"NE MOŽE DETE DA MI BUDE U ŠIMANOVCIMA" Filip Car van sebe zbog Aleksandrinog ulaska u Elitu: "Niko me nije obavestio o tome" 21:45 Vip 0
PRVA UČESNICA ELITE 9 JE TU! Željko Mitrović potpisao ugovor sa njom, niko nije mogao da zna 20:15 Vip 0
MILOVAN ĆE SE HVATATI ZA GLAVU! Uroš odveo njegovu ženu daleko, spakovali kofere i doneli šok odluku (FOTO) 07:20 Vip 0
SUOČAVANJE MAJE MARINKOVIĆ I ALEKSANDRE NIKOLIĆ Otkriveni šokantni detalji, evo šta se zapravo desilo 08:00 Vip 0
"SVE IH JE NAMAGARČIO" Majka Milovana Minića van sebe nakon potvrde da je njegova žena u vezi s Aleksandrinim bivšim! 00:10 Vip 0
"AKO SE POMIRE, NEĆE UĆI U MOJU KUĆU" Milosava ogočena zbližavanjem Aleksandre i Milovana: "Ne mogu da verujem šta gledam, priredio joj je teror!" 21:45 Vip 0
MILOVANU I ALEKSANDRI NEĆE BITI DOBRO Bivša žena rijaliti učesnika uhvaćena u zagrljaju bivšeg dečka njegove ljubavnice! 20:30 Vip 0
'KO SI BRE TI, MAJMUNE JEDAN?" Marija Kulić brutalno napala i raskrinkala Filipa Cara: "Gori je napolju nego u rijalitiju" 01:00 Vip 0
IVAN MARINKOVIĆ PONIŽEN KAO NIKADA DO SADA Pokušala da mu uzme novac, a njegova reakcija ostavila sve u šoku 14:35 Vip 0
"CAR JE VOZIO MAJU MAGISTRALOM I PUCAO NA..." Stravične tvrdnje Takija Marinkovića o Filipu: "Zarobio ju je u Crikvenici bez telefona" 00:20 Vip 0
"NE PRETIM IZ PRAZNE PUŠKE, IDEMO DO KRAJA" Šok oglašavanje Aleksandre Nikolić u jeku priče o nasilju, ovako je zapretila Filipu Caru! 08:35 Vip 0
"TEK ĆEŠ OSTATI U ŠOKU" Hitno se oglasila Aleksandra Nikolić nakon što je majka Filipa Cara završila u bolnici (FOTO) 23:50 Vip 0
ALEKSANDRA NIKOLIĆ JAVNO OBJAVILA IZVEŠTAJ IZ BOLNICE Tvrdi da ju je Filip trudnu tukao i zlostavljao, evo šta piše u dokumentu 21:33 Vip 0
MAJA I TAKI REŠILI DA UNIŠTE FILIPA CARA Suočiće se sa njim i na sudu, čeka ga pakao, agonija se nastavlja! 19:35 Vip 0
"RAZVLAČIŠ SE OKOLO SA MOJIM NEPRIJATELIMA" Aleksandra objavila skandalozne poruke koje joj je slao Filip, evo kako ju je vređao: "Dete je samo dok se..." (FOTO) 18:17 Vip 0
''KANDILA MI MOG, NIŠTA NIJE SLAGALA'' Slovenka u suzama nakon što se saznalo za Filipovo nasilje nad Aleksandrom dok je bila trudna 15:40 Vip 0
ZAŠTO ALEKSANDRA NIKOLIĆ KRIJE NOVOG DEČKA? Zbog njega se preselila u Austriju, sve joj udovoljava, a usred drame poručila samo jedno! 08:00 Vip 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
"SAMO 2 POTEZA SU DOVOLJNA DA SE ZAUSTAVI PUTIN" Bivši direktor CIA koji je vodio američku vojsku u DVA RATA tvrdi da ovakav KRAH sledi Rusiji u 2026. 06:30 Vesti 0
HOROSKOP ZA PETAK, 5. DECEMBAR Ovnu se klima veza, Devici dobitak iz igara na sreću, Škorpiji bolovi u grlu 05:00 Razonoda 0