"REĆI ĆU VAM TAJNU USPEŠNOG BRAKA" Goca Tržan bez dlake na jeziku progovorila o odnosu sa Rašom, intiman detalj sve šokirao 14:35 Vip 0
DARKO, BRE, DA LI SI NORMALAN? Goca Tržan van sebe nakon saznanja da je pevač opet imao udes: "Moje dete sada ima vozačku, strepim!" 13:30 Vip 0
"POSLE 10 GODINA..." Evo šta se dešava u domu Goce Tržan i Raše Novakovića, pevačica sve saopštila javno 12:00 Vip 0
POSLE PORODIČNOG SLAVLJA OTIŠLA U NOĆNI IZLAZAK! Evo sa kim se provodi ćerka Goce Tržan (FOTO) 16:59 Vip 0
SLAVLJE U DOMU GOCE TRŽAN Pevačica objavila srećne vesti, emotivnim rečima se obratila suprugu! 15:00 Vip 1
NAKON 13 GODINA DONELI KONAČNU ODLUKU! Evo šta se dešava u odnosu Goce Tržan i Raše Novakovića 15:45 Vip 0
"ODLUČILI SMO DA SE RASTANEMO" Goca Tržan nakon mnogo godina otkrila istinu: "Oboje smo krivi" 22:15 Vip 0
GOCA TRŽAN ZBOG ĆERKE LENE PROLILA MORE SUZA U momentu sve se srušilo, Raša nije uspeo da je uteši 10:33 Vip 0
''SVE JE STARIJA, MANJE ĆU JOJ BITI POTREBNA'' Goca Tržan zaplakala dok je Raši pričala o odrastanju ćerke Lene 17:45 Vip 0
''MAJKA ŽENSKOG DETETA DA OVAKO PRIČA?!' Goca Tržan zbog jedne izjave o muškarcima razbesnela javnost: "Šta je, bre, tu ružno?" 20:35 Vip 0
''DA SAM RODILA, PROŠLA BIH KAO MILJANA I GOCA TRŽAN'' Jelena Ilić o kupljenom stanu i novom dečku: ''Ne smeta mu sajt za odrasle'' (VIDEO) 20:00 Vip 0
"SAMO ČEKAM DA ČUJEM JELENU KARLEUŠU" Pevačica pobesnela nakon ove situacije: "Nadam se da ima dovoljno svesti" 14:25 Vip 0
"TI SI BOLESNICA" Voditeljka raskrinkala Sanju Marinković, evo šta radi pred svaku emisiju! 23:10 Vip 1
GOCA TRŽAN UHVAĆENA U KRAĐI! Nastao haos u prodavnici, otkriveni svi detalji: "Zovite policiju, neću da imam posla s njom" 20:20 Vip 0
PEVAČICI ZABRANJENO DA BUDE ČLAN ŽIRIJA PINKOVIH ZVEZDA Pet godina joj je trebalo da otkrije razlog 10:30 Vip 0
"SADA MORA DA SE NOSI SA TIM" Ćerka Goce Tržan se gorko kaje zbog onoga što je uradila: "Ako hoćeš nekom da uništiš život..." 10:50 Vip 0
''VIDELA SAM SE SA KRISTIJANOM'' Prvo oglašavanje izbačene iz Elite: ''Asmin se nije ohladio od Aneli, svašta je bilo ispod pokrivača'' (VIDEO) 22:00 Vip 0
EVA RAS U RINGU: Tadić mi je oduzeo penziju od 200 evra! Danas imam 100.000, čak i meso kupujem drugaricama (VIDEO) 20:00 Vesti 0
ALO! NA RENOVIRANJU STANA ANE RADULOVIĆ Šut i lom na sve strane, voditeljka pokazala dvorište koje samo ona koristi (VIDEO) 20:45 Vip 0
GUJON: Filmom o grofu Savi Vladislaviću vraćamo iz zaborava jednog od najznačajnijih Srba u ruskoj istoriji 23:19 Vesti 0
EMOTIVNA ISPOVEST MILICE PAVLOVIĆ: O gubicima, životu, karijeri: „O meni ne može ništa da se pojavi iz prošlosti“ (VIDEO) 20:00 Vip 0
FATALNA LJUBAV Ksenija Pajčin i Filip Kapisoda, od slave do tragičnog kraja - Dosije 192 - Epizoda 2 14:03 Hronika 1
''1000 EVRA ILI NESTAJEŠ...'' Goran Em o pretnjama starijeg kolege zbog pesme, otkrio sve o problemu sa bivšim mužem Tanje Savić (VIDEO) 07:40 Vip 0
ZATVORENA SAM ZA LJUBAV! Ceca progovorila o željama za narednu godinu, a evo kome neće moći da oprosti 08:49 Vip 0
SRAMNI NASLOVI U HRVATSKIM MEDIJIMA ZBOG "TVRĐAVE" Tvrde: Srbi manipulišu događajima u Kninu! Ovo je skandalozno objašnjenje scene koja ih najviše boli 11:35 Vesti 0
U NEVERICI I UKRAJINCI I RUSI Mladi vojnik ostao sam, a onda je rešio da ide do kraja! "Deolovao je kao običan momak" 11:10 Vesti 0