IVAN MARINKOVIĆ NAPUSTIO ELITU! Ni ne sluti šta ga čeka u spoljnom svetu, haos se nastavlja! 02:08 Vip 0
MIONA POSLALA KAČAVENDU KUĆI! Jovanovićeva šokirana, muk za stolom, Ivan Marinković zanemeo 01:50 Vip 0
"SVE ĆU VAS ISPREBIJATI!" Skandalozna svađa Matore i Anitine majke, Angelina pobegla, izgovorene užasne reči 01:32 Vip 0
JOŠ JEDNO ŠOK ISPADANJE IZ ELITE! Voditelj saopštio ime, nastao muk, Kačavenda izustila samo ovo! 01:18 Vip 0
ISPAO MARKO ĐEDOVIĆ! Priznao ko mu je bio najgori u Eliti, ovaj postupak je i njega šokirao! 01:08 Vip 0
"NE BIH SE UDALA ZA IVANA DA SAM HTELA ŽIVOT NA VISOKOJ NOZI" Jelena Marinković obelodanila detalje javne prevare, ovo se čekalo! 00:58 Vip 0
ISPAO JOŠ JEDAN TAKMIČAR IZ ELITE! Niko ga nije dočekao, cimeri odbili da se pozdrave sa njim! 00:46 Vip 0
"OTAC JE REKAO DA ĆE ME UBITI" Anđela Šparavalo za Alo! otkrila jezive detalje drame koja se odigrala: Majka me je čupala... 00:32 Vip 0
ŠA SE BRUTALNO SVAĐA SA MIONINOM PORODICOM! Ustali majka, otac i brat, drama se nastavlja: "Ima masnice, maltretirao si je!" 00:22 Vip 0
SKANDAL NA PINKU NEVIĐENIH RAZMERA! Sestra Jovane Cvijanović nastavlja da pravi haos, preti se i batinama, Dušica hitno reagovala! 00:07 Vip 0
TERZA PITAO BIVŠEG CIMERA DA LI JE SPAVAO SA MILICOM! Pojavio se skandalozni snimak, učesnica će napraviti haos! 23:56 Vip 0
TRUDNA MILICA VELIČKOVIĆ NAPUSTILA ELITU! Majka i sestra joj poletele u zagrljaj, šokirala odlukom nakon ispadanja! 23:35 Vip 0
ELITU NAPUSTILA JELENA MARINKOVIĆ! Brutalan preokret, Ivan je izvređao pred svima i to u programu uživo! 23:14 Vip 0
MAJI MARINKOVIĆ SEVNULE GOLE GRUDI! Starleta zaboravila na kamere, skinula se u uživo programu! 22:54 Vip 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
USVOJENA REZOLUCIJA PROTIV RUSIJE GS UN o "Povratku ukrajinske dece", Rusi odgovorili: Laži i licemerje 10:54 Vesti 0