SVE PUCA NA NJOJ! Aleksandra Nikolić se razgolitila u restoranu, kupaći kostim u prvom planu (FOTO) 21:10 Vip 0
"PRODAO JE MOJE DETE" Skandal u studiju, Milosava Pravilović raskrinkala Milovana i otkrila šta je radio Aleksandri iza leđa! 00:40 Vip 0
"MAJKA JE OTVORILA JAVNU KUĆU KADA SAM..." Stravična ispovest učesnice Elite, evo šta je bila primorana da radi: "Završila sam kao..." 23:00 Vip 0
"CAR PLJUJE PO SRBIMA, A OD NJIH ZARAĐUJE" Zorica Marković osula paljbu po Filipu, a ono što je rekla za Aleksandru će se prepričavati! 10:05 Vip 0
"POLOŽIO JE MNOGO TESTOVA" Aleksandra Nikolić progovorila o vereniku, evo kako je prihvatio njen ulazak u Elitu 9 14:40 Vip 0
VRELA AKCIJA ALEKSANDRE I MILOVANA PRED SVIMA! Potpuno podivljali, Anđela gleda kako se trese krevet i ne veruje! (VIDEO) 23:20 Vip 0
PRVO OGLAŠAVANJE ALEKSANDRE NIKOLIĆ NAKON VERIDBE Nadala se, ali ne baš sada: "Bilo je predivno, ludo i nezaboravno" 22:40 Vip 0
OVAKO JE PROSLAVILA VERIDBU Aleksandra Nikolić šopinguje - napunila kese stvarima, pa nazdravila uz dobro vino (FOTO) 11:59 Vip 0
KADROVI IZ SPAVAĆE SOBE U ELITI PREŠLI GRANICU! Uzavrele strasti između Milovana i Aleksandre Nikolić pred svim zadrugarima 07:40 Vip 0
OTKRIVEN MISTERIOZNI MUŠKARAC Aleksandra Nikolić pokazala verenika: "On me voli i poštuje!" (FOTO) 19:40 Vip 0
VERILA SE ALEKSANDRA NIKOLIĆ Pokazala prsten iz snova, čestitke ne prestaju da pristižu (FOTO) 18:20 Vip 0
PRODUKCIJA OBJAVILA EKSPLICITNE SCENE UČESNIKA ELITE Sklonili se od cimera, pa goli uhvaćeni na ovom mestu (FOTO) 14:40 Vip 0
JEZIVI URLICI SE PRELAMAJU IMANJEM Haos u Šimanovcima, učesnica van sebe, nije ni slutila da će se ovo desiti! 07:35 Vip 0
"STVORENI SU JEDNO ZA DRUGO" Aleksandra Nikolić oplela po zadrugarima, šokirala o Anđeli i Gastozu 17:40 Vip 0
PRVO OGLAŠAVANJE BABE ALEKSANDRE NIKOLIĆ! Nije štedela Milovana i unukino ponašanje u Eliti 8, na kraju zaplakala 19:45 Vip 0
AKCIJA U BAZENU PRED ZADRUGARIMA Aleksandra i Milovan podivljali u vodi, učesnici zanemeli od šoka (FOTO) 19:35 Vip 0
SUKOB ZBOG DETETA! Aleksandra i Filip u javnom okršaju, Nikolićeva mu zadala bolan udarac! 07:20 Vip 0
"PRETI JOJ I ZASTRAŠUJE JER ULAZI U ELITU" Stravične tvrdnje o Filipu Caru, oglasio se on i otkrio skandalozne detalje! 21:00 Vip 0
"NJIH DVOJE NEĆE PRIMITI NI U PAKAO" Bivši muž Aleksandre Nikolić o njenom pomirenju sa Milovanom: "Voleo bih da se ..." 00:40 Vip 0
DRAMA U PORODICI ZADRUGARKE! Majka Aleksandre Nikolić proživljava pakao, završila na lekovima: "Na sahranu nek mi ne dolazi" 23:20 Vip 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
"AKO NE VEČERATE, TELO ĆE SE OSVETITI" Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana 20:46