SKANDAL KAKAV SE RETKO VIĐA Fudbalerke jurile sudiju po terenu, a onda ga "razbile" od batina (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)
Foto: Printscreen/Printscreen Instagram

Sukobi fudbalera i arbitara tokom utakmica nisu retkost, posebno u nižim rangovima takmičenja širom sveta. Ali, Afrika je drugačija... Tamo su fudbalerke brutalno pretukle sudiju nezadovoljne odlukama koje je donosio tokom meča. Jedan od najbizarnijih incidenata u fudbalskoj istoriji dogodio se u DR Kongu, a sve nakon što je čovek sa pištaljkom propustio priliku da dosudi penal.

FSS POMILOVAO LALATOVIĆA Trener Nišlija ipak prošao bez kazne

Na terenu su bile ekipe DCMP Bikira i Mazembe, a gošće su imale ubedljivu prednost. Bilo je 5:1 u njihovu korist kada glavni arbitar susreta nije dosudio penal za domaći tim, što je izazvalo revolt fudbalerki. Počele su da ga jure po terenu, on je pobegao do delegata i tamo probao da se sakrije, ali nije uspelo... 

Usledila je serija veoma snažnih udaraca po čoveku koji nije pokazao na belu tačku. Igračice su procenile da nije dovoljno dobro delio pravdu i rešile da uzmu stvar u svoje ruke, a to se završilo batinama! Pogledajte kako je izgledalo: 

 

 

Na snimku se javno vidi da je razjarenim devojkama pomoglo i nekoliko članova stručnog štaba. Ostaje nam samo da vidimo kako će biti kažnjeni učesnici jednog od najluđih fudbalskih incidenata poslednjih godina. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading