"BILA JE SA JOŠ JEDNIM OŽENJENIM ČOVEKOM, IMAM DOKAZE" Zadrugarka udarila na Sofiju Janićijević: "On je povezan sa Tetovom" 21:20 Vip 0
"MNOGO MI JE TEŠKO SVE PROŽIVLJAVAM SAMA SA DETETOM" Raskinula veridbu tik pred ulazak u Elitu 9! 20:20 Vip 0
"LAŽE DA IMA ZABRANE ZA SRBIJU, NE SME DA DOĐE" Aleks Nikolić ponovo udarila po Filipu Caru: "Majku si vređao da je četnikuša!" 10:00 Vip 0
OGLASILA SE ALEKSANDRA, NAKON PRIČE DA JE SPAVALA SA ACOM LUKASOM ZA NOVAC Nikolićeva izustila ovo! 21:27 Vip 0
"TO JE ONA BUDALA IZ HRVATSKE?" Aca Lukas oštro reagovao na izjavu Filipa Cara, pa otkrio da li je plaćao Aleksandri da spava sa njim 14:00 Vip 0
"DVE NEDELJE NEMAM NIKAKVE INFORMACIJE" Aleksandra Nikolić očajna zbog ćerke, tvrdi da joj bivši muž ne dozvoljava da se čuju! 21:20 Vip 0
FANOVI U ŠOKU! Aleksandra Nikolić pred Elitu 9 pokazala telo zbog kog svi okreću glavu (FOTO) 00:40 Vip 0
MILOVANU ŽENA SVE VRAĆA PREKO ALEKSANDRINE ĆERKE Priznao sve javno: "Brani joj da se čuje sa ćerkom, dete pati svaki dan" 15:00 Vip 0
SVI U ŠOKU ZBOG ALEKSANDRE NIKOLIĆ! Evo šta je uradila pred ulazak u Elitu 9, ovo niko nije očekivao (FOTO) 00:40 Vip 0
EVO KAKVU JE PONUDU DOBILA ALEKSANDRA NIKOLIĆ DA UĐE U ELITU 9: "Retko ko bi odbio da je na mom mestu" 21:35 Vip 0
TOKOM REKLAMA RIJALITI UČESNICA ZVALA POLICIJU Ivan Marinković pretio bivšoj devojci, pa poručio: "Čekaće vas moji ljudi!" 16:20 Vip 0
GOSTI DEMOLIRALI STUDIO PINKA Voditeljka bila prinuđena da prekida emisiju, skandal neviđenih razmera (VIDEO) 10:50 Vip 0
"PLAKALA JE JER SE RASTAJE OD MENE" Aleksandra nema kontakt sa ćerkom, slomila se u emisiji uživo: "Moje dete je ugroženo" 07:55 Vip 0
"MOJE DETE MI JE UZEO" Aleksandra u suzama otkrila teror bivšeg muža, tuga zbog ćerke razara! 01:10 Vip 0
RAT DO ISTREBLJENJA! Aleksandra i Ivan u žestokom sukobu, haos u emisiji uživo, pljušte šokantne uvrede i optužbe! 00:10 Vip 0
"KAKO JE KAD OSETIŠ MOJ UKUS?!" Ivan i Milovan na ivici tuče ispred Pinka, pljušte uvrede i pretnje: "Pretiš mi batinama?" 23:30 Vip 0
"POKUŠAVA DA MI ODUZME DETE" Aleksandra Nikolić otkrila mračnu istinu o bivšem mužu, glasovna poruka ćerke tera suze na oči 22:50 Vip 0
LAŽIRAO POMIRENJE ZBOG PARA?! Korda obmanjuje fanove da je s Anom, procurile prepiske javno 20:10 Vip 0
KONAČNO POKAZALA VERENIKA Aleksandra Nikolić na plaži sa njim, objavila emotivne kadrove (FOTO) 13:15 Vip 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
"AKO NE VEČERATE, TELO ĆE SE OSVETITI" Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana 20:46