''DABOGDA CRKLE'' Marija Kulić razvezala jezik o Ivanu Marinkoviću, tvrdi da je poželeo smrt Goci Tržan i ćerki Leni, Miljani naredila da to krije 12:10 Vip 0
"ODLUČILI SMO DA SE RASTANEMO" Goca Tržan nakon mnogo godina otkrila istinu: "Oboje smo krivi" 07:20 Vip 0
GOCA TRŽAN UHVAĆENA U KRAĐI! Nastao haos u prodavnici, otkriveni svi detalji: "Zovite policiju, neću da imam posla s njom" 14:00 Vip 0
ĆERKA GOCE TRŽAN S FUDBALEROM PARTIZANA! Ne žele više da se kriju, razmenjuju nežnosti usred restorana (FOTO) 21:00 Vip 0
"ŠTA ME GLEDAŠ?! DIŽI SE!" Goca Tržan nasred koncerta prišla poznatoj pevačici i viknula na nju (VIDEO) 08:00 Vip 0
"OČEKUJTE STRIPTIZ" Goca Tržan najavila koncert i iskritikovala kolege koji moraju da vise sa plafona! 10:10 Vip 0
SVI POGLEDI UPRTI U NJU! Ćerka Goce Tržan izašla u provod, otkriven stomak privukao pažnju (FOTO) 22:50 Vip 0
GOCA TRŽAN I RAŠA NOVAKOVIĆ POSLE 10 GODINA REKLI KRAJ: "Ne treba mene niko da sažaljeva..." 20:55 Vip 0
"SAD BI TE MOJ MUŽ IZUO I LIZAO TI PRST PO PRST" Skandal u emisiji u kojoj su Goca Tržan i Ceca Ražnatović, palo priznanje! 15:30 Vip 0
NIŠTA NIJE ONAKO KAKO IZGLEDA Iza braka Goce Tržan i Raše stoji jedna stvar, ostalo je laž! 14:40 Vip 0
''NEMA SPAVANJA DOK NE REŠIMO PROBLEME'' Goca Tržan otkrila tajnu uspešnog braka sa Rašom, pa dala podršku ćerki Leni (VIDEO) 07:20 Vip 0
"REĆI ĆU VAM TAJNU USPEŠNOG BRAKA" Goca Tržan bez dlake na jeziku progovorila o odnosu sa Rašom, intiman detalj sve šokirao 14:35 Vip 0
DARKO, BRE, DA LI SI NORMALAN? Goca Tržan van sebe nakon saznanja da je pevač opet imao udes: "Moje dete sada ima vozačku, strepim!" 13:30 Vip 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
"AKO NE VEČERATE, TELO ĆE SE OSVETITI" Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana 20:46