije zavere (VIDEO) 20:22 Vesti 6
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU, 6. DECEMBAR Vaga spremna za nova poznanstva, Strelac pun optimizma, a šta je sa ostalima? 19:26