OVO SU SUPERFINALISTI ELITE 7 Njih 20 se bori za pobedu, a samo jedan će odneti 100.000 evra! 13:45 Vip 0
ANITA STANOJLOVIĆ UHVAĆENA NA DELU Na dan finala krade bez srama, pojavio se dokaz, mislilia je da je niko ne vidi! 13:00 Vip 0
MAJA ĆE VEČERAS ZASENITI SVE U FINALU ELITE Glamurozna haljina stiže u Šimanovce, od cene će vam se zavrteti u glavi 12:15 Vip 2
ANELI JE IMALA NEVEROVATAN BROJ OPERACIJA Otkriveno šta je sve radila na sebi, a ovako je nekada izgledala! 10:50 Vip 0
DANAS JE FINALE ELITE 7 One su glavni favoriti, koja će po Vašem mišljenju odneti pobedu? 10:20 Vip 1
UROŠ RAJAČIĆ IZBAČEN IZ ELITE Jelena zanemela, pa briznula u plač, njena reakcija šokirala sve 08:50 Vip 0
NEVIĐENA DRAMA NA PINKU Srušila se usred studija, hitno joj ukazana pomoć, kamera sve zabeležila 07:50 Vip 0
"U ELITI 7 POBEĐUJE UČESNIK IZ HRVATSKE?" Isplivale nove prognoze, evo ko se očekuje na prvom mestu 22:00 Vip 0
MALOLETNI BRAT ANĐELE ŠPARAVALO OTIŠAO OD KUĆE Zadrugarka se oglasila nakon napuštanja Elite, evo kakva je situacija u porodici 21:00 Vip 0
STANIJA OTKRILA ČIJU POBEDU OČEKUJE U ELITI Starleta šokirala dan pred finale: Vi odlučujete ko će biti prvi, a ja... 20:00 Vip 0
SLAB NA RIJALITI UČESNICE Uroš ljubi Jelenu, a krije da je u prošlosti odlepio za ovom atraktivnom Zadrugarkom 15:15 Vip 0
OTKRIVENO U KOM HOTELU SE ANITA NALAZILA SA MUŠKARCIMA Snimci sa nadzornih kamera raskrinkali Stanojlovićevu, skandalozne tvrdnje kruže mrežama 14:50 Vip 0
PUCA NA POBEDU Orkriveno na šta će Aneli potrošiti pare ukoliko pobedi u Eliti, detalji kidaju dušu 14:35 Vip 0
OVO JE ŽENA KOD KOJE JE SPAVAO IVAN MARINKOVIĆ Nakon svađe išao je kod nje, pokazala povrede koje je dobila od Jelene! 13:55 Vip 0
KULIĆI PRODAJU KUĆU U NIŠU? Miljana im napravila pakao zbog dugova, ovo im je jedina opcija! 13:05 Vip 0
HITNO PREKINUT PROGRAM NA PINKU Upao usred emisije, u studiju nastala drama, voditeljka momentalno reagovala! 12:45 Vip 0
IVAN MARINKOVIĆ SMISLIO CELU PRIČU O PREVARI! Naterao je Jelenu na sve zbog honorara, ovo je snimak njihovog dogovora: "Šta smo mi, budale ovde?!" 11:30 Vip 1
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
SAD SPUŠTAJU RAMPU ZA JOŠ 10 ZEMALJA! Zabranjuje se ulazak u zemlju, selekcija tek počinje! 08:19 Vesti 0
HVALA NA KOORDINATAMA! GUR i ukrajinske oružane snage napravile pucnjavu u elitnom delu Kijeva, a onda je stigao GERANIJUMSKI UDAR 08:37 Vesti 0
VULKAN STRASTI U DECEMBRU Kraj 2025. godine sprema pravu eksploziju za 2 znaka, provešće se kao nikada do sad 08:05