"ODVELA JE DETE IZ DRŽAVE BEZ MOJE SAGLASNOSTI" Filip uzvraća brutalno Aleksandri nakon njenih stravičnih tvrdnji, skandal epskih razmera 01:00 Vip 0
"GOVORIO JE DA ĆE PLATITI KLINCA DA ME IZBODE DOK ŠETAM BEBU" Novi stravični detalji iz odnosa Aleksandre Nikolić i Filipa Cara, detalji lede krv u žilama 00:40 Vip 0
"POLICIJA ME JE PRIVELA..." Filip Car van sebe nakon Aleksandrinih jezivih tvrdnji, haos u njegovom domu! 00:00 Vip 0
"FILIP JOJ ZVAO SOCIJALNO, KAD SU DOŠLI ZATEKLI SU..." Ovo je novi dečko Aleksandre Nikolić zbog kog se preselila za Beč (FOTO) 23:40 Vip 1
"UZEO JE NOŽ, PRETIO JE DA ĆE ME UBITI" Aleksandra Nikolić otkrila jezive detalje o Filipu Caru: "Razvlačio me je za kosu, a onda trudnu šutirao" 23:00 Vip 0
"CAR JE DRUGOJ DEVOJCI NAPRAVIO DETE DOK SAM JA BILA TRUDNA" Skandalozne tvrdnje Aleksandre Nikolić o Filipu, evo kakav se haos odvijao! 22:40 Vip 2
"NE MOGU VIŠE, OVO JE PRESTRAŠNO ŠTA MI SE DEŠAVA" Aleks Nikolić objavom zabrinula fanove! 18:20 Vip 1
TAJNA AFERA ENE ČOLIĆ I IVANA MARINKOVIĆA Učesnica Elite otkrila skandalozne tvrdnje, učesnici zanemeli od šoka 20:00 Vip 0
SKANDALOZNO PONAŠANJE UČESNICE ELITE! Džordzi izgovorila stravične reči na račun Aleksandrine ćerke, gledaoci zgroženi (VIDEO) 00:50 Vip 0
MAJKA ALEKSANDRE SE VRAĆA U ELITU?! Van sebe nakon što je Milovan tvrdio da je Nikolićeva tukla svoju ćerku! 00:05 Vip 0
"TUKLA SI DETE, IMALO JE OGREBOTINE OD TEBE" Milovan se ne zaustavlja, Aleksandru doveo do ludila, pa se popela na sto 21:40 Vip 0
"STAO JE KOD STUBA I POKAZIVAO MI ONU STVAR" Aleksandra otkrila šokantne Terzine radnje, evo šta je radio misleći da ga kamere ne snimaju! 01:10 Vip 0
POTRESNA ISPOVEST UČESNICE ELITE! Otkrila sve mračne tajne iz prošlosti: "Majka je otvorila javnu kuću kada sam imala 16 godina, a ja završila kao striptizeta..." 18:45 Vip 0
MAJA ĆE DOŽIVETI NERVNI SLOM! Aleksandra ostala kod Filipa u Crikvenici, pa pokazala svima kako uživa pored njega! (FOTO) 19:45 Vip 0
ZAVIRITE NA ROĐENDAN LEONE CAR! Filip i Aleksandra na okupu u Crikvenici, nisu štedeli ni dinar na svoju mezimicu (FOTO) 09:20 Vip 0
POMIRENJE ALEKSANDRE I FILIPA! Maja nije mogla ni u snu da nasluti, Car potvrdio srećne vesti, sledi veliko slavlje! 23:50 Vip 0
HAOS MAJE I FILIPA U NJEGOVOM DOMU! Marinkovićeva mu napravila skandal zbog jedne stvari, sve isplivalo javno! 22:00 Vip 0
"OSTAVIO SI DETE, ZAŠTO AKO MU MISLIŠ DOBRO?" Napadnut brutalno Filip Car: "Šta si joj poslednje kupio?" 19:40 Vip 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
PUTINOVA JEZIVA PORUKA BRISELU: Budite spremni da ponovo palite dimnjake, VRAĆAM VAS U 20.VEK! 15:07 Vesti 0
TAJNA IZ RESTORANA Stavite OVO u tiganj i zaboravite na zagorelu hranu, jaja, meso i palačinke klizeće kao po ledu 14:09