ŠOK OBJAVA MAJKE MIONE JOVANOVIĆ! Cela javnost bruji o njenom potezu, ovo niko nije očekivao! 16:55 Vip 0
BLAM VEKA MIONE JOVANOVIĆ U ELITI! Nije znala da izračuna godište i godine svog oca, voditelj u šoku 14:36 Vip 0
"KAKO MOŽEŠ BITI TAKO HLADNA, FOLIRANTU!" Anita na stubu srama nakon što su prikazani snimci svadbe sa Jovanom, Matora u suzama 13:15 Vip 0
ŠA NASRNUO NA MIONU, ONA MU BRUTALNO UZVRATILA! Kamere zabeležile strašan trenutak u Eliti, skandal dobija novi epilog! 12:41 Vip 0
JELENA I IVAN OČI U OČI NAKON ŠTO SE SVE SAZNALO! Marinković zatražio od nje samo jedno, ona hladna, sasula mu sve u lice! 11:47 Vip 1
NAJVIŠE JE VOLEO POKOJNU DEVOJKU, PA MENE! Velika ispovest Mione Jovanović, priznala strašne stvari, šok obrt pred sam kraj! 11:05 Vip 0
IVAN MARINKOVIĆ BEŽI IZ ELITE! Pokušavaju da ga zaustave, ne može više da izdrži pritisak! 10:05 Vip 0
PRVA ISPOVEST JELENE MARINKOVIĆ NAKON JAVNE PREVARE! Otvorila dušu i priznala sve: "Desilo se, život sa Ivanom bio je bedan!" 09:25 Vip 0
BRUTALNO SUOČAVANJE UROŠA I IVANA MARINKOVIĆA! Rajačić priznao šta mu je Jelena sve radila, isplivali svi detalji skandalozne preljube 08:56 Vip 0
NJIH DVE SU SINOĆ IZBAČENE IZ ELITE! Napeto do samog kraja, muk u Beloj kući, predviđali su joj visok plasman! 08:30 Vip 0
POJAVIO SE SNIMAK TUČE JELENE I IVANA! Marinković doziva obezbeđenje, žena mu udarila brutalnu šamarčinu 07:50 Vip 0
KAZNU ĆE DA PLATI SLEDEĆIM UČEŠĆEM, ZA OVO JE ISPLAĆENA! Marija Kulić nakon što je Miljana diskvalifikovana iz Elite, obelodanila sve detalje 22:58 Vip 0
ŽAO MI JE NJEGOVE KARIJERE, NJEGA NE! Bivša žena Nenada Aleksića javno priznala sve: Više se nikada neću udati! 22:30 Vip 0
DŽABA TI SVE KAD NE MOŽEŠ DA IMAŠ DECU! Ivan Marinković "udario" Jelenu gde je najviše boli, ovo niko nije očekivao! 21:50 Vip 0
IVAN MARINKOVIĆ GRCA U SUZAMA! Zajecao na sav glas usred emisije, nikad emotivnija ispovest nakon što ga je Jelena prevarila 21:10 Vip 0
AKO BUDE IZABRALA NJEGA, OTKAČIĆEMO MI NJU! Brutalno oglašavanje člana porodice Mione Jovanović, šok obrt pred sam kraj rijalitija! 20:50 Vip 0
JELENA NASRNULA NA IVANA MARINKOVIĆA! Obezbeđnje momentalno uletelo u Elitu, skandal dobija novi epilog! 20:00 Vip 0
IZGUBILA SAM ŠEST GODINA SA NEKIM KO NIJE ŽELEO DECU! Jelena Marinković šokirala naciju prizanjem: Sada je sve gotovo! 18:35 Vip 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
"SAMO 2 POTEZA SU DOVOLJNA DA SE ZAUSTAVI PUTIN" Bivši direktor CIA koji je vodio američku vojsku u DVA RATA tvrdi da ovakav KRAH sledi Rusiji u 2026. 06:30 Vesti 0
HOROSKOP ZA PETAK, 5. DECEMBAR Ovnu se klima veza, Devici dobitak iz igara na sreću, Škorpiji bolovi u grlu 05:00 Razonoda 0