PRESEDAN U TOKU FINALA ELITE 7! Dušica Jakovljević u uživo programu dobila poruku od sina, voditeljka na ivici suza! 22:33 Vip 0
NAPRAVLJEN JOŠ JEDAN PRESEK U ELITI! Evo ko je zauzeo 18. mesto, otac razočaran nakon ispadanja! 22:27 Vip 0
"OTAC JE NASRNUO NA MENE, BRATA SU ODVELI IZ STANA" Anđela Šparavalo obelodanila šok detalje: Porodica me ucenjuje! 22:17 Vip 0
ELITU NAPUSTIO JOŠ JEDAN TAKMIČAR! Mnogi su mu predviđali visok plasman, učesnici ostali u čudu! 22:05 Vip 0
TERZU U STUDIJU SAČEKALA I MAJKA MILICE VELIČKOVIĆ! Mnogi su mislili da će nastati haos, a onda je rijaliti učesnik kleknuo! 22:00 Vip 0
"IVAN MARINKOVIĆ NIJE ZADOVOLJIO JELENU GODINU DANA" Voditeljka Pinka šokirala naciju svojim priznanjem: Podržavam je! 21:52 Vip 1
NAPRAVLJEN PRVI PRESEK U ELITI! Evo ko je prvi napustio takmičenje u velikom finalu, šok! 21:40 Vip 0
ASMIN SE ODREKAO ĆERKE! Sita Ahmić obelodanila strašne stvari, pa priznala: Nikad neću podržati vezu s Janjušem! 21:32 Vip 0
POČELO JE FINALE ELITE 7! Za 100.000 evra bori se 20 takmičara, a evo koji skandali su obeležili ovu sezonu! 21:00 Vip 0
SUPERFINALE ELITE 7 USKORO POČINJE! Porodica i stari učesnici stigli, Taki došao u besnom automobilu, a evo kako izgleda Sita Ahmić 20:40 Vip 0
SKANDALI KOJI SU OBELEŽILI ELITU 7 Glavni favorit izašao u martu, ova učesnica javno prevarila muža! 20:28 Vip 0
"SREDI ZUBE NAKAZO, PRESTANI DA SE ALKOHOLIŠEŠ" Jelena brutalno izvređala Ivana, suočili se pred finale rijalitija: Ti si monstrum! 19:05 Vip 0
LUNA ĐOGANI O FINALISTIMA ELITE 7 Javno obelodanila sve tri sata pred superfinale: Ne smeta mi da me ljudi mrze! 18:45 Vip 0
HITNO OBRAĆANJE ČELNIKA PINK TELEVIZIJE! Samo tri sata pred superfinale u Elitu stiglo važno pismo! 17:49 Vip 0
SVE JE SPREMNO ZA FINALE ELITE 7 Milica Mitrović pokazala kako izgleda imanje, očekuje se spektakl 17:15 Vip 0
MIONA I STANISLAV IMAJU PLAN NAKON ELITE! Otkriveno sve što su do sada krili, Maja pobesnela, Krofak potvrdio sve! 17:00 Vip 0
"ORONULI, DOBRO JE ŠTO NEMAMO DETE" Jelena urnisala Ivana Marinkovića, spomenula mu Lenu i Željka! 16:10 Vip 0
DRAMA U ELITI PRED SUPERFINALE Učesnica javno preti cimerki, evo šta je čeka kada izađe iz rijalitija! 15:10 Vip 0
IVAN MARINKOVIĆ SE VRATIO STAROM POROKU Cimeri zabrinuti, nakon javne prevare ne prestaje da radi ovo! 14:40 Vip 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
USVOJENA REZOLUCIJA PROTIV RUSIJE GS UN o "Povratku ukrajinske dece", Rusi odgovorili: Laži i licemerje 10:54 Vesti 0